ben 10 buldum.......
ben 10 buldum.......
ANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO KIZZZZZZZZZZ BEN BUNU OKUMADAN GİRDİM Bİ KURTU SEÇTİM FORMU DOLDURDUM SONRADA EŞİMDEN ANI ŞEKİLDE RAST GELE Bİ KUTU SEÇTİM DOLDURDUM SONRA Bİ OKUDUM ....... HALKASI DİYOYA ANAAAAAAAM HERİF BENİ BOĞAR BUNU KAZANSAM :b
halka ne yav.ben onları prezarvatif sandım hepsini.yeni doğum yaptım bana lazımheheh.halka ne hakkat ya.
PUHAHAHAH KOMEDİ BEN DİREK GÖRDÜGÜM GİBİ YAPMADIM EVDE CİNNET SEBEBİ OLURDU :)
bende farkına varfdığımdan beri gülüyorum karnım ağrıdı
demekki neymiş her kampanyayada atlamamak laazımmış
sanırım benim sonumda boğulmak olcak eyvaaaaaaaaaah.. Formu yolladıktan sonra gördüm ne olduğunu,ben bildiğin parfüm duş jeli falan sanmıştım ilk başta :18: Tırsıyorum çıkcak diye :18: Hiçbişey çıkmıyo,şimdi gider bu çıkar kesin şansıma.......................... Aaay çıkmaz inşallah :26:
Ben acaba katılsammı ki dedim eşim ters ters baktıbunu yapan varmı acaba kocam beni bogar :)
https://www.facebook.com/opet/app_300761530025373
opet kazananlar..kazanmışımmm..
bas gaza aşkım, bas gazaaaa
profilinde görünmüyormuki :) ben ondan tırtım görünür diye kazansam sorun yok milete reklam olmayalım
Ben acaba katılsammı ki dedim eşim ters ters baktı
İlahi tatlıgacıEki Görüntüle 589835
Topik +18 olmuşAramızda bekar arkadaşlar var kızlar Eki Görüntüle 589836
kız bende bilmem benimde 7 yıldır uğraş anca 1 oldu sağ sağlim oda tüp bebekle ben deodorant sandımANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO KIZZZZZZZZZZ BEN BUNU OKUMADAN GİRDİM Bİ KURTU SEÇTİM FORMU DOLDURDUM SONRADA EŞİMDEN ANI ŞEKİLDE RAST GELE Bİ KUTU SEÇTİM DOLDURDUM SONRA Bİ OKUDUM ....... HALKASI DİYOYA ANAAAAAAAM HERİF BENİ BOĞAR BUNU KAZANSAM :b
halka ne yav.ben onları prezarvatif sandım hepsini.yeni doğum yaptım bana lazımheheh.halka ne hakkat ya.
vslls ben kaldırdım uygulamayı sayfamda çıkmış eşim hemen kaldır dedi :))))))ANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO KIZZZZZZZZZZ BEN BUNU OKUMADAN GİRDİM Bİ KURTU SEÇTİM FORMU DOLDURDUM SONRADA EŞİMDEN ANI ŞEKİLDE RAST GELE Bİ KUTU SEÇTİM DOLDURDUM SONRA Bİ OKUDUM ....... HALKASI DİYOYA ANAAAAAAAM HERİF BENİ BOĞAR BUNU KAZANSAM :b
senle aynı dertten muzdaribim valla,tırsıyorum şu an :18: bakmadan seçtim doldurdum bende,sonra gördüm şok oldummm!
valla yaaaaaaacanım baksana yüzüklüsü de varmış..
ne cahiliz heee hiç bişey den anlamıyozhalkaymış yüzükmüş ne işe yararlar ki..:44:
netten bak görürsün bende bilmiyodumKızlarrr halkaaaa da neee çok merak ettmmmm:26:
Yüzüklü müzüklü falan:44:
aynı bende deodorant diye atladımo değilde en saf ben çıktım herhalde durex nedir hiç bilmiyodum yeminleiçeçek markası felan sandım nerden bileyim 4 senedir bebek olması için uğraşıyorum
valla bana çıkarsa eşim beni face aleminden yok eder herhalde gittim bide aşk mıdır halkamıdır ne onu seçtimparfümmü jelmi ne diyodu
bende aşamıyomJagler in uygulamasına giremeyen bi ben miyim? Katılım koşulları sayfasını aşamıyorummmm :26:
durex yarışmasına katılan arkideşlerreğer kaydet ve paylaşa tıkladıysanız. yarışma sayfanızda yayınlanıyo olabiler aman dikkat edinn
bende aşamıyom
Jagler in uygulamasına giremeyen bi ben miyim? Katılım koşulları sayfasını aşamıyorummmm :26:
kızlar ankarada olup yaşar konserine gitmek ve yaşarla tanışmak isteyen var mı çift kişilik bilet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?