bende hiç bişi doğru dürüst kazanamadım genelde çek kazandım :))))))) ama artık kullancam çekleri şu yumoşun kodlarda gelsin hepsini birden harcicam oturucam pc başına :)))) onlıneden ilk gün bende sadece 50 tl çek kazandım sonra bihalt kazanamadım bayağı bi zaman uçak bileti ile uğraştım oda olmadı zaten olsada gidemicem diye ölesine oynamaya başladım önceki gün toplam 225 tl lik çek daha kazanınca 275 tl lik çekim oldu sonra gelinimize oynadım onada tolamda 125 tl lik kazandım donra burdaki arkadaşlara oynadım 1 kişi dılındaki oynadığım herkeze çek kazandım taki dün 2 arkadaşa oynayanakadar :))))))))) onlara bi çıkmadı oyun bitti kökünü kuruttuk onlıneın :))))))
berbat bi oyun ya ben inanmıyom ona okadar gıcık oldum ki bir iki oynadım bıraktım çizi ve selpaktaki puanlamaya inanmıyorum çiziyi süper oynuyorum bitiriyorum ama asla okadar puan vermiyor selpakta öle
kesinlikle sana katılıyorum sanırım süreyi durdurma hilesi yapıyolar ben artık öle tahmin ediyorum:26:
Napolyon.com ‏@sonnapolyon
Resimdeki yılbaşı mesajını #sonnapolyon hashtag'iyle yaz,Milli Piyango Yılbaşı Çekilişine çeyrek bilet şansını yakala! pic.twitter.com/dukHozGz
https://www.facebook.com/birliktoys?fref=ts
kayınvalidemin adına kazanmışım. nilgün senide tebrik ederim
evet canım şimdi gördüm onudahyundaidende kazammışın tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?