Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

canım bana mailde gelmedi..ben peşlerine düştüm..dün aradım yine çıkmadılar..belkki haftasonudur diye anlamadım..hadi bende hata var komşumdadamı var..ne saçmalıyorlar..umarım yinede gelir

canım bana mailde gelmedi..ben peşlerine düştüm..dün aradım yine çıkmadılar..belkki haftasonudur diye anlamadım..hadi bende hata var komşumdadamı var..ne saçmalıyorlar..umarım yinede gelir

canım banada mail direk onlar tarafından gelmedi ismim ertesi gün kazananlarda olmayınca mail attım bu adrese kampanyalar@................. onadn sonra cevap yazmışlar adres aynıysa yada telefon diye ama böyle birşey de yoktu sonuç olarak çözülmedi benim sorunum da...

anladım canım yaa..çok sevinmiştim..ama şimdide çok üzüldüm..gerçekten haklı olsalar üzülmem..

iyi hafta sonları herkese
coco-cola istediğiniz markafoni kodunu alabilrim ama takas karşılıgında..

bende kazandıgım tek hedıye hurrıyet aıledendı oda adres oldugu ıcın bı tanesı cıktı dıgerı yokkkk

Happy Cappy oyununu oynayan var mı kızlar ? ilk 50 dereceye girene ödül veriyorlar. Ben 27000 yapabiliyorum en fazla. İlk 50 32000- 33000 arası..

bugün ilk defa Twiterdan Muhteşem ve Kudretli Oz" özel tasarım çantasını kazandım ama almak için gitsemmi diye düşünüp kaldım Danışmadıki bayanlar resmen azarlamışlar daha önceki kazananları

arkadaşım bu oyunu kaç kere oynuyorsun yada puanlımı? oynadım ama nasıl alındığını çözemedim çek almak kolaymı

iyi geceler kızlar flormarın yeni sorusunun cevabı hepsi olacak doğru cevap veren ilk 20 kişi süpriz hediyeler kazanacak...herkesin bir defa katılma hakkı varmış yarışma boyunca..

iyi geceler kızlar flormarın yeni sorusunun cevabı hepsi olacak doğru cevap veren ilk 20 kişi süpriz hediyeler kazanacak...herkesin bir defa katılma hakkı varmış yarışma boyunca..

hepsi şıkkını işaretlemeyin arkadaşlar cvp verdiğinizde kayıt formu çıkması lazım eğer cevap doğruysa.

doğru cevap: panama
ben panama yapınca form çıktı hepsi yapınca form çıkmadı ama googla da arattım ispanyada da var yine de siz bilirsiniz

Son düzenleme:
arkadaşım bu oyunu kaç kere oynuyorsun yada puanlımı? oynadım ama nasıl alındığını çözemedim çek almak kolaymı

1000 tane o mavilerden alıyosun 1yıldız oluyo 25 yıldız gerek 25 arkadaş 3,5 gün önce baslasan kolaydı ama yarın geceye kadar bitiremezsin..burda çok sordum oynayan varmı diye kimse cvp vermedi çek almakta kolaydı alt limitsiz hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…