- 20 Temmuz 2012
- 2.407
- 314
- 373
joeyfun kazanmıstı nurcanın hedıyesını yanlıs degılım degılmı kızlar tebrıkler canım masallah sansın zengıngule guleee ekullan Nurcancıgımında keseıne berekett tüütütütüt maşallah güzel yürekli arkadaşlarım
canım benımkıdıeee geldı Eki Görüntüle 610309 Eki Görüntüle 610310 Eki Görüntüle 610311
artık kullanmayı bılıyosungelın beraber ıcelım kızlar :)
canım bırlıkte kazanıyoduk artık bırlıkte kazanamıyoruz degıl mı hahaha a:)))
nurcan bacım bu dürtme yüzüğü galibahahahahaha dimdikkk nereydı ora onun silüeti ist da adını getıremedım atakule dıyesım gelıyor ama degıl neyse hatırlarsam yazarım
iyi akşamalr arkadaşalr şu çek takas bölümünü linkini bulamıyorum yardımcı olurmusunuz
valla bana oyle gorunduDÜRTME YÜZÜĞÜ eşimle okuyunca koptuk yazdığına yelkenli kııız tebrikler bu arada oyuncak kazanmışsın
canım gercekten begendınmı yuzugu :İyi akşamlar kızlar çekilişi kıl payı kaçırmışım yav ben 16. ydım teselli hediyesi var mı acaba
Şaka bi yana joeyfun tebrikler maşallah sana
Nurcan yüzüğe bayıldım tam benim tarzım satsana bana
valla bana oyle gorundusıvrı sıvrı takınca nasıl durur o mecburen plastık bısıyden yapılmıstır mazallah bırıne dokunsa fenaaa kocanla mı okuyon kız herseyı hahaha selamlar enıste bey:)
canım gercekten begendınmı yuzugu :saka mı yoksaaa
evet bu arada oyuncakyumdan pepe bebek kazandım valla kalbım temız kızlar dun gezdım oyuncakcıları baktım pepelere falan bayılır ufak yegenım 1,5 yaslarında canım benım gorunce delırecek haftaya yanındayım :) harıka oldu sımdı buyuk yegenıme hedıye alma zahmetı kaldı banadasıze sorayım :) cocuk kanallarında reklamını gordugum bır oyuncak vardı ama nette bulamadım hayalet vurma oyunu oynuyorlardı karanlıkta onu sevebılır buyuk olanı cok pahalı degılse dusunebılırm:) adını sanını bılen varmı:)
Şaka yaptım tabi ki canım güldüm o kadar belli olmadı mıZevksizim diye atmayın sakın beni topikten valla beğenmedim ancak eşimi dürterken işe yarar belki
canm bana odemelı gelmıstı ben pazartesı gunu aras kargoya sorucam karsı odemelı mı yanlıslık mı yapıldı dıye bende yazdım faceden bız odemelı gondermıyoruz dedıler yanlıslık duzeltılırse sevınırım dedım ama ses soluk yok eger sendede hata olduysa tahmınen karsı odemelı gonderdıler
bazı kişilerin rahatsız olmasından solayı çekiliş listemizi günlük günceleyemedik artık katamadığımız unuttuğumuz arkadaşlar olduysa kusura bakmayın yeni eklenen arkadaşlarada var kısmet son kez listeyi paylaşıcam ve peşinden kaznana arkadaşın nicini paylaşıcam bana adını soyadını ve adresini mesaj atarsa pazartesi Allahın izni ile hediyesini kargoya vericem
1-aoktar
2-belelek
3-berenzena
4-bktglsn
5-BlueAngel
6-bartuveannesi
7-carefully
8-ceydaca
9-cikolata_delisi
10-denizxx
11-drbuzcicegi
12-egemenadil
13-eceden20
14-esmerist
15-eylull06
16-firarperest
17-joeyfun
18-kkoras
19-kkontess
20-maviş83
21-Nourjann
22-Nazdnz
23-nilqun
24- puf puf
25-nurcan306--yeni katılımcı
26-ocetins
27-Perlitone
28-roselen----yeni katılımcı
29-sedack
30-SiremimS
31-sevimlikedim71
32-TatLiGaci
33-yorguncadi
34-yprk88
35-yelkenlikız
36-xNeharx
37-viole
ya kısmetmiş canım :))))))) güle güle kullan
resim koymayı öğrenmişken şu tarzimonun geliniimize gönderdiği hediyeyide koyayım kızlar rezillik birdaha düşünmüyorum çekilişine katılmayı((((((((Eki Görüntüle 610194 Eki Görüntüle 610195
bu ne kii:2: çözemedimmmm
anam sizin hediye tuhafmış cidden benim iyidi gene bileklik
Yüzük gibi bişi sanirim, bende facebookdan kazandim tarzimodan bi cift sarı renk kisa corapbide mailde kombine ettiginiz kiyafetle resminizi gonderin ekleyelim demisler:)) ne desem sasirdimm
bu ne ayol? :44: ilk bakışta kelepçe sandımsonra kolye ucu zannettim, o da çok kaba...
ne ki bu :26:
yüzükmüş canım
bidekızın ilk ve tek kazandığı hediyeydi çok üzüldü :)))))))) hamiş hamiş bi hevesle almış kargoyu :)))) heycanla açmış önce şaka sandım diyo :)))))ama sayfasınada yazıcam kargo parasına yazık diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?