- 7 Ekim 2010
- 2.373
- 224
- 163
- 37
790 canımmmm hayırlı geceler
hayır gösteriş değillsanırım iltifat almak onurlandırıyor gururlandırıyor.
Kızlar iyi geceler ya omo kaç olmalı şu saat itibariyle? :26: Çamaşırdı ütüydü derken yeni aklıma geldi pöfff
iyi geceler hatunlar
Sağol canım ya 730 da kaldım tahmin ettiğim gibi unutmuşum neyse nasip
gecen ayda ben ılk basladıgımda oyle olmustu ıns bu ay kacırmadan bı omo alabılırım
https://www.facebook.com/hchaircare?ref=stream kazananlar nilgün annen var galiba canım
İnşallah canım ben geçen ay almıştım artık bu ay olmasa da olurinşallah alırsın sen bazen hata veriyor vermezse alırsın
little caesars ı ben denk getiremedim ama denemek isterseniz, kare pizzanın adı, büyüksün sezar
birşey sorucam sizler daha iyi biliyosunuzdur
omo da bir gün kaçırınca 60 puan geride oluyorum an itibariyle
hediye stokları da malum, az
o yüzden boşuna uğraşmasam mı?
birşey sorucam sizler daha iyi biliyosunuzdur
omo da bir gün kaçırınca 60 puan geride oluyorum an itibariyle
hediye stokları da malum, az
o yüzden boşuna uğraşmasam mı?
evet ben baktığımda da 49 du :))bu ay senın boşluğunu ben kapatırım ınsallah :))
hatırlattığın ıyı oldu ama bne butun gun bunu 49 dan asağı dusmus gormedım 33 kısı gırmedımı yanı kı esımın hesabındanda yapıyoruz falan ghıcde kazanmadım pıslık var heralde:)
yok canım bosuna ugrasma gerıde kalınca mumkun olmuyor zaten puanı tamamlayanlarda anlık kapışıyorlar
teşekkür ederimcanım uğraşma bence stoklar dakkasına kalmadan bitiyo zaten sen bi gün geriden geliyosun mümkün değil yetişmen
little caesars ı ben denk getiremedim ama denemek isterseniz, kare pizzanın adı, büyüksün sezar
evet ben baktığımda da 49 du :))
tamamdır, uğraşmıyorum o vakit
teşekkür ederimdün değil evvelsi gün kaçırmıştım, dün boşuna yapmışım yani, okey bıraktım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?