resim koymayı öğrenmişken şu tarzimonun geliniimize gönderdiği hediyeyide koyayım kızlar rezillik birdaha düşünmüyorum çekilişine katılmayı((((((((Eki Görüntüle 610194 Eki Görüntüle 610195
yüzükmüş canımbu ne kii:2: çözemedimmmm
anam sizin hediye tuhafmış cidden benim iyidi gene bileklik
bunlardea benim kazandığım yeni hediyeler dün bebe losyonu geldi bugünde bir blogdan kazandığım kahve seti harika bi ürün ama çaktırmayın kullanmayı bilmiyom makinasını :)))))
Eki Görüntüle 610174 Eki Görüntüle 610173
ariş cevap :kalp
resim koymayı öğrenmişken şu tarzimonun geliniimize gönderdiği hediyeyide koyayım kızlar rezillik birdaha düşünmüyorum çekilişine katılmayı((((((((Eki Görüntüle 610194 Eki Görüntüle 610195
aman bunada öle yazmışlar :)))))))))) delimi ne ben onlara bi konbin yapacam :bYüzük gibi bişi sanirim, bende facebookdan kazandim tarzimodan bi cift sarı renk kisa corapbide mailde kombine ettiginiz kiyafetle resminizi gonderin ekleyelim demisler:)) ne desem sasirdimm
bu ne ayol? :44: ilk bakışta kelepçe sandımsonra kolye ucu zannettim, o da çok kaba...
ne ki bu :26:
tarzimondan bende bi elbise kazanmışım normalde zaten giyemem ama giyebilende giyemez :)))))))) mini ötesi :))))
https://www.facebook.com/suratkargo/app_135727086582678
tarzimondan bende bi elbise kazanmışım normalde zaten giyemem ama giyebilende giyemez :)))))))) mini ötesi :))))
https://www.facebook.com/suratkargo/app_135727086582678
Tebrikler...Hangi kargoyla geldi acaba ?
canım benımkıdıeee geldıbunlardea benim kazandığım yeni hediyeler dün bebe losyonu geldi bugünde bir blogdan kazandığım kahve seti harika bi ürün ama çaktırmayın kullanmayı bilmiyom makinasını :)))))
canım bırlıkte kazanıyoduk artık bırlıkte kazanamıyoruz degıl mı hahaha a:)))ay ben buna kızımı koydum balık tutmaca oynuyoduk akvaryumda inşallah bakım sepetini olsun kazanırız 1. olup bezi kazanamayızda :)))))) inşallah jüriler torpilci değildir
sağol canım ben ve yelkenli kız kazanmıştık onunkide gitmiştir kesin :))))))))) biz onunla çoğu şeyden birlikte kazanıyoz :))))))))
nurcan bacım bu dürtme yüzüğü galibaresim koymayı öğrenmişken şu tarzimonun geliniimize gönderdiği hediyeyide koyayım kızlar rezillik birdaha düşünmüyorum çekilişine katılmayı((((((((
kızlar hürriyet kampüsten sinema bileti kazanmışm. Nasıl oluyor bu bileti gönderiyorlar mı eğer gidemezsek devredeiliyor muyuz? Bir de hangi film için acaba? Yardımcı olur musunuz bana?
Ilk 10 da bu hileyi şimdiye kadar yapmış azımlanmayacak kadar kişi var...
Son hakkınız kaldığında seri olarak sayfaları açıyorsunuz daha sonra başla konumuna geçiyorsunuz ve hepsini başlatıyorsunuz böylelikle puanınız katlanıyor 15 sayfa açtığınız da muazzam bir puan eder ilk 10 içinde bu hileyi yapanları ne zaman elemeyi düşünüyorlar şuanda bu hileyi önlemişler fakat şimdiye kadar yapanlar uçuk puanları var ilk 10 da kilerden bu hileyi yapanlar acaba elenecekler mi...
kizlar bu sabah günüm cok kötü basladi.. Gecen hafta cöpcüden sirtcantasi gelmisti, sabahda kargocu geldi elinde faturayla, kusura bakmayin karsi taraf ödemeli göndermis bizde almayi unutmusuz 10tl ödemeniz lazim dedi sok oldum... ödemicem dedim fatura kesildi zaten ya ödiceksiniz yada ben kendi cebimden ödemek zorunda kalcam dedi( bende simdi zaten ödeyemicem dedim.. Baska zaman geliyim ozaman diye gitti, hemde sizde bu konuyu halledin dedi firmayla.. Ayy nasil sinir oldum zaten ara sira birseyler kazaniyorum onlarlada ugrasiyorum Cöpcüye hemen tweet attim onlarda biz ödüyoruz karsıklik olmustur dediler halletceklermis.. Yaa burdan bir kac arkadasta kargo ücreti ödemisti sizde bildirin bence ya bunlarin gercekten haberi yok yada insanlara yüklüyorlar kargo ücretini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?