canım 5-6 ocak için yüzde elli indirim var birdaha da olacağını sanmam çünkü sobe ürünlerinden çok aldım bebeğime ilk kez indirim yaptılar böyle , çek falan değil herkes faydalanıyor zaten benim şansım sıfır ancak böyle firma kampanya yaparsa kazanıyorum
canım yavaşfacebooktan engel yiycez D:
https://www.facebook.com/istinyepark/app_446163235444684
kazananlar selen var bizden başka tanıdık göremedim ama bakın canlarım ben kazanamadım bu arada
teşeşkkür ederim canım haber verdiğin için, ben hep unutmuştm onu
kız o danonelerin içi boş mu :26:
canım yavaşfacebooktan engel yiycez D:
yoğsam dayanamayıp yedikten sonra mı foto çektin
koccaman fırma yaa kendin üretiyon dolusunada kargo parası veriyon boşunada bari dolu gönder demi ama habire kağıt gönderiyolar zaten ha bire çöp çıkıyo evde atacak adam yok
çöpten bereketlisi yok walla
lidyanadan toplam 6.88'e duvar saati ve küpe aldım..
en sevdiğim alışveriş tipi
merhaba,bende aranıza yeni katıldım.bir önceki sayfanızdaki sayfaları teker teker beğenince facebook hesabımı kilitledi,telefon numarası istiyo
napmam gerek.telefonumu vermek istemiyorum.kilit birsüre sonra kendiliğinden açılıyormu?
yoğsam dayanamayıp yedikten sonra mı foto çektin
koccaman fırma yaa kendin üretiyon dolusunada kargo parası veriyon boşunada bari dolu gönder demi ama habire kağıt gönderiyolar zaten ha bire çöp çıkıyo evde atacak adam yok
çöpten bereketlisi yok walla
merhaba,bende aranıza yeni katıldım.bir önceki sayfanızdaki sayfaları teker teker beğenince facebook hesabımı kilitledi,telefon numarası istiyo
napmam gerek.telefonumu vermek istemiyorum.kilit birsüre sonra kendiliğinden açılıyormu?
canım 5-6 ocak için yüzde elli indirim var birdaha da olacağını sanmam çünkü sobe ürünlerinden çok aldım bebeğime ilk kez indirim yaptılar böyle , çek falan değil herkes faydalanıyor zaten benim şansım sıfır ancak böyle firma kampanya yaparsa kazanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?