Canım 850 sanırım fransanın kodu bu tarz numaralar açılınca sana para yazan ve karşı tarafa para kazandıran numaralar. Açmadığın iyi olmuş bir daha ararsa yine açma. Bana da sık sık oluyor bu tarz aramalar çok fazla yarışmaya katıldığımız için her yere numaramızı yazıyoruz ve bazı programlar yardımıyla numaralarımızı alabiliyor kötü niyetli insanlar. Benim iki numaram var birisi özel birisi yarışma numarası.Şahsen türkiye harici hiçbir kodu açmıyorum ben.
lashınoldan yeğeninizin annesine numune isteyebilirsiniz, mustellanın numuneleride çokgüzel fakat eczanelerde veriyorlar var ise yok ise ara sıra face sayfasında yarışma düzenliyor ,
bende bifincana üye olmak istiyorum.. davetiye yollayabilecek biri varmı ?
mail adresini gönder canımm davetiye gönderiyim
canım sen davet yollayabiliyorsan bana yollar mısın?
bende bebişim için numune biriktirmek istiyorum yardımcı olur musunuz ?
kızlar albeni 5. hafta kazananları var geçen haftanın mı bu haftanın mı eğer bu haftanınsa 5 hafta katılıp tek kazanamayan benim herhalde....
teşekkürler canım bu arada albenin sitesinde okumuştum kazananların karşısında fiili sevk tarihi yazdıktan sonra bir hafta içinde gönderim olacakmış kazananların karşısında daha fiili sevk tarihi yazmıyor bekleyeceksin biraz...Albeni 5. haftada kazandım bn cnm. 1 hafta daha var sanırım. İnş. kazanırsın. Ben o kadar çok katılmamama rağmen kazandım. Ama gönderimlere daha başlamadılar sanırım..
Ducrosda yiine yokum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?