Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Yüzük gibi bişi sanirim, bende facebookdan kazandim tarzimodan bi cift sarı renk kisa corap bide mailde kombine ettiginiz kiyafetle resminizi gonderin ekleyelim demisler:)) ne desem sasirdimm

bu ne kii:2: çözemedimmmm
yüzükmüş canım
anam sizin hediye tuhafmış cidden benim iyidi gene bileklik

bidekızın ilk ve tek kazandığı hediyeydi çok üzüldü :)))))))) hamiş hamiş bi hevesle almış kargoyu :)))) heycanla açmış önce şaka sandım diyo :)))))ama sayfasınada yazıcam kargo parasına yazık diye

İyi günlerde kullan kahve takımı çok güzel gözüküyor

ariş cevap :kalp

Cevap için teşekkürler

Bu ne işe yarıyormuş ?

Yüzük gibi bişi sanirim, bende facebookdan kazandim tarzimodan bi cift sarı renk kisa corap bide mailde kombine ettiginiz kiyafetle resminizi gonderin ekleyelim demisler:)) ne desem sasirdimm
aman bunada öle yazmışlar :)))))))))) delimi ne ben onlara bi konbin yapacam :b
bu ne ayol? :44: ilk bakışta kelepçe sandım sonra kolye ucu zannettim, o da çok kaba...
ne ki bu :26:

ha ha yüzük canım bide dim dikduruyo :)))))))))) pilastik yüzük

kızlar hürriyet kampüsten sinema bileti kazanmışm. Nasıl oluyor bu bileti gönderiyorlar mı eğer gidemezsek devredeiliyor muyuz? Bir de hangi film için acaba? Yardımcı olur musunuz bana?

Son düzenleme:
twitter danone kiti kazananlardan gelmeyen oldumu hala.ilk etap kazananlarındanım hala gelmedi yav

joeyfun kazanmıstı nurcanın hedıyesını yanlıs degılım degılmı kızlar tebrıkler canım masallah sansın zengın gule guleee ekullan Nurcancıgımında keseıne berekett tüütütütüt maşallah güzel yürekli arkadaşlarım

bunlardea benim kazandığım yeni hediyeler dün bebe losyonu geldi bugünde bir blogdan kazandığım kahve seti harika bi ürün ama çaktırmayın kullanmayı bilmiyom makinasını :)))))
canım benımkıdıeee geldı
artık kullanmayı bılıyosun gelın beraber ıcelım kızlar :)
canım bırlıkte kazanıyoduk artık bırlıkte kazanamıyoruz degıl mı hahaha a:)))
resim koymayı öğrenmişken şu tarzimonun geliniimize gönderdiği hediyeyide koyayım kızlar rezillik birdaha düşünmüyorum çekilişine katılmayı ((((((((
nurcan bacım bu dürtme yüzüğü galiba hahahahaha dimdikkk nereydı ora onun silüeti ist da adını getıremedım atakule dıyesım gelıyor ama degıl neyse hatırlarsam yazarım

kızlar hürriyet kampüsten sinema bileti kazanmışm. Nasıl oluyor bu bileti gönderiyorlar mı eğer gidemezsek devredeiliyor muyuz? Bir de hangi film için acaba? Yardımcı olur musunuz bana?

mailene 2 tane pnr kodu gönderiyorlar 1 yıl geçerli bütün cinemaximum simalarında 3d filmlerde dahil kodlarla isteyen gidebilir isimle değil yani kodlarınla gidiyosun

kızlarr şimdi anne bebek fuarından geliyorum birsürü numune topladık çok eğlenceliydi tavsiye ederim kesinlikle

bu hileyi anlar anlamaz ben şikayet ettim önce bir arkadaşımızla bunu paylaştım ve daha sonra hemen özelden kendilerine mesaj yazdım. ve daha sonrada kazandım tebrik istiyorumda paylaştım. bilmeyenler durumu paylaşsın hile yapanlarda kendilerine çeki düzen versin diye

arkadaşım ben 4.ydüm yarışmanın ilk günü ise 2. ydim benim hemen arkamda olan kişileri tanıyorum ve puanlarını da biliyorum ama nedense bu arkadaşlarım beni geçmiyo kalkıyo en alt sıralamadan (artık kimse hiç bilmiyorum ) beni geçiyolar . BEN ÇOK AKILLI DİİLİM ONU DA SÖYLİYİM Ve facebooktan bir şahısın bana attığı ve çok çirkin bulduğum için engellediğim kişinin mesajında yazanları yaptım AMA HERŞEYİ GÖZE ALMIŞTIM ZATEN VE dediği gibi de oldu hile oldu hemen benim arkamda olan bir arkadaşımıza mesaj attım ve hemen arkomen sayfasına yazdım :) neyse durum bu :)

ilk 10 içinde bu hileyi yapanları ne zaman elemeyi düşünüyorlar DEMİŞSİN

yanlışın var sadece ilk 10 elenmemeli, elenicekse herkes elenmeli yani oyun 0 dan başlatılmalı :) eğer hile baştan yapılmış olsaydı ilk 10 dakiler ilk 3 te çataçat yarışıyor olurlardı. ve illaki dikkatimi çekerdi bu aynı şekilde hileyi ben başından beri yapıyo olsaydım onlarda derdi hoppp bu puanları nasıl alıyosun diye :)

ben bunu onlara yazmasaydım belki bugün ilk 3 teydim amannnn bir alet için öbür dünya da çatır çatır yanmaya değmez : D

HE MADALYA TAKMADILAR VE SANIRIM SADECE BENİ ELEDİLER. BUNU SÖYLEMEMİN NEDENİ DE KEŞKE GERÇEK HİLE YAPANLAR ELENSEYDİ DE HAK EDEN KAZANSAYDI ELİMDEN BAŞKA BİŞEY GELMİYO :) AMA ANLIM AK, GÖNLÜM RAHAT

ALLAH HERKESİN GÖNLÜNDEKİNİ AYAĞINA GETİRSİN ALLAHA EMANET OLUN....

Son düzenleme:

canm bana odemelı gelmıstı ben pazartesı gunu aras kargoya sorucam karsı odemelı mı yanlıslık mı yapıldı dıye bende yazdım faceden bız odemelı gondermıyoruz dedıler yanlıslık duzeltılırse sevınırım dedım ama ses soluk yok eger sendede hata olduysa tahmınen karsı odemelı gonderdıler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…