kızlar selam dükkanımı actım ve bir yarısma yapmak farz oldu face sayfamızı begenip sitemize üye olan 5 kişiye el yapımı cikolatalarımdan göndericem https://www.facebook.com/#!/swisscikolata yı begenin paylaşın ve Swiss çikolata izmir makaron dökme çikolata Alsancak - İzmir internetten çikolata ev yapımı kurabiye butik kurabiye ev yapımı pasta isveç çikolatası aradığınız lezzet a üye olun haydiiiii yarısma 2 nisanda sona erecekk
katılım çokluguna göre 5 kişiye daha hediye yollayabilirim siteye üye olmayı unutmayınnnnnn 300 begeni olursa 2 nisana kadar 2 yarısma daha yapacagımmmmmm haydi kızlar begenin paylaşın üye olun
siteye üye olmayanların cekiliş hakları olmayacak arkadaslar önemle duyuruyorummmm begenilerin yarısı siteye üye olmuss kontrol ettim lütfen siteye de üye olun kazanmak icin bir sonraki cekilişte lolipop kek ve katkısız elma şekeri hediyemiz olacak yarın 17 ye kadar sürecek yarısmamız el yapımı katkısız cikolatalar icin bizi önerin
omoda bi tutturamadım kazanabilen arkadaşlar 480 puanım normal mi?
bide hergün kaç puan olucaz bi yardım edin de bi kerede ben kazanayım :)
İyi puan yapmışsın,ben 430 da takıldım neden ki ya kızlar yardım edin eksik mi yaptım ki ya,bi çözemedim omoyu,tweetliyormusunuzda çok olyo böyle,yardım
abartta abart artık toplasan 5 kere paylastım her sayfa diosun komiksin
bifincanda orta olmşmm hoşgeldin hediyesi ne zaman gelicekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?