her ıp adresinden 1 kere isteniyor arkadaşlar.
canım bizim vın war o nası olack
kızlar,
bunun sonuçları belli oldu mu*
Annenizi ne kadar iyi tanıdığınızı gösterin, hem eğlenin hem de uygulamaya katılan her 100.kişiden biri olup Acıbadem Sağlık Seti kazanma şansı yakalayın!
https://www.facebook.com/acibademsaglik
Kızlar gunaydın ekom araştırma ne gönderiyordu bilen var mı ?
Kızlar fikrimühimden huggiesler geldi 4 adet bez 3er liralık bez alımında geçerli migros indirim kuponları defter vs .. Beğendim , mng ile geldi öykü reklamcılık dan gelmiş . Ekom tanıtımdan ne geliyordu yazar mısınız ltf
KAMPANYA VADİSİ - kampanyalar - çekilişler - çekiliş sonuçları - indirimler - çekiliş kampanyaları - fırsatlar - everdayme sonuçları burda var kızlar. Sanırım ahu eşinden braun set kazanmış. Tebrik ederim. Ben hiç birşeyde yokum çünkü bu ara katılmıyorum sıkıldım çok[/Q
Ewet cnm ama şık bir paket yapmışlar şu yeni çıkan kız için ayrı erkek için ayrı olan bezlerden yollamışlar deneyelim bakalımben paket gönderirler diye tahmin ediyordum 4 tanemi gönderdiler paket olarak değil demiekom tanıtımdan maggi geliyor
ben paket gönderirler diye tahmin ediyordum 4 tanemi gönderdiler paket olarak değil demiekom tanıtımdan maggi geliyor
kızlar sabun hediyeli bir yarısma vardı acıklanmamıs galiba bulamadım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?