Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

gülaykorkmaz naptın sen cnm, süs böceğinden badini göndermediler mi

Kızlar bana kargo gelmiş evde olmayınca dönmüş yurtiçi kargonun ama kağıdında optimist yazıyor neyin nesi çözemedim gitti optimist diye gelen varsa bilgi versin kızlar şimdiden saolun

optimist kitap firması canım..bende daha önce twitter hesabından kitap kazanmıştım..

coca cola kırmızı kasa stokları ne zamanda bir yenileniyor kızlar bilen varmı

coca cola sayfasında bir arkadaş cuma veya pazartesi yenileniyor takip edin yazmış

benimde siparişlerim bugün geldi, kulaklığı beğenmiştim bir daha istedim 4 kulaklığım oldu hediye edicem 2 tanesini tişört ve hoparlörümde geldi hoparlörü pek beğenmedim ama güç kaynağına bağlı kalması gerek ayrıca çok seste çıkmıyor sipariş vermek isteyen arkadaşlar duyurulur

4 tane vıchy den ürün geli sürat kargoyla şimdi deneme ürünüde değil nerden kaandığımı hatırlamıyorum ama

vichy'in facebook yarışmasından kazanmıştık bende kazanmıştım güzelmi bari?

benimde geldi bugün.hepsi orjinal boy ürün.50 ml.gece kremi,30 ml.gündüz kremi, 100 ml.temizleme jeli 15 ml.de sivilceyi 24 saatte kurutan krem var..yağlı ciltler için normaderm serisi..

arkadaşlar 2 face hesabımada saldırdılar biraz önce bir sürü virüs yayınlanmış adıma hemen şiflerimi maillerimi değiştirdim sizde dikkatli olun

benimde geldi bugün.hepsi orjinal boy ürün.50 ml.gece kremi,30 ml.gündüz kremi, 100 ml.temizleme jeli 15 ml.de sivilceyi 24 saatte kurutan krem var..yağlı ciltler için normaderm serisi..

siz hangisini kazanmıştınız bende kazandım ama bakım serisi değil sanırım benimki 100 kişiye olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…