Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar bu albeniye adres vermiş miydik ki? Nasıl gönderiyorlar acaba mail falan mı geliyor?

kızlar.markofoniden 30 tl lil alşverş yapıcam.kargo nasıl bedava oluyor.kırmızı kasa filan deniyor,kırmıızı kasanın sitesnde markofoni kodu göremedim nerden yada başka hangi yol var.Şimdiden teşekkrlerrrr

kızlar,hipp ten nasıl geliyor.Üye olunca nereye tıklıyoruz.göremedim?

hipp üye olduğunda altta kutucuk var hipp broşür bilgilendirme indirim tarzı birşeyler yazıyor o kutucuğu işaretliyorsun bir ayda geliyor genelde üye olduktan sonra benim ürünlerim yurtiçi kargoyla geldi hipp organik bebek bisküvisi mama kaşığı iki bitkisel çay çocuklar için ayrıca organik üzümlü pirinç meyve püresi gönderiyorlar orjinal boylarda numune gibi değil gayet bonkörler....

Son düzenleme:
kızlar link çıkmıyor faceten sanalbebe.net yazın 500 kişi olunca beğenenlerden çekiliş yapılcakmış

Son düzenleme:

önce coco cola içip kapaklarındaki şifreleri giriceksin 1 kod 3 puan çokta kolay alınmıyo...bende mutluluktan uçuyorum oyununu oynuyorum kaç gündür bugün markafoni çekini alabildim hediyemodan 25 tl..burda kaç kez söyledim ama ilgilenen olmadı keşke oynasaydın

Kızlar

Evmanya'dan ayın 31 ine kadar 15TL lik indirim çekim var ( 100 TL limitli ) ben kullanmayacağım bu yüzden isteyen birisine vereceğim . Ziyan olmasın kullanılsın :)

gecen hafta hürriyet aileden ıslak mendil kazandım kazananlarda ismim çıkmadı.perşembe gecede arkadaşım kazandı..onunda cuma ismi çıkmayınca hürriyet aileyi aradım..arkadaşınızınki 17:30da yayınlanır..sizinkide formu belki eksik doldurmuşsunudur yada aynı adresle tekrar girilmiştir dedi..ben de öyle bişey olmadı dedim..biz bakalım size mail gönderelim dediler...ne mail gönderdiler nede arkadaşımında ismi çıktı? yani ikimizinde ismi yok..sizde böyle oldumu?

hediyemoda lınkı nerde cnm bulamadım

:)

evet oldu canım eşimin hesabından girdiğimde çakra yüzük çıktı eşim telefonunu ve iş adresini vermiştim oysa banada maille aynı adres yada telefon kayıtlıysa sistem otomatik olarak siliyor diye geldi ama çok saçma çünkü adreste telde eşime aitte anlamadım gitti bende...

günaydın seda
kutu kola kapaklarındaki şifre derken ben kola hiç içmiyorum eşim sever geçen kutu kola almış onda şifre varmı hiç dikkat etmedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…