ben mesaj atamıyorum üyeliğim yeni diye belli bi mesaj sınırına ulaşılırsa atabilirmişim :/
cnmmm benim cok sagol, cok iyisin, begenmene cok sevindim
ama tek bir tane göndereceklermiş bir de siteye üye olmamı söylediler ayagım alıssınmıs, bende mesaj attım begen paylaslardanda bir paket cay veriyosunuz insan daha özel bir hediye yollar.. maddi manada degil yani ama ne biliyim iki yane bile olsa derdim bak bana özel bişey
ama neyse yapıcak bişey yok
bu mesajı yazarken isteginizi dikkate alacagız diye mesaj yollamıslar artık gelince gösteririm size
kız seninle face de arkadasmısız bunca zaman birbirimizi tanımadan işe bak
Hangi site orasiişte yöneticiler burayı dışarıya kapalı yapsa bunlar hiç sorun olmaz..ben başka bir kampanya forumuna daha üyeyim..orada bloglardan tutun da,kazananlar bile tam liste yayına veriliyor çünkü forum dışarıya kapalı..paşa paşa sayfaya üye oluyorsun,öyle okuyorsun herşeyi..dışarıdan tıklayan kimse hiçbirşeyi göremiyor..
bende suan tam onu düşünüyodum,kalp kalbe karsıymıs
beni cok ekleyenlerde oldu,ifşa olduk anammmm
aslında sadece yarısmalar için kullanıyorum ekleyenlerde kendini tanıtsın, listemdekilerde zamanı olunca tabi,, kucaklıyorum hepinizi
bende suan tam onu düşünüyodum,kalp kalbe karsıymıs
beni cok ekleyenlerde oldu,ifşa olduk anammmm
aslında sadece yarısmalar için kullanıyorum ekleyenlerde kendini tanıtsın, listemdekilerde zamanı olunca tabi,, kucaklıyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?