Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar gece yazmıştım ama görmeyen varsa marlimo adlı alışveriş sitesi açılışa özel markalı saatleri bedelsiz olarak sadece 9,90 kargo ücretiyle gönderiyormuş istediğiniz kadar saat alabilrmişsiniz ama her seferinde kargo ücreti oluyor ilgilenenler incelesin isterlerse ...

Son düzenleme:

Daha 3. hafta kazananların hediyelerini göndermemişler biz bayağı beklicez galiba

canım isim paylaşmak yasak çünkü şikayet geliyormuş googleda isim aratıldığında burası çıkıyormuş. o yüzden mesajını düzenleyip sil onları istersen.

Son düzenleme:
Periipella

yasak olduğunu bilmiyordum canım uyarın için teşekkürler fakat o mesajımda düzenleme paneli yok kaldırmışlar herhalde siteye mesaj attım uyarı almam inşallah daha dikkatli olayım.bundan sonra...ayrıca omo puanları sıfırlamamış bilgin varmı canım

kızlar bende bifincana üye olmak istiyorum birkaç arkadaşa özel mesaj attım geri dönen olmadı davet gönderebilcek arkadaş varmı acaba

merhaba arkadaşlar. ben yeni katıldım aranıza, ıphone ve galaxy çekilişi kovalıyorum :) burda hiç bu tarz bi çekiliş oldu mu geçmişte kızlar?

bugün cappyden kazandım ve uyku gözlüğü kazandım hç beklemiyodum :) bu aralar pek katılamıyorum okuldan dolayı darısı sizin başınıza kızlar

omoda bi tutturamadım kazanabilen arkadaşlar 480 puanım normal mi?
bide hergün kaç puan olucaz bi yardım edin de bi kerede ben kazanayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…