kızlar bu yarışmalardan nasıl haberiniz oluyo bende gördum de ama hiç bi bilgim yok maalesef
milupaya şikyt maılı atıım büyüdü kızım hala yollamadılar paketiiii..büyük fırmaların böle yapması düşündürücü..okdr yarısmaya katılıorz göndermez dedıklerımz bıle yolluor.
milupaya şikyt maılı atıım büyüdü kızım hala yollamadılar paketiiii..büyük fırmaların böle yapması düşündürücü..okdr yarısmaya katılıorz göndermez dedıklerımz bıle yolluor.
Canım hangi kargoyla geldi bende bekliyorum
Aman canım mail atmana değmez milupa tek kullanımlık 20 gr sütlü pirinçli mama yolluyor. Bir de kaşık. Çok cimriler. Hero baby'yi ve Hipp'i tek geçerim valla. Orjinal boy yolluyorlar.
efes mail atmış nisan ayı içerisinde yollayacakmış tshirtleri
yaza yetiştirsin yeter
Ben de kazanmışım sinema bileti,çocukla bir gidilir ki aynı durum ben de de var,gitsek bile tek kişilik sıkıcı olur ya..:):tek kişilik sinema bıletı kazanmışım danettedn kızımlada ne gıderım ya krdsıme verım bari
https://www.facebook.com/totaltr total ilk 50 kazanan, yokum.
kızlar şu latte oyununu bir türlü yapamadım ya hep 480 puanda kalıyorum yapanlar püfü varsa söyleyiversinler
kızlar şu latte oyununu bir türlü yapamadım ya hep 480 puanda kalıyorum yapanlar püfü varsa söyleyiversinler
Yokum dimiii:) Bu arada 50 kişiye mi verecekti yahu. 300 kişi değil miydiii?
1 kere ateş edin hepsine ozaman oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?