- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
- 173
aldora mobilya açıklamaya başladı..fakat 2.isim listesi ilkiyle aynı..her listede 25 isim var...bu arada ilinizde yoksa,kargo ile gönderim yapacaklarmış,açıklamaya yazmışlar ve sanırım 500 kişi dolmadı ki,bugün son gün başvurun yazıyor..başvurmayan varsda hala şas var..
https://www.facebook.com/aldoramobilya
aldora mobilya açıklamaya başladı..fakat 2.isim listesi ilkiyle aynı..her listede 25 isim var...bu arada ilinizde yoksa,kargo ile gönderim yapacaklarmış,açıklamaya yazmışlar ve sanırım 500 kişi dolmadı ki,bugün son gün başvurun yazıyor..başvurmayan varsda hala şas var..
https://www.facebook.com/aldoramobilya
Keşke ilk başta söyleselerdi gönderim yapacaklarını.İlk önce bayiden alınacak deyince katılmadım ben de, şimdi değiştirmişler katıldım bakalım çıkar belki.
ben de yarışmalara katılmak için yine kendi gerçek ismimle adres almıştım..ve birsürü kampanyacı arkadaş listemde vardı ama onların tuhaflıklarını görünce, kendi aralarında çevirdikleri dolapları gördükçe,ufacık bir hediye için yaptıkları her türlü basit hareketi gördükçe ve bir ara üst üste ufak da olsa birşeyler kazanmamın mutluluğuna gölge düşürmeye çalıştıklarını gördükçe..kazandıklarım da kitap,çiçek,anahtarlık vb..ufak şeyler yani...hani atla,deve olsa anlıyacağım:)))) hesabımı hacklemeye kalkanlar mı,akılları sıra şikayet edenler mi...yani kısacası kampanyacıların ve bazı blog sahiplerinin ( sözüm sadece yanlış davrananlara,lütfen dürüst arkadaşlarım üzerlerine alınmasın)bu hareketleri beni çok soğuttu..ve hesabımı iptal edip,gerçek ve tek adresimle katılmaya başladım aklıma yatanlara...listemdekiler de rahatsız oluyorlarsa artık onların sorunu...buradan da arkadaşlarım var..birbirimizi takip ediyoruz,yazışıyoruz..ohhh kafam rahat..yani ben gerçek hesabımdan katılmayı tercih ettim.
Listeyi burya kopyalayabilirseniz sevinirim arkadaşlar yada özelde...
Ben mesaj attım sana, resim olarak eklemişler.İnşallah olmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?