Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Sürekli aynı şeyi paylaşıyorsun ceza alıcaksın her sayfada senin yazını görüyorum artık yeter paylaşma daha fazla

kızlar albeniden kazanmışım eşimde 2. hafta kazanmıştı çok sevindim gerçi hiç sevmeyiz albeniyi. Gelen misafirlere ikram ederim artık:)

Bebeğim Ne Yesin
"EkoBebegim.com - 3'lü Tanışma Seti Çekilişi"

Çekiliş adresi burada - http://a........./wDw3R1

Çekilişte bebeklerimiz için organik ürünlerden oluşan bir "bakım seti" hediye ediyoruz.

Bu bakım setinin içinde Eart Mama ve Angel Baby Markasının Bebek Losyonu, Bebek Masaj Yağı, Bebek Saç ve Vücut Şampuanı bulunuyor.

Çekilişe Nasıl Katılıyorum?

Aşağıdaki adresi ziyaret ederek ekobebegim.com facebook sayfasını beğendikten sonra bilgilerinizi girip çekilişe katılabilirsiniz.

Çekilişe katılmak için bağlantıyı tekrar veriyorum - http://a........./wDw3R1

Son düzenleme:
omoda bi tutturamadım kazanabilen arkadaşlar 480 puanım normal mi?
bide hergün kaç puan olucaz bi yardım edin de bi kerede ben kazanayım :)

bende bu ay yeni başladım pek bilgim yok gülaycığım 900 puan doldurduğunda omo paketi kazanılıyormuş ancak hızlı davranmak gerekiyor stok hemen bitiyormuş diğer ürünlerin stokları zaten 5 er tane az yeni bende omo paketi için puan toplayacağım bu ay bu arad ben 430 yaptım ya 50 puan nerede eksik yaptım acaba???

omoda bi tutturamadım kazanabilen arkadaşlar 480 puanım normal mi?
bide hergün kaç puan olucaz bi yardım edin de bi kerede ben kazanayım :)

İyi puan yapmışsın,ben 430 da takıldım neden ki ya kızlar yardım edin eksik mi yaptım ki ya,bi çözemedim omoyu,tweetliyormusunuzda çok olyo böyle,yardım

kızlar albeni kazananların bi yere iletişim adresi göndermesine geırek varmıııı kazanmışımdaa

bifincanda orta olmşmm hoşgeldin hediyesi ne zaman gelicekkk

uygun hediyeler yazan yeri tıkla sağda puanların olduğu yer varya onun alt tarafında kahverengi tonunda bir yer var orda sana gerekli bilgiyi verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…