Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

"Kirlere Resti Çekmek Elinizde” yarışmamız bu hafta da devam ediyor. Kendinize yeni yıl armağanı vermeye hazır mısınız? Yarın soracağımız soruya doğru cevabı veren ilk 50 kişi REST'ten sürpriz yeni yıl paketleri ile yepyeni bir seneye merhaba diyecek...

bende farkına varfdığımdan beri gülüyorum karnım ağrıdı

demekki neymiş her kampanyayada atlamamak laazımmış

akılsız başımızzzzz vah vaaahhh..
ne zaman açıklancak acaba? bitse şu stres :44:

profilinde görünmüyormuki :) ben ondan tırtım görünür diye kazansam sorun yok milete reklam olmayalım

Jagler in uygulamasına giremeyen bi ben miyim? Katılım koşulları sayfasını aşamıyorummmm :26:

profilinde görünmüyormuki :) ben ondan tırtım görünür diye kazansam sorun yok milete reklam olmayalım

yok kızzz ne diyosun Allah korusun form doldurup yollanıyo bunda.. nerden gördüm,görmez olaydım

durex yarışmasına katılan arkideşlerr eğer kaydet ve paylaşa tıkladıysanız. yarışma sayfanızda yayınlanıyo olabiler aman dikkat edinn

durex yarışmasına katılan arkideşlerr eğer kaydet ve paylaşa tıkladıysanız. yarışma sayfanızda yayınlanıyo olabiler aman dikkat edinn

neeey ?? biri durex mi dedi yineeeee , Allah'ım kurtulamıyorum :18:

Jagler in uygulamasına giremeyen bi ben miyim? Katılım koşulları sayfasını aşamıyorummmm :26:

orada sadece kurallar yazıyor. yarışmaya katılmak için paylaştıkları görseldeki farkları bulup yorum atmanız gerekiyor. doğru cevabı bulanlar ikinci tura katılma hakkı kazanacakmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…