Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bunu yapan varmı acaba kocam beni bogar :)

sanırım benim sonumda boğulmak olcak eyvaaaaaaaaaah.. formu yolladıktan sonra gördüm ne olduğunu,ben bildiğin parfüm duş jeli falan sanmıştım ilk başta :18: tırsıyorum çıkcak diye :18: hiçbişey çıkmıyo,şimdi gider bu çıkar kesin şansıma.......................... aaay çıkmaz inşallah :26:

canım baksana yüzüklüsü de varmış..
ne cahiliz heee hiç bişey den anlamıyoz halkaymış yüzükmüş ne işe yararlar ki..:44:

canım baksana yüzüklüsü de varmış..
ne cahiliz heee hiç bişey den anlamıyoz halkaymış yüzükmüş ne işe yararlar ki..:44:

aaay ben bide yüzüklü olanı seçmişim.... vay başıma gelenleeeeeeeeeeeer :18:

bi de aleni isim listesi yayınlarlarsa ,sen o zaman bak işe:18::18:

bu kadar korkmayın kızlar ya birşey olmaz.
eşinize söylemezsiniz olur biter.
ben geçen sene okeyden kazanmıştım. zaten paketli geliyor.
eşime söylemedim. sonra ortaya çıkardım eczaneden aldım evde bitince dedim:))
ama benimkinde böyle detaylı şeyler yoktu.sadece prezervatif vardı. valla 1 senedir kullanıyoruz bu işide beleşe getirdim. eşim duysa yuhhh artık der:))

Son düzenleme:
o değilde en saf ben çıktım herhalde durex nedir hiç bilmiyodum yeminle içeçek markası felan sandım nerden bileyim 4 senedir bebek olması için uğraşıyorum
valla bana çıkarsa eşim beni face aleminden yok eder herhalde gittim bide aşk mıdır halkamıdır ne onu seçtim parfümmü jelmi ne diyodu

aaay çok güldüm msj ına yaaaa

Merhaba
Ben siteye yeni üye oldum. Oyun oynamaya bayılıyorum dolayısıyla facebookta ki ödüllü oyunları takip etmeye başladım. Buranın da amacı bu sanırım. herkese sevgiler...

işte sorun o yaaa.. bu baya detaylı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…