Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bu arada çoğu yarışamalar kago ücreti alıyorlar noldu bunlara böyle söylüceklerse söylesinler ilk katılmadan önce

DÜRTME YÜZÜĞÜ eşimle okuyunca koptuk yazdığına yelkenli kııız tebrikler bu arada oyuncak kazanmışsın

İyi akşamlar kızlar çekilişi kıl payı kaçırmışım yav ben 16. ydım teselli hediyesi var mı acaba
Şaka bi yana joeyfun tebrikler maşallah sana
Nurcan yüzüğe bayıldım tam benim tarzım satsana bana

DÜRTME YÜZÜĞÜ eşimle okuyunca koptuk yazdığına yelkenli kııız tebrikler bu arada oyuncak kazanmışsın
valla bana oyle gorundu sıvrı sıvrı takınca nasıl durur o mecburen plastık bısıyden yapılmıstır mazallah bırıne dokunsa fenaaa kocanla mı okuyon kız herseyı hahaha selamlar enıste bey:)
canım gercekten begendınmı yuzugu : saka mı yoksaaa

evet bu arada oyuncakyumdan pepe bebek kazandım valla kalbım temız kızlar dun gezdım oyuncakcıları baktım pepelere falan bayılır ufak yegenım 1,5 yaslarında canım benım gorunce delırecek haftaya yanındayım :) harıka oldu sımdı buyuk yegenıme hedıye alma zahmetı kaldı banada sıze sorayım :) cocuk kanallarında reklamını gordugum bır oyuncak vardı ama nette bulamadım hayalet vurma oyunu oynuyorlardı karanlıkta onu sevebılır buyuk olanı cok pahalı degılse dusunebılırm:) adını sanını bılen varmı:)

Şaka yaptım tabi ki canım güldüm o kadar belli olmadı mı Zevksizim diye atmayın sakın beni topikten valla beğenmedim ancak eşimi dürterken işe yarar belki

Şaka yaptım tabi ki canım güldüm o kadar belli olmadı mı Zevksizim diye atmayın sakın beni topikten valla beğenmedim ancak eşimi dürterken işe yarar belki

saka bacım saka zevkını severım dürterlken cok ıse yarayacagı kesın facebook bırgun yok olursa lazım olur

önce bana tweet attilar --> Hediyelerimizin hepsi bizden ödemeli kargo ile gönderilmektedir. Bir karışıklık yaşandıysa bu bizden kaynaklanmamaktadır.
daha sonra sorunu cözdüler canim sende mutlaka bildir yazik degilmi okadar vaktimizi aliyor birde üzerine kargo ücreti ödüyoruz..
Twitterdan yaz mutlaka hemen geri dönüyorlar..
bugünde mesaj atmislar..

Merhaba, kargo şirketi paranızı iade edeceğini belirtti lütfen siz de bu iade gerçekleştiğinde bizi bilgilendirin.. rahatladim

kızlar yurtiçi kargo'dan nefret ediyorum. Eşimin iş adresini verdiğim kargoları bazı şubeler alıyor bazıları almıyor. Jandarma karakolu olduğu için oraya kargo alımlarını kabul etmiyoruz diyorlarmış. Sinir oldum yaa kaç kargom böyle gelmeden geri döndü. Ama bazı şubeler ve şehirler yapıyor bunu. Eşim de diyor karakola kargo geliyor diye. Esintili mi bunlar anlamadım yaa

Son düzenleme:
iii gecelerr
bugün pek fırsatım olmadı internete girmeye sabahtan beri gezdik ailecek.
nurcancım gönlüne sağlık ne güzel hediyeler bunla böyle.
joeyfun tebrikler canım.bu şansın her daim devam eder inşallah....

hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun kazanana :)

ilk defa bir beğen paylaş yarışmasından kolluk kazandım veee çok mutlu oldum şansım devam eder umarım

bu ne kii:2: çözemedimmmm

anam sizin hediye tuhafmış cidden benim iyidi gene bileklik

Yüzük gibi bişi sanirim, bende facebookdan kazandim tarzimodan bi cift sarı renk kisa corap bide mailde kombine ettiginiz kiyafetle resminizi gonderin ekleyelim demisler:)) ne desem sasirdimm

bu ne ayol? :44: ilk bakışta kelepçe sandım sonra kolye ucu zannettim, o da çok kaba...
ne ki bu :26:

ayyy yerlere yattım gülmekten o ne öyle ya:26: ayy koptum resmen at çöpe gitsin

uyku kampanyacılara harammış uyumayan çok burdan bunu anlıyoruz

UIP Türkiye Facebook yarışmasında Mama filmine çift kişilik davetiye kazanan sinemaseverler: Onur Aym.te, Sedef T.k.r Akkan, Çiğdem Ç.t.m.n, Zeynep G.l.r, Serkan G.d.k, Berna Ç.n.r, Meltem D.m.rcioğlu, Habibe At.b.y, Aydın K.rc.klu ve Burak S.rt.ç. Kendilerini tebrik ediyoruz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…