Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

pentiden dün çorabım geldi kırmızı istiyordum kızmızı göndermişler üstelik tam bedenimde
eşimde akşam çorabı görünce bu internette iyice terbiyesizleşti dedi

sen pentiye beden numaranı belirtmiş miydin mesela benim beden L tı ama simdikk hamileligim ilerledigi için XL giyiyorummm

nokia da son 3 arkadaş davet et bakıyorum bulamıyorum nereden yapılacak davet herşeye tıkladım olmuyor...

sen pentiye beden numaranı belirtmiş miydin mesela benim beden L tı ama simdikk hamileligim ilerledigi için XL giyiyorummm

hayır tesadüf oldu M giyiyorum M geldi
seninki hangi beden geldi genelde saçma sapan bedenler yollamışlar

bana yollamadılar ama 5 tane kazanmıstım inş. L beden gelir...yoksaa M a asla girememmm...

ikinci bebişse eğer doğumdan sonra L da giremeyecen
ikinci bebişte kilolar kalıyo verilmiyo ama ilk doğumsa hiç korkma 3 haftada veriliyo bol bol yesen bile
ben S giyiyordum ikinci doğumu yaptım 6 ay oldu M dayım hala S ye düşemedim

Son düzenleme:
nokia da son 3 arkadaş davet et bakıyorum bulamıyorum nereden yapılacak davet herşeye tıkladım olmuyor...
canım sayfada aşşğı doğru iini yoya telefonun sayfası aşşağıda yeşil bir arama İŞARETİ VAR AHİZE ŞEKLİNDE ONA TIKLA ARKADAŞLARIN ÇIKACAK 3 KİŞİYİ DAVET ET

canım ilk bebegim olacak inş.... bilmiyom ya suan yarım kilo aldım nerdeyse 20 haftalık olacam....masallah .....ama hiç belli olmaz cünkü benim vücudum kilo almaya cok elverisli ..belki kilolar gitmeyede bilir dogum dan sonra.amannnnnnnnnn yeterki bebişim saglıklı dogsunda....gerisiiini bi sekilde hallederimmmmmmm.........cok ta merak ediyom genellikle hep hep mavi renge tıkladıgımda tebrikler yazısını gördüm...inş... kendi bedenimde gelirrrr.....yoksa verdigim emege yazıkkkkkkkkkkkkkkk

inşallah kazanırsın canım kazanman için bol bol dua edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…