Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar bi gomgoma üye oldum bana gelmedi. Adresine bakayım dedim Cebeci/Ankara:) Bende Cebeciye 5 dk mesafe oturuyorum ondan mı gelmedi acaba:)

kızlar girmiyim dedim ama biliyomusunuz ikiçayın isim yarışmasında benim yazdıgım isim kazanmıs, inanın hediyesi umurumda degil raflarda kızıl büyü olarak görücem ya bana yeter

Son düzenleme:
kızlar girmiyim dedim ama biliyomusunuz ikiçayın isim yarışmasında benim yazdıgım isim kazanmıs, inanın hediyesi umurumda degil raflarda kızıl büyü olarak görücem ya bana yeter

canım tebrik ederim..bencede hediyeye değermiş..merak ettim yalnız link verirmisin? hangi çay?

bu arada ilk defa bende bişey kazandım...dünkü keskinoğlu anketinden kitap kazandım..içim bi acayip oldu sanki piyango çıkmış gibi

bu arada bende çok üzüldüm olan hadiseye...

2007 yılından beri bu sitenin abonesiyim.çok olayla karşılaştım benimde en rahatsız olduğum konu yukardaki arkadaşıma katılıyorum adminlerin sert uyarıları...böyle büyük bir sitenin yöneticileri mutlaka daha yumuşak dilli ve daha sakin olmalılar...sonuçta biz varsak bu site var..müşteri velinimet misali...nasıl kurallar gereği topiklerde karşılıklı atışmak,hakaret,kaba tavır yasak ise yöneticilerinde aynı tavırda olmaları gerek...

ama uzatmaya gerek yok..ben buraya yöneticiler için gelmiyorum..buradaki gerçekliğe,arkadaşlığa önem veriyorum ve paylaşmayı sevdiğim için burdayım...sizlerde o kadar emek verdiniz bence pire için (şikayet eden) yorgan yakmayın değmez diyorum...

Aşk oyunu
http://www.facebook.com/codentry

pardon kızlar bu bitmiş katılmadan paylaştığım için farkedemedim.

hayır bitmemiş D: yaa niye böyle oldu anlamadım bende direkt sonucu gör yazdı ama profillerinde öyle demiyo 12 şubata kadar diyo anlamadım bir şey

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…