kızlar girmiyim dedim ama biliyomusunuz ikiçayın isim yarışmasında benim yazdıgım isim kazanmıs, inanın hediyesi umurumda degil raflarda kızıl büyü olarak görücem ya bana yeter
canım yaaaa , ben de girmiyim dedim ama mesajını okur okumaz yazma isteği duydum...ne kadar güzel bir isim bulmuşsun,hatta hemen sayfalarını tıkladım..kızıl büyü diye isim yazılmış bile..tüylerim diken diken oldu inan ki....tebrikler..ama tek paket mi yollıcaklar? koli şart :))))
Arkadaslar peki kişisel blog kampanyaları ve hediyeleri nolucak ben anlamadım.. Onları neden paylaşmıyoruz
cnmmm benim cok sagol, cok iyisin, begenmene cok sevindim
ama tek bir tane göndereceklermiş bir de siteye üye olmamı söylediler ayagım alıssınmıs, bende mesaj attım begen paylaslardanda bir paket cay veriyosunuz insan daha özel bir hediye yollar.. maddi manada degil yani ama ne biliyim iki yane bile olsa derdim bak bana özel bişey
ama neyse yapıcak bişey yok
bu mesajı yazarken isteginizi dikkate alacagız diye mesaj yollamıslar artık gelince gösteririm size
Arkadaşlar bir yadımcı olurmusunuz
cevap verdim ya sana yukarıya bak canım.
çok teşekkür ederim canım peki bana özelden orayı mesaj atabilirmisiniz arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?