Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arkadaşlar şu everdayme ona üye olamadım.büyük/küçük,en az 8 karekterde olmalı diyor şifreye.hangi tuşa bassam hata veriyor kabul etmiyor.yapabilenler sorun yaşadınızmı sizde benim gibi..

nasıl saldırdılar bnmde eşim bi şeye tıklamı ş facede sürekli viddeo paylaşıo

canım valaha benim adıma sürekli şu videoyu izlermisin gibi bir şey gönderiyor face bir baktım microsroft ile yayınlanıyor engelledim sildim microsoftu hala devam ederse bilmiyorum napıcam

Kampanyamızda kazanan kişi Bülent Savaş Aslan olmuştur... Kendisini tebrik ederiz. İletişim bilgilerinizi sayfamıza mesaj yoluyla atabilirsiniz. Kampanyalarımız devam edecektir... Katılan herkese teşekkür ederiz... İyi bir hafta sonu geçirmeniz dileği ile...

Selam kızlar. Bana da huggies bez geldi 4 tane. Çok cimriler bari bir paket yolla de mi? Bir günlük bez resmen şaka gibi. 5 dk sonra eşim elinde 4 paket huggiesle geldi. O da indirim var diye almış. Zaten oğlumun cildi çok hassas bütün bezler alerji yapıyor. Neyse defter güzelmiş ama saklar büyüyünce veririm.Başka da bişi gelmedi.

slm bana da mng kargo kagıt bırakmış .sanırım fikrimühimler gelmiş. sağol paylaşım için.

arkadaşlar biliyorum herkes kendi kullanmıstır ama belki fazla bir coca-cola kodu olan vardir, ben eksik almışım, tek bir koda ihtiyacom var, bir ümit gönderecek varsa özelime gönderebilir mi?

maggi sabah sürat kargo arayıp adresimi teyit etti ama bugün gelen olmadı, neye katılmıştıkda gönderdiler? paketinden neler cıkıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…