Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim.telefonu vercem ozmn ,yapcak bşy yok

FM den bana da gelmişti... içi boş anam, boşşş..
halbüse içi dolu gönder, biz boşaltırık,değil mi yaaa? ...
yazık walla ya
ben bu adamlara çok üzülüyorum biz yorulmayalım diye kendileri boşaltıyo halbüsükü ne gereği var o kadar zahmete

metrolu kurabiye mi ne
sende begenenler arasında çekiliş yap yolla bence
olmaz öyle gösterip vermemek

yok kız ne metrosu o kadar abartılcak birşey değil kii un kurabiyesi yaptım üstünü süsledim

canım ellerine saglık valla diyetteyim ama b yapılırmı şimdicok guzel gorunuyor.özelden tarifini atsana bizimkilere yapayım bayıldımm
oyşş sağoll canımmm atarım nasıl yaptığımı hemenn

yaaaa ama canm cekti:26:
harika gornuyoooo
gel buyurr

yelkenlikız
mutafğı severim yalkenliablacım,yeğenin doğum günüsüne giderken yaptım bende.
un kurabiyesi bea abartmayın
nurcANNN
gel nurcancım beraber yiyelimm

joeyfunn sağol kuzummm

Son düzenleme:

anam guldurdun benı yıne :d ahahah tutumsuz karıcık buyunce unutursun

afıyet olsun cımrı gondereyımde demıyor hahaha un kurabıyesı yapabılen var yapamayan var demekkı :) ablan yıısn senı de bakım ablana

afiyet bal olsun şekerim sen böle hamaratlıklarına devam et zayıfsın sen ben tombikim yemiş kadar oldum :)))))))

:))))))))))))) bende karı olmaz anam bir şeyi görüp beğendiysem hemen alırım yada hiç birşey almam :))))))))) çok orantısızım millet bekler mesela ucuzlayınca birsürü şey alır kız kardeşlerim indirim yapılmadan yeni sezonları hayatta almaz :) bende almam almam kırk yılda bi beğenirim lak diye alırım geçende lcden bi mont aldım 90 tl ye bir ay sonra kardeşim saf sana 1 ay bekle dedim mon 40 tl oldu dedi :b

bende ındırımsız bırsey kolay almam hatta kampanyasız cok tutumluyumdur boyle konualrda olmayan bırseyı harcayamam yanı az sabret kız verme bosuna o kadar parayı

bende ındırımsız bırsey kolay almam hatta kampanyasız cok tutumluyumdur boyle konualrda olmayan bırseyı harcayamam yanı az sabret kız verme bosuna o kadar parayı

kız genelde hiç bişi almam öle bişi de var hiç bişeyi beğenemem çok matah karıyımya sanki madonna gibi giyiniyom alt tarafı bi pantolon bi kazak ama görsen herşeye brun kıvırıırm kırk yılda bir bişi beğenecemde öle alıcam ozamanda işte gözüm fiyat görmüyo içimden bi canavar al al al boşver bidaha bulamazsın beğendiğin bişi diyo alıyom sonra eve gelince kimse beğenmiyo kardeşlerim ıyyyyyyyyy kıro gibi oldun diyo sonra ben onu bidaha giyemiyom :b ama kıızmın pantolonunu beğenmişlerdi olsun kazık mazık gızıma gitti :)))))))

yaa bide ben gidip aldım şubeden. eleman yok diye göndermiyolar. 2 gün şubede tuttular dahada tutcaklardı en son ben gitmek zorunda kaldımm

Zante‏@Zantecomtr

Bu tweeti yarın 12'ye kadar retweet yapan 3 kişiye Real Star şemsiye hediye! Zante Bakırköy Halkçı Sokak'ta... pic.twitter.com/5ApU28ov

Nurcan cım beni de güldürdün :)))) üzülme zaten bebelerin giydikleri haram 3 ay giyiyorlar çöpe gidiyor .. ucuz da alsak pahalı da alsak zarardayız benim adam da kızdı bedava alsam gene kızar bu da böyle bir tip işte , demiyor uygun düşürmüş almış die , içime sindirmedi aldıklarımı gene de iade etmiycem ohhh olsun aldım işte :))) para harcayan hatunu sevmiyorlar tasarruf edeni sevmiyorlar , para harcamasan evde paspal paspal otursan ondan da hoşlanmıyorlar git saçını başını yaptır diyor elime 20 tl verip kuaföre gönderiyor ben napim o kadar parayla amannnnn amma da dertliymişim , bebek var diye çalışamıyorum zaten 2 senedir , başkasının eline bakmak ne zor Allah yardımcımız olsun eşin bile olsa parasını verirken eli titriyor , kendim kazanıp yesem artık keşke

aa unutmuşummm aşk olsunnn buyur gell ya ablacığımmmmm
afiyet bal olsun şekerim sen böle hamaratlıklarına devam et zayıfsın sen ben tombikim yemiş kadar oldum :)))))))

oyşşşş kilo almaya çalşıyorum he , daha çok millet yesin beğeni övgü aliyim hamaratlığımı konuşturmak istiorum bende

Son düzenleme:

canım valla oyle soyledın uzuldum benımde maddı sıkıntılarım var ama dedıgın gıbı elın tıtreyerek vermesı gıbı bısıy degıl ben kıyamıyorum ama ınsanın kendı kazandıgı gıbı olmaz hıvbırı bende bı atanabıleydım banada dua edın bacılar memır olayım cekılıslerı sıze bırakayım kazanıdıgım olursada sıze hedıye yaparım
çocuğuna harcayan kadın çok gordum kendıne bı tarak almaz cocuguna doldur dur :) ablama kızmıstım aynı nedenden kendınede bak dıye
kocalar bızı anlamaz bızde onları ıste :)
inşallah tez zamanda kendı kazanıp harcayabılırsın canım

aa unutmuşummm aşk olsunnn buyur gell ya ablacığımmmmm

oyşşşş kilo almaya çalşıyorum he , daha çok millet yesin beğeni övgü aliyim hamaratlığımı konuşturmak istiorum bende

gösterişci seni yedık say hadı hamarak gaci:)

hayır gösteriş değill sanırım iltifat almak onurlandırıyor gururlandırıyor.

Kızlar iyi geceler ya omo kaç olmalı şu saat itibariyle? :26: Çamaşırdı ütüydü derken yeni aklıma geldi pöfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…