Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar girmiyim dedim ama biliyomusunuz ikiçayın isim yarışmasında benim yazdıgım isim kazanmıs, inanın hediyesi umurumda degil raflarda kızıl büyü olarak görücem ya bana yeter

canım yaaaa , ben de girmiyim dedim ama mesajını okur okumaz yazma isteği duydum...ne kadar güzel bir isim bulmuşsun,hatta hemen sayfalarını tıkladım..kızıl büyü diye isim yazılmış bile..tüylerim diken diken oldu inan ki....tebrikler..ama tek paket mi yollıcaklar? koli şart :))))

Numune ürün - TENA

kızlar hatırlarsanız ,birkaç hafta önce size bu linki yazmıştım..ücretsiz numune yolluyorlar diye...hatta yoğun regli geceleri için ideal demiştim...dedim bir bakayım... aaa yeniden kabul etti isteğimi..sonra eşimin adına doldurdum..annemin,abimin derken...yine 2 si bizim adrese, 2 si annemlere gelecek..tabii eşim ve abim bu işe bozuldu...hem ismimizi ver,hem de bayan numune iste..ama kabul edildi:))) ücretsiz geliyor aklınızda olsun.

ben şunu istedim:

TENA Lady Protective Underwear (Tek kullanımlık Koruyucu İç Çamaşır), Large

aynen külot gibi giyiyorsunuz akşamları..bir daha ped koymanıza gerek yok..zaten bol pedli:))

cnmmm benim cok sagol, cok iyisin, begenmene cok sevindim
ama tek bir tane göndereceklermiş bir de siteye üye olmamı söylediler ayagım alıssınmıs, bende mesaj attım begen paylaslardanda bir paket cay veriyosunuz insan daha özel bir hediye yollar.. maddi manada degil yani ama ne biliyim iki yane bile olsa derdim bak bana özel bişey
ama neyse yapıcak bişey yok
bu mesajı yazarken isteginizi dikkate alacagız diye mesaj yollamıslar artık gelince gösteririm size

Son düzenleme:
Arkadaslar peki kişisel blog kampanyaları ve hediyeleri nolucak ben anlamadım.. Onları neden paylaşmıyoruz

tüm blog paylaştımları yasakmış. Ayrıca kampanya sonuçları olduğunda kazananların isimlerini olduğu gibi kopyalayıp buraya yapıştırmak da yasak bugün mobildim ben
biri onu yapmıştı dikkatimi çekti de cevap yazamadım. şikayet geliyormuş sonra.
ayrıca yarışmalar için oy istemek de yasak.

iyi yapmışsın..düşünsene senin yaratıcılığın raflarda yer alacak ve 1 paket çay!!!!!!tamam bekliyoruz:))))

şimdi bir blog da okudum arkadaşlar...ihlas mağazalarına gidince halı şampuanı numunesi istiyorum diyormuşsunuz,veriyorlarmış..resmini çekip de koymuş blog sahibi..evine yakın ihlas yetkili servisi olan varsa pazartesi sorabilir mi acaba? bize uzak maalesef..eğer doğru ise burada paylaşır bizlerle..isteyen giden alır böylece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…