Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arkadaşlar 2 face hesabımada saldırdılar biraz önce bir sürü virüs yayınlanmış adıma hemen şiflerimi maillerimi değiştirdim sizde dikkatli olun

ARKADAŞLAR BENİMDE 3 gündür acayip yayınlamadığım şeyler yayınlanıyor ve de beğenmediğim bir yığın saçma sapan sayfa var beğenmişim göya anlamadım

slm kızlar 4-5 gündür yazmıyordum..harıl harıl bebişlerin diş buğdayı için hazırlandım..dün yaptık çok güzel oldu..ama ben bittim valla..kayınvalidem geldi başka şehirden,yarında kayınpeder,iki kaynım,bir ingiliz elti :) geliyorlar offff zaten babalar günü yarışlarına katılamıyorum canım iyice sıkkın :)

açıklanan sonuçlarda birtek hanımeller kazandım eşimden,oda nasıl olduysa onun hesabından pek girmemiştim :44: başka bişiydede yokum ama traş makinasına üzüldüm bende istiyodum eşime olmamış kazananlar güle güle kullansınlar..

bu arada bu face saldırısıda nerden geliyor böyle tırstım bende valla :26:

ben orjinal hesabımdan katılmıyorum yarışmalara,helede beğen paylaş asla!! sadee davet yollayıp kabul ediyorum o hesaptan çünkü harbi orjinal sülalem,eşimin sülalesi,okul,iş arkadaşlarım görsün istemiyorum..o yüzden yıllar evvel oyunlar için açtığım bşka hesabımı kampanyalar için kullanıyorum artık şimdiye kadar sorun yaşamadım...aman yaşamamda inşllah

kızlar abdi ibrahimden kazananlarda ben var mıyım.. göremiorum bende açılmıor.. adım ahu... tşkler...

Kizlar naber şu virus bana ugramasin diyerek basliorm .

Aldoradan kazanmisim dekoratif yastik ..vichyler gelmeye baslamis bende kazanmstim bakalim nzman gelicek bana

Buarada kizim 8bucuk aylik diş cikarick die beklerken ben 20lik diş cikariormm 3 gundur agridan ölüyorum dr korkusu sonucu can cekisiom...

Kazananlari tbr ediom takipdeyim sizi....

Buarda sude resimleri gordum dis bul. Cok guzel olmussssssbayldmm

sağol canım..darısı size inşallahhh..

bu arada sanada geçmiş olsun..ben tüm 20 liklerimi çektirdim kurtuldum..tam bir felaket durumu..doktora gitmeden sorun çözülmez canım..iyice apse olmadan git..boşa ağrı çekmiş olma..

ARKADAŞLAR BENİMDE 3 gündür acayip yayınlamadığım şeyler yayınlanıyor ve de beğenmediğim bir yığın saçma sapan sayfa var beğenmişim göya anlamadım

Hesabın geçici bir süre için durduruldu
Facebook hesabında şüpheli hareketler tespit edildi ve hesabın bir güvenlik önlemi olarak geçici bir süre için durduruldu. Facebook gibi görünmesi tasarlanan bir internet sitesine şifreni girmen sonucunda hesabının ele geçirilmiş olabilir. Bu tür e-dolandırıcılık saldırılarına şifre tuzakları denmektedir.

ya kızlar banada boyle bı uyarı varıyo 3 gundur gıremıyorum, ben arkdas lıstem bıraz olsun sahte face oldugum anlasılmasın dıye hep kampanyacıları eklemıstım oyuzden face bana uyarı verdı sanıyodum rahattım bıraz,yoksa benım facemdemı bırılerın elıne gectı dersınız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…