arkadaşlar sallama tc kabul etmiyor yapabilen varmı bu şekilde
Koptum ya!Ben kaynanamın tc sini yazdım
google'dan rasgele bulduğum bir tc salladım :) kabul etti , kaynana işi biraz sakat...Ben kaynanamın tc sini yazdım
kızlar,hipp ten nasıl geliyor.Üye olunca nereye tıklıyoruz.göremedim?
Kızlar bu albeniye adres vermiş miydik ki? Nasıl gönderiyorlar acaba mail falan mı geliyor?
Adres verdik canım. Bu arada bu flormar kazanınca mı adres istiyor ya. Dün doğru yapmıştım ben adres istememişti. Yeni soruda istedi ama anlamadım gitti.:44:[/QUOT
Aman buldum ya cevabı:) Benim bilgilerim zaten kayıtlıymış.Eşimden ilk kez katılınca adres istemiş
Adres verdik canım. Bu arada bu flormar kazanınca mı adres istiyor ya. Dün doğru yapmıştım ben adres istememişti. Yeni soruda istedi ama anlamadım gitti.:44:[/QUOT
Aman buldum ya cevabı:) Benim bilgilerim zaten kayıtlıymış.Eşimden ilk kez katılınca adres istemiş
iyi geceler duygu flormar doğru cevap verenlerden adres istiyor canım ben önce eşimin hesabından girdim yanlış cevap verince ilk defa olmasına rağmen adres istememişti kendi hesabımdan cevabı araştırıp oje yaptım cevap doğru olunca adres istedi...
iyi geceler duygu flormar doğru cevap verenlerden adres istiyor canım ben önce eşimin hesabından girdim yanlış cevap verince ilk defa olmasına rağmen adres istememişti kendi hesabımdan cevabı araştırıp oje yaptım cevap doğru olunca adres istedi...
Aman demekki kazansakta oje gönderecekler kesin
kızlar.markofoniden 30 tl lil alşverş yapıcam.kargo nasıl bedava oluyor.kırmızı kasa filan deniyor,kırmıızı kasanın sitesnde markofoni kodu göremedim nerden yada başka hangi yol var.Şimdiden teşekkrlerrrr
hediyemoda lınkı nerde cnm bulamadımönce coco cola içip kapaklarındaki şifreleri giriceksin 1 kod 3 puan çokta kolay alınmıyo...bende mutluluktan uçuyorum oyununu oynuyorum kaç gündür bugün markafoni çekini alabildim hediyemodan 25 tl..burda kaç kez söyledim ama ilgilenen olmadı keşke oynasaydın
tc yi salla gitsin geçenlerde başka bir ürün için deneme boyu numune gönderimi yapmışlardı çok ama çok minik 1 gr var yok yani kargocuya üzülmüştüm bu sefer istemeyeceğim.temsilci falan yapmazlar merak etme
gecen hafta hürriyet aileden ıslak mendil kazandım kazananlarda ismim çıkmadı.perşembe gecede arkadaşım kazandı..onunda cuma ismi çıkmayınca hürriyet aileyi aradım..arkadaşınızınki 17:30da yayınlanır..sizinkide formu belki eksik doldurmuşsunudur yada aynı adresle tekrar girilmiştir dedi..ben de öyle bişey olmadı dedim..biz bakalım size mail gönderelim dediler...ne mail gönderdiler nede arkadaşımında ismi çıktı? yani ikimizinde ismi yok..sizde böyle oldumu?
günaydın sedaönce coco cola içip kapaklarındaki şifreleri giriceksin 1 kod 3 puan çokta kolay alınmıyo...bende mutluluktan uçuyorum oyununu oynuyorum kaç gündür bugün markafoni çekini alabildim hediyemodan 25 tl..burda kaç kez söyledim ama ilgilenen olmadı keşke oynasaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?