ANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO KIZZZZZZZZZZ BEN BUNU OKUMADAN GİRDİM Bİ KURTU SEÇTİM FORMU DOLDURDUM SONRADA EŞİMDEN ANI ŞEKİLDE RAST GELE Bİ KUTU SEÇTİM DOLDURDUM SONRA Bİ OKUDUM ....... HALKASI DİYOYA ANAAAAAAAM HERİF BENİ BOĞAR BUNU KAZANSAM :b
senle aynı dertten muzdaribim valla,tırsıyorum şu an :18: bakmadan seçtim doldurdum bende,sonra gördüm şok oldummm!
bunu yapan varmı acaba kocam beni bogar :)
ANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO KIZZZZZZZZZZ BEN BUNU OKUMADAN GİRDİM Bİ KURTU SEÇTİM FORMU DOLDURDUM SONRADA EŞİMDEN ANI ŞEKİLDE RAST GELE Bİ KUTU SEÇTİM DOLDURDUM SONRA Bİ OKUDUM ....... HALKASI DİYOYA ANAAAAAAAM HERİF BENİ BOĞAR BUNU KAZANSAM :b
süperonlınedan canımoyununu oynadık
canım baksana yüzüklüsü de varmış..
ne cahiliz heee hiç bişey den anlamıyozhalkaymış yüzükmüş ne işe yararlar ki..:44:
sanırım benim sonumda boğulmak olcak eyvaaaaaaaaaah.. formu yolladıktan sonra gördüm ne olduğunu,ben bildiğin parfüm duş jeli falan sanmıştım ilk başta :18: tırsıyorum çıkcak diye :18: hiçbişey çıkmıyo,şimdi gider bu çıkar kesin şansıma.......................... aaay çıkmaz inşallah :26:
bi de aleni isim listesi yayınlarlarsa ,sen o zaman bak işe:18::18:
Kızlarrr halkaaaa da neee çok merak ettmmmm:26:
Yüzüklü müzüklü falan:44:
tatlı gacımm kıskandım seniii
https://www.***********************...62419271.66345.138153106233155&type=1&theater
güle güle sürün
cinsellikle alakalı ufak tefek şeylerallahım nolur bana çıkmasıınnnnn :18:
o değilde en saf ben çıktım herhalde durex nedir hiç bilmiyodum yeminleiçeçek markası felan sandım nerden bileyim 4 senedir bebek olması için uğraşıyorum
valla bana çıkarsa eşim beni face aleminden yok eder herhalde gittim bide aşk mıdır halkamıdır ne onu seçtimparfümmü jelmi ne diyodu
bu kadar korkmayın kızlar ya birşey olmaz.
eşinize söylemezsiniz olur biter.
ben geçen sene okeyden kazanmıştım. zaten paketli geliyor.
eşime söylemedim. sonra ortaya çıkardım eczaneden aldım evde bitince dedim:))
ama benimkinde böyle detaylı şeyler yoktu.sadece prezervatif vardı. valla 1 senedir kullanıyoruz bu işide beleşe getirdim. eşim duysa yuhhh artık der:))
aaay çok güldüm msj ına yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?