Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar bu yarışmalardan nasıl haberiniz oluyo bende gördum de ama hiç bi bilgim yok maalesef

face'de ve twitter'da ya da başka yerlerde yarışma,çekiliş falan gören arkadaşlar linkleri burdan paylaşıyolar..
o linklere giriyosun ve yarışmaysa şartlar neyse onları yerine getiriyosun,çekilişse genelde form doldurtuyolar..
kısacası burda paylaşılan linklere gir,yönlendirecek seni zaten sayfalar..

milupaya şikyt maılı atıım büyüdü kızım hala yollamadılar paketiiii..büyük fırmaların böle yapması düşündürücü..okdr yarısmaya katılıorz göndermez dedıklerımz bıle yolluor .

içime doğmuş gıbı oldu ..maıl attılr kargoya verımış kargo dagıtımda dıoo

Aman canım mail atmana değmez milupa tek kullanımlık 20 gr sütlü pirinçli mama yolluyor. Bir de kaşık. Çok cimriler. Hero baby'yi ve Hipp'i tek geçerim valla. Orjinal boy yolluyorlar.

efes mail atmış nisan ayı içerisinde yollayacakmış tshirtleri
yaza yetiştirsin yeter

Starpet Twitter sayfasında saat 15.00'te soracağımız soruya doğru cevap veren ilk kişi Starpet'ten 50 TL değerinde hediye akaryakıt kazanıyor! Unutmayın yarışmamız 23 Mart'a kadar her gün sürecek. https://twitter.com/Starpet_AS

HC HAIR CARE
ÜCRETSİZ DAVETİYE
21-24 Mart tarihleri arasında HC HAIR CARE' in de yer aldığı İstanbul Lütfi Kırdar' daki GÜZELLİK ve BAKIM Fuarını ziyaret etmek isteyen üyelerimize, 20 TL değerindeki davetiyeleri ücretsiz olarak hediye ediyoruz. Davetiye almak isteyenlerin ÖZELDEN mesaj atmalarıni rica ederiz.

tek kişilik sinema bıletı kazanmışım danettedn kızımlada ne gıderım ya krdsıme verım bari
Ben de kazanmışım sinema bileti,çocukla bir gidilir ki aynı durum ben de de var,gitsek bile tek kişilik sıkıcı olur ya..:):

Kızlar avonlar gelmedi ya,yav şansım döndü derken kazandıklarımıda kaybetmeye başladım,nazar değdi herhal...

kızlar şu latte oyununu bir türlü yapamadım ya hep 480 puanda kalıyorum yapanlar püfü varsa söyleyiversinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…