Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

aç canım hemen bi tane orda çok güzel ve hemen sonuçlanan yarışmalar var

benim adım aynı kokoosh orda da

kızlar bu gomgomdan ikinci defa bilgilerinizi güncelleyin hediyenizi gönderelim maili gelmiş halbuki güncellemiştim

şimdi baktım fatura bilgileri kısmına tc istiyo ama çekindim yazdınız mı siz

kızlar bu gomgomdan ikinci defa bilgilerinizi güncelleyin hediyenizi gönderelim maili gelmiş halbuki güncellemiştim

şimdi baktım fatura bilgileri kısmına tc istiyo ama çekindim yazdınız mı siz

ben de adres bilgilerimi girmiştim bana da 2 kez mail geldi. Sonra gireyim bi dedim meğer teslimat bilgilerine değil de kullanıcı bilgileri bölümüne adresi girmek gerekiyormuş. Yani tahminim öyle:))
oraya da adresi girince bir daha mail almadım. Tc yi ise son 2 rakamını değiştir canım.

Son düzenleme:

yok canım o zaman iki yerede yazmak lazım çünkü ben ilkinde kullanıcı şeysine yazıp teslimat kbilgisini boş bırakmıştım aynı die şimdi doldurdum orayı hatta heryeriiii doldurdum kırk yılın başı hediye gelcek gelemedi bi türlü

inş paylaşılmamıştır arkadaşlar

Sevgililer Günü’ne sayılı zaman kaldı. Peki “Nasıl Bir Sevgililer Günü” geçirmeyi hayal ediyorsunuz? Mini testimizi çözün, hayalinizdeki sevgililer gününü öğrenin, sürpriz hediyelerden birini kazanma şansı yakalayın!

http://www.facebook.com/watsonsturkiye/app_433134740089981

Son düzenleme:
ben buldukça paylaşırım valla bi eglence var ayrıca dediğim gibi kullanıcı adını girmeden izliyip o bedavacı dedikleri kısma şuan kendileri girenlerde var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…