çok teşekkür ederim
canım valaha benim adıma sürekli şu videoyu izlermisin gibi bir şey gönderiyor face bir baktım microsroft ile yayınlanıyor engelledim sildim microsoftu hala devam ederse bilmiyorum napıcam
https://www.facebook.com/ParfumDukkani beğenmemizi önerdiği sayfa hoşuma gitmediedepsiz edepsiz şeyler paylaşılmış iptal ettim
canım valaha benim adıma sürekli şu videoyu izlermisin gibi bir şey gönderiyor face bir baktım microsroft ile yayınlanıyor engelledim sildim microsoftu hala devam ederse bilmiyorum napıcam
ben dun sizinle patlaştığım linkteki bilgileri uyguladım şu anda yayınlamıyor
kızlar konu dışı fakat size bişi sormak istiyorum ben bugün bir serçe buldum sokakta önce sakız yapışmış sandım kanadına fakat elime aldım her yeri yapış yapış elimde uzuyor ama çözemedim yapıştırıcı kimyasal da olabilir bebe yağıyla sildim çıkmadı şampuanla yıkadım çıkmadı yarında kolonyayla denim diyorum alkol çıkarır belki fikri olan var mı başka yardım ederseniz sevinirim
Ay canım ya, ne ki acaba?ılık sabunlu suyla yıkamayı denedin mi acaba? Kolonyadan önce eğer varsa bebe şampuanı ya da sabunu ile bir dene istersen.Genelde kimyasal yapıştırıcıların sabunda çözünme özellikleri olur.Özellikle de ılık su olsun.Eğer bebe şampuanı yoksa kendi şampuanından bir kaba çok az ekleyerek deneyebilirsin.Ama ağzına ya da gözlerine gelmesin çünkü kuşlar bu tarz şeylere oldukça hassas oluyorlar.Canım ne kadar güzel bir gönlün var senin.Serçe sana rastladığı için çok şanslı.
Ay canım ya, ne ki acaba?ılık sabunlu suyla yıkamayı denedin mi acaba? Kolonyadan önce eğer varsa bebe şampuanı ya da sabunu ile bir dene istersen.Genelde kimyasal yapıştırıcıların sabunda çözünme özellikleri olur.Özellikle de ılık su olsun.Eğer bebe şampuanı yoksa kendi şampuanından bir kaba çok az ekleyerek deneyebilirsin.Ama ağzına ya da gözlerine gelmesin çünkü kuşlar bu tarz şeylere oldukça hassas oluyorlar.Canım ne kadar güzel bir gönlün var senin.Serçe sana rastladığı için çok şanslı.
Şimdi tekrar okuyunca şampuanı denemişsin. Alkolde de çözünebilir belki ama eğer sabunla çıkmadıysa biraz zor gibi geldi bana.Aslında bu tarz yapıştırıcılar tinerde çözünür ama o da çok tehlikeli minicik hayvan için.Belki yüzüne bir tülbent sarıp tineri deneyebilirsin.
cnm ya tiner denemeyeyim çünkü göğüs tüylerini hep yolmuş cildine ii gelmeyebilir zehirlenmesin hayvancık zaten bu gün yıkadım diye üşüdü ne yapacağımı şaşırdım havluya sardım sıcak su torbası hazırladı annem eşim bi yandan fön makinası tuttu uzaktan tabi anca kendine geldi şimdi iyi
nerde buldun kusu bilmiyorum ama belki gaz bombalarina falan denk gelmistir o yuzden yapis yapis olabilir cunku hayvanlarinda etkilendigini duymustum ozellikle kuslarinkızlar konu dışı fakat size bişi sormak istiyorum ben bugün bir serçe buldum sokakta önce sakız yapışmış sandım kanadına fakat elime aldım her yeri yapış yapış elimde uzuyor ama çözemedim yapıştırıcı kimyasal da olabilir bebe yağıyla sildim çıkmadı şampuanla yıkadım çıkmadı yarında kolonyayla denim diyorum alkol çıkarır belki fikri olan var mı başka yardım ederseniz sevinirim
https://www.facebook.com/ParfumDukkani beğenmemizi önerdiği sayfa hoşuma gitmediedepsiz edepsiz şeyler paylaşılmış iptal ettim
Selam kızlar. Bana da huggies bez geldi 4 tane. Çok cimriler bari bir paket yolla de mi? Bir günlük bez resmen şaka gibi. 5 dk sonra eşim elinde 4 paket huggiesle geldi. O da indirim var diye almış. Zaten oğlumun cildi çok hassas bütün bezler alerji yapıyor. Neyse defter güzelmiş ama saklar büyüyünce veririm.Başka da bişi gelmedi.
kızlar konu dışı fakat size bişi sormak istiyorum ben bugün bir serçe buldum sokakta önce sakız yapışmış sandım kanadına fakat elime aldım her yeri yapış yapış elimde uzuyor ama çözemedim yapıştırıcı kimyasal da olabilir bebe yağıyla sildim çıkmadı şampuanla yıkadım çıkmadı yarında kolonyayla denim diyorum alkol çıkarır belki fikri olan var mı başka yardım ederseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?