Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

benim twitter yok ama olanlar için:

En güzel aşk hikayenizi Lenovo Türkiye twitter hesabıyla paylaşmaya ne dersiniz?
Aşk masalınızı, 13 Şubat’a kadar, Twitter üzerinden, #benimhikayem Hashtag’ini kullanarak anlat ve sürpriz hediye kazanma şansını yakala!

https://twitter.com/LenovoTurkiye

kız seninle face de arkadasmısız bunca zaman birbirimizi tanımadan işe bak

kız seninle face de arkadasmısız bunca zaman birbirimizi tanımadan işe bak

bende suan tam onu düşünüyodum,kalp kalbe karsıymıs
beni cok ekleyenlerde oldu şimdi,ifşa olduk anammmm
aslında sadece yarısmalar için kullanıyorum ekleyenlerde kendini tanıtsın, listemdekilerde zamanı olunca tabi,, kucaklıyorum hepinizi

Son düzenleme:
Hangi site orasi

ben ekledim canım btl diye başlıyor adım.

şu bosch'un sevgilimi bir bakışta tanırım adlı oyununa girebilen var mı kayıt yaptım dünden beri oyun başlasın dediğimde hata veriyor.
3 farklı tarayıcıdan denedim yine hata verdi ya :/

hatta yanlışlıkla babamın adresindende ekledimm bende aynen yarısma adresi olarak kullanıyorum kendi orjinal adresimi yarısmalarda kullanmıyorum ama yinede isterseniz ordanda ekleyebilirim hepinizi beni görmüş olursunuz

bu arada söylemeden edemicem çatlarım evet buraya kızıp gelmeyenler var ama eminim ki şuanda o kızdıkları üye olmayan kişiler gibi kullanıcı bilgilerini girmeden sayfayı takip ediyorlar eminim

o bişe degilde suan da 14 üye 11 ziyaretci okuyor...
yandımmmm ben ifsaaa oldum
heyy ziyaretci üye ol,sende bişeler paylas, bedavacı olma , en azından bir tesekkür edersin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…