Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Müşteri hizmetleri numarası arkadaşlar 0850 ile başlayan artık birçok firma 0850 ile başlayan numaralar kullanıyor örnek ; İletişim
0850 222 4 888 Alo Asya

lashınoldan yeğeninizin annesine numune isteyebilirsiniz, mustellanın numuneleride çokgüzel fakat eczanelerde veriyorlar var ise yok ise ara sıra face sayfasında yarışma düzenliyor ,

bende istesem aslında daha hıc numune ıstemedım bebek sitelerden
lansinoh cok ıyımıs asında kargo ucretı varmı kı

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar omo kadınlar kulübüne bu ay bende katılmak istiyorum ancak puanlar sıfırlanmamış her ayın başında sıfırlanır diyor ama olmamış bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olabilirmi

bende bebişim için numune biriktirmek istiyorum yardımcı olur musunuz ?

canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun hamilesin yanlış anlamadıysam değilmi..numene biriktirmede hipp bebek üye ol bir ay içinde gönderiyorlar hemde orjinal boy bebeğin ayıyla uyumlu gönderiyorlar ülker herobaby üye ol numune istiyorum butonu var üye olurken orayı tıkla onların numuneleride güzel orjianal boy...onun dışında canbebe prima aptamil gibi bebek sitelerine üye olabilirsin ve bebeklerle ilgili sitelerin iletişim yazan yerinden numune istiyorum deyip adres bilgilerini yazarsan yardımcı oluyorlar şimdilik aklıma gelen bunlar aklıma geldikçe yazarım benim kızım 2,5 yaşına geldi haliyle bebek numune sitelerine epeydir girmiyorum...

Son düzenleme:
kızlar
"Nane aşağıdaki yemeklerden hangisinde lezzet vermek için kullanılır?" sorusuna "Hepsi" doğru cevabını vererek baharat kazanan 20 yarışmacımız aşağıdaki listededir.

1- Tuğba Ernez

2- Gülfiliz Armut

3- Regaip Konaklılar

4- Özay Ayar

5- Selin Anka

6- Hasan Emre

7- Birsen Arpacı

8- Özge Atik

9- Zade Doğan

10- Ersin Yanmaz

11- Simla Yüksel

12- Saniye Kutlu

13- Tuğçe Şen

14- Özge Güner

15- Asil Tapınç

16- Betül Savun

17- Dilek Çetin

18- Vasfiye Şentürk

19- Anıl Kaya

20- Elem Gökçe

ben yine yokum gülfiliz armut tebrikler hep kazananlarda görüyorum arkadaşı tanımıyorum ama şanslı....

kızlar albeni 5. hafta kazananları var geçen haftanın mı bu haftanın mı eğer bu haftanınsa 5 hafta katılıp tek kazanamayan benim herhalde....

kızlar albeni 5. hafta kazananları var geçen haftanın mı bu haftanın mı eğer bu haftanınsa 5 hafta katılıp tek kazanamayan benim herhalde....

Albeni 5. haftada kazandım bn cnm. 1 hafta daha var sanırım. İnş. kazanırsın. Ben o kadar çok katılmamama rağmen kazandım. Ama gönderimlere daha başlamadılar sanırım..
Ducrosda yiine yokum

Albeni 5. haftada kazandım bn cnm. 1 hafta daha var sanırım. İnş. kazanırsın. Ben o kadar çok katılmamama rağmen kazandım. Ama gönderimlere daha başlamadılar sanırım..
Ducrosda yiine yokum
teşekkürler canım bu arada albenin sitesinde okumuştum kazananların karşısında fiili sevk tarihi yazdıktan sonra bir hafta içinde gönderim olacakmış kazananların karşısında daha fiili sevk tarihi yazmıyor bekleyeceksin biraz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…