pentiden dün çorabım geldi kırmızı istiyordum kızmızı göndermişler üstelik tam bedenimde
eşimde akşam çorabı görünce bu internette iyice terbiyesizleşti dedi
sen pentiye beden numaranı belirtmiş miydin mesela benim beden L tı ama simdikk hamileligim ilerledigi için XL giyiyorummm
hayır tesadüf oldu M giyiyorum M geldi
seninki hangi beden geldi genelde saçma sapan bedenler yollamışlar
benim penti gelmedi ya istanbul da zeytinburnundayım vrmı bu civarda çorabı gelen
bana yollamadılar ama 5 tane kazanmıstım inş. L beden gelir...yoksaa M a asla girememmm...
Eşim adına netle kazanmışım ama pentilerimden hala ses yok
canım sayfada aşşğı doğru iini yoya telefonun sayfası aşşağıda yeşil bir arama İŞARETİ VAR AHİZE ŞEKLİNDE ONA TIKLA ARKADAŞLARIN ÇIKACAK 3 KİŞİYİ DAVET ETnokia da son 3 arkadaş davet et bakıyorum bulamıyorum nereden yapılacak davet herşeye tıkladım olmuyor...
ikinci bebişse eğer doğumdan sonra L da giremeyecen
ikinci bebişte kilolar kalıyo verilmiyo ama ilk doğumsa hiç korkma 3 haftada veriliyo bol bol yesen bile
ben S giyiyordum ikinci doğumu yaptım 6 ay oldu M dayım hala S ye düşemedim
canım sayfada aşşğı doğru iini yoya telefonun sayfası aşşağıda yeşil bir arama İŞARETİ VAR AHİZE ŞEKLİNDE ONA TIKLA ARKADAŞLARIN ÇIKACAK 3 KİŞİYİ DAVET ET
ANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO KIZZZZZZZZZZ BEN BUNU OKUMADAN GİRDİM Bİ KURTU SEÇTİM FORMU DOLDURDUM SONRADA EŞİMDEN ANI ŞEKİLDE RAST GELE Bİ KUTU SEÇTİM DOLDURDUM SONRA Bİ OKUDUM ....... HALKASI DİYOYA ANAAAAAAAM HERİF BENİ BOĞAR BUNU KAZANSAM :b
kızlar şu markafoni çeklerinerden kazandınız
ANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO KIZZZZZZZZZZ BEN BUNU OKUMADAN GİRDİM Bİ KURTU SEÇTİM FORMU DOLDURDUM SONRADA EŞİMDEN ANI ŞEKİLDE RAST GELE Bİ KUTU SEÇTİM DOLDURDUM SONRA Bİ OKUDUM ....... HALKASI DİYOYA ANAAAAAAAM HERİF BENİ BOĞAR BUNU KAZANSAM :b
halka ne yav.ben onları prezarvatif sandım hepsini.yeni doğum yaptım bana lazımheheh.halka ne hakkat ya.
https://www.facebook.com/opet/app_300761530025373
opet kazananlar..kazanmışımmm..
bas gaza aşkım, bas gazaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?