Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kesinlikle sana katılıyorum sanırım süreyi durdurma hilesi yapıyolar ben artık öle tahmin ediyorum:26:

1 tane 25 tl razıydım o bile olmadı

nurcan306 kullanıcısından alıntı
bende hiç bişi doğru dürüst kazanamadım genelde çek kazandım :))))))) ama artık kullancam çekleri şu yumoşun kodlarda gelsin hepsini birden harcicam oturucam pc başına :)))) onlıneden ilk gün bende sadece 50 tl çek kazandım sonra bihalt kazanamadım bayağı bi zaman uçak bileti ile uğraştım oda olmadı zaten olsada gidemicem diye ölesine oynamaya başladım önceki gün toplam 225 tl lik çek daha kazanınca 275 tl lik çekim oldu sonra gelinimize oynadım onada tolamda 125 tl lik kazandım donra burdaki arkadaşlara oynadım 1 kişi dılındaki oynadığım herkeze çek kazandım taki dün 2 arkadaşa oynayanakadar :))))))))) onlara bi çıkmadı oyun bitti kökünü kuruttuk onlıneın :))))))

Napolyon.com ‏@sonnapolyon
Resimdeki yılbaşı mesajını #sonnapolyon hashtag'iyle yaz,Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi’ne çeyrek bilet şansını yakala! pic.twitter.com/dukHozGz

kesinlikle sana katılıyorum sanırım süreyi durdurma hilesi yapıyolar ben artık öle tahmin ediyorum:26:

varmış öle bi program ben erkek kardeşime sordum bilgisayar programcılığı okumuştu o dedi var ama anlaşılır dedi site kendisi hile yapıyodur diyor eşimde öle diyo ben sana yüklerim ama hem haram kazanmış olursun hem anlaşılır diyo bende zaten gerek duymuyon ne kazanırsak hakkımızla kazanalım

Napolyon.com ‏@sonnapolyon
Resimdeki yılbaşı mesajını #sonnapolyon hashtag'iyle yaz,Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi’ne çeyrek bilet şansını yakala! pic.twitter.com/dukHozGz

pentiden dün çorabım geldi kırmızı istiyordum kızmızı göndermişler üstelik tam bedenimde
eşimde akşam çorabı görünce bu internette iyice terbiyesizleşti dedi

doğadan çaydan kazandığım kupa ve çayım şimdi geldi..
beklediğim kargolarım snickers, tatlı harflerden çikolata, kendi paranı yarattan isme özel kupa ve küçük omolar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…