Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

hayır gösteriş değill sanırım iltifat almak onurlandırıyor gururlandırıyor.

kız kotu manada demedım kım sevmezkı ovulmeyı bende severım ama yuzume karsı degıl utangaclık sarıyor benı haha güzeldir heleki senin yasındayken dahada keyf verir 10 sene oncemı hatırladımda:) annem komsularına soylerdı kızarırdırm ben gezmeye gıderım kızım evde dolmamı sarmamı yapar aksam eve gelırım yemegım hazır derdı hatta 10 seneden daha uzun 15 sene falan:)) cok gururlanırdım ama utanıp kızarmakta cabasıydı

Kızlar iyi geceler ya omo kaç olmalı şu saat itibariyle? :26: Çamaşırdı ütüydü derken yeni aklıma geldi pöfff

790 benımde

iyi geceler hatunlar

iyi gecelerrrrrrrr

Sağol canım ya 730 da kaldım tahmin ettiğim gibi unutmuşum neyse nasip

gecen ayda ben ılk basladıgımda oyle olmustu ıns bu ay kacırmadan bı omo alabılırım

little caesars ı ben denk getiremedim ama denemek isterseniz, kare pizzanın adı, büyüksün sezar

birşey sorucam sizler daha iyi biliyosunuzdur
omo da bir gün kaçırınca 60 puan geride oluyorum an itibariyle
hediye stokları da malum, az
o yüzden boşuna uğraşmasam mı?

İnşallah canım ben geçen ay almıştım artık bu ay olmasa da olur inşallah alırsın sen bazen hata veriyor vermezse alırsın

bu ay senın boşluğunu ben kapatırım ınsallah :))

little caesars ı ben denk getiremedim ama denemek isterseniz, kare pizzanın adı, büyüksün sezar

hatırlattığın ıyı oldu ama bne butun gun bunu 49 dan asağı dusmus gormedım 33 kısı gırmedımı yanı kı esımın hesabındanda yapıyoruz falan ghıcde kazanmadım pıslık var heralde:)

yok canım bosuna ugrasma gerıde kalınca mumkun olmuyor zaten puanı tamamlayanlarda anlık kapışıyorlar

canım uğraşma bence stoklar dakkasına kalmadan bitiyo zaten sen bi gün geriden geliyosun mümkün değil yetişmen

https://www.facebook.com/yedigun sayfasında resım var cmylmz resmı

Cem Yılmaz'ın 2010 yılında gerçekleştirdiği stand-up şov gösterilerinin derlemesinden oluşan filmin adı nedir? Yorum yapıp, çekilişe katılan 17 kişi Cinemaximum Sinemaları'ndan çift kişilik sinema bileti kazanıyor. Kazananlar Pazartesi saat 11.00'da burada! Cevaplarınızı bekliyoruz.:)

cvp orda fazlasıyla yazıyor

Son düzenleme:
evet ben baktığımda da 49 du :))

tamamdır, uğraşmıyorum o vakit

canım uğraşma bence stoklar dakkasına kalmadan bitiyo zaten sen bi gün geriden geliyosun mümkün değil yetişmen
teşekkür ederim dün değil evvelsi gün kaçırmıştım, dün boşuna yapmışım yani, okey bıraktım o zaman

Little caesars anladığım kadarıyla günün belli bir vaktinde başlıyor o saatten itibaren belli bir kişi sayısında veriyorlar yani günlük kişi limiti var o doldu mu ertesi güne şans denemek gerekiyor.

https://www.facebook.com/lidyanacom

bir kadının tasarım markasını sormuşlar, cevap takika diamond dı.
lidyana sitesine de üye olmak gerekmiş, katılım şartlarında yazıyor

selam kızlarr

lidyanadan geçen hafta şans bilekliği kazanmıştım hemen gönderdiler.çok afilli kocamn bir kutuda.
kutuyu açtık kırmızı ipe plastik yonca takmışlar,o kadar dandik ki anlatamam yaaa Derya Şensoy tasarlamış bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…