Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

aaaa çok sevindim..kliksa'dan eşim için katılmıştım..kazanmışımmm..esasında sürpriz yapacaktım ama dayanamadım,biraz önce gel bak ne göstereceğim diyip ismimi gösterdim...çok hoş babalar günü hediyesi oldu gerçekten,üstelik de ihtiyacı varken..1 yıldır alalım alalım diyorum,boşver bununla idare ediyorum diyordu..çok yürekten istemiştim...eşim de çok mutlu oldu:)))

ben de yarışmalara katılmak için yine kendi gerçek ismimle adres almıştım..ve birsürü kampanyacı arkadaş listemde vardı ama onların tuhaflıklarını görünce, kendi aralarında çevirdikleri dolapları gördükçe,ufacık bir hediye için yaptıkları her türlü basit hareketi gördükçe ve bir ara üst üste ufak da olsa birşeyler kazanmamın mutluluğuna gölge düşürmeye çalıştıklarını gördükçe..kazandıklarım da kitap,çiçek,anahtarlık vb..ufak şeyler yani...hani atla,deve olsa anlıyacağım:)))) hesabımı hacklemeye kalkanlar mı,akılları sıra şikayet edenler mi...yani kısacası kampanyacıların ve bazı blog sahiplerinin ( sözüm sadece yanlış davrananlara,lütfen dürüst arkadaşlarım üzerlerine alınmasın)bu hareketleri beni çok soğuttu..ve hesabımı iptal edip,gerçek ve tek adresimle katılmaya başladım aklıma yatanlara...listemdekiler de rahatsız oluyorlarsa artık onların sorunu...buradan da arkadaşlarım var..birbirimizi takip ediyoruz,yazışıyoruz..ohhh kafam rahat..yani ben gerçek hesabımdan katılmayı tercih ettim.

Keşke ilk başta söyleselerdi gönderim yapacaklarını.İlk önce bayiden alınacak deyince katılmadım ben de, şimdi değiştirmişler katıldım bakalım çıkar belki.

Listeyi burya kopyalayabilirseniz sevinirim arkadaşlar yada özelde...

Benim de kendi hesabım zaten anlamışsındır.Başka da hesabım yok zaten.Ben de anlamıyorum bu gereksiz hırs nedir?Alt tarafı yarışma.Biri kazanacak biri kaybedecek.Kazanamadım o kazandı diye sinirlenmek çok saçma geliyor bana.Sinirleneceğine sevinse halbuki hayat daha kolay olur onun için.Ben zaten her kampanyaya katılmıyorum senin gibi sayfayı beğenirsem katılıyorum.Ama hack girişimi çok komiğime gittti.Birden kendimi çok önemli gibi hissettim.Genelde devlet sayfaları falan hackleniyor ya! Allah akıl fikir versin ne diyeyim.

Kampanya tarihleri arasında Türkiye Genelinde ücretsiz olarak Ziraat Bankası, Ziraat Bankası, Ziraat Bankası, Ziraat Bankası, Ziraat Bankası, Ziraat Bankası adreslerinden kullanıcı adı ve güvenlik şifreleri ile bireysel internet şubesine giriş yapan müşterilere 30 adet Apple Ipad Mini 16GB+ Wifi+4G için bir çekiliş hakkı verilecektir. Kampanyaya katılım bir çekiliş hakkı ile sınırlıdır. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.

KIZLAR FAİRY LEZZETİ BOL ZAHMETİ AZ TARİFLER KİTABIM GELDİ BAYA OLMUŞTU KAZANALI BURDAN KAZANAN VARSA HEBER VERİYİM DEDİM. DAĞITIM FİRMASI GETİRDİ BİDE KARGO DEĞİL.

Mrb arkadaşlar bu topiği geçen gün ilk defa gördüm ve o an bi arkadaş home sweat home un çekilişinden bahsediyodu öylesine bende katıldım çıkmaz ya neyse diyerek...Bugün hediyem geldi küçük ama çok mutlu oldum...Demekki banada çıkabiliyormuş dedim ve vakit buldukça aranızdayım....

Everdayme beyaz eşya çekilişi belli oldu burada yazıldı mı göremedim katılanlar bir baksın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…