arkadaşlar 2 face hesabımada saldırdılar biraz önce bir sürü virüs yayınlanmış adıma hemen şiflerimi maillerimi değiştirdim sizde dikkatli olun
kızlar abdi ibrahimden kazananlarda ben var mıyım.. göremiorum bende açılmıor.. adım ahu... tşkler...
yoksun canımm malesef
Kizlar naber şu virus bana ugramasin diyerek basliorm.
Aldoradan kazanmisim dekoratif yastik ..vichyler gelmeye baslamis bende kazanmstim bakalim nzman gelicek bana
Buarada kizim 8bucuk aylik diş cikarick die beklerken ben 20lik diş cikariormm 3 gundur agridan ölüyorum dr korkusu sonucu can cekisiom...
Kazananlari tbr ediom takipdeyim sizi....
Buarda sude resimleri gordum dis bul. Cok guzel olmussssssbayldmm
ARKADAŞLAR BENİMDE 3 gündür acayip yayınlamadığım şeyler yayınlanıyor ve de beğenmediğim bir yığın saçma sapan sayfa var beğenmişim göya anlamadım
arkadaşlar facebook huggıes türkiye sayfasında numune bez yolluyorlar .yeni çıkan bezlerden sanırım isteyenler varsa bi baksın
KAMPANYA VADİSİ - kampanyalar - çekilişler - çekiliş sonuçları - indirimler - çekiliş kampanyaları - fırsatlar - everdayme sonuçları burda var kızlar. Sanırım ahu eşinden braun set kazanmış. Tebrik ederim. Ben hiç birşeyde yokum çünkü bu ara katılmıyorum sıkıldım çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?