evet oldu canım eşimin hesabından girdiğimde çakra yüzük çıktı eşim telefonunu ve iş adresini vermiştim oysa banada maille aynı adres yada telefon kayıtlıysa sistem otomatik olarak siliyor diye geldi ama çok saçma çünkü adreste telde eşime aitte anlamadım gitti bende...
canım bana mailde gelmedi..ben peşlerine düştüm..dün aradım yine çıkmadılar..belkki haftasonudur diye anlamadım..hadi bende hata var komşumdadamı var..ne saçmalıyorlar..umarım yinede gelir
canım banada mail direk onlar tarafından gelmedi ismim ertesi gün kazananlarda olmayınca mail attım bu adrese kampanyalar@................. onadn sonra cevap yazmışlar adres aynıysa yada telefon diye ama böyle birşey de yoktu sonuç olarak çözülmedi benim sorunum da...
günaydın seda
kutu kola kapaklarındaki şifre derken ben kola hiç içmiyorum eşim sever geçen kutu kola almış onda şifre varmı hiç dikkat etmedim...
hediyemoda lınkı nerde cnm bulamadım
:)
gecen hafta hürriyet aileden ıslak mendil kazandım kazananlarda ismim çıkmadı.perşembe gecede arkadaşım kazandı..onunda cuma ismi çıkmayınca hürriyet aileyi aradım..arkadaşınızınki 17:30da yayınlanır..sizinkide formu belki eksik doldurmuşsunudur yada aynı adresle tekrar girilmiştir dedi..ben de öyle bişey olmadı dedim..biz bakalım size mail gönderelim dediler...ne mail gönderdiler nede arkadaşımında ismi çıktı? yani ikimizinde ismi yok..sizde böyle oldumu?
bende kazandıgım tek hedıye hurrıyet aıledendı oda adres oldugu ıcın bı tanesı cıktı dıgerı yokkkk
Markafoni kargo bedava çekim vardır isteyen mesaj atabilir..Herkese iyi haftasonları..
önce coco cola içip kapaklarındaki şifreleri giriceksin 1 kod 3 puan çokta kolay alınmıyo...bende mutluluktan uçuyorum oyununu oynuyorum kaç gündür bugün markafoni çekini alabildim hediyemodan 25 tl..burda kaç kez söyledim ama ilgilenen olmadı keşke oynasaydın
iyi geceler kızlar flormarın yeni sorusunun cevabı hepsi olacak doğru cevap veren ilk 20 kişi süpriz hediyeler kazanacak...herkesin bir defa katılma hakkı varmış yarışma boyunca..
arkadaşım bu oyunu kaç kere oynuyorsun yada puanlımı? oynadım ama nasıl alındığını çözemedim çek almak kolaymı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?