Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

canım valaha benim adıma sürekli şu videoyu izlermisin gibi bir şey gönderiyor face bir baktım microsroft ile yayınlanıyor engelledim sildim microsoftu hala devam ederse bilmiyorum napıcam

ben dun sizinle patlaştığım linkteki bilgileri uyguladım şu anda yayınlamıyor

https://www.facebook.com/ParfumDukkani beğenmemizi önerdiği sayfa hoşuma gitmedi edepsiz edepsiz şeyler paylaşılmış iptal ettim

ben artık beğen paylaş yapmıyorum birden ismi değişiyor ve olduğu belirsiz şeyler paylaşıyorlar bu viruslerde bence ordan geliyor çünkü hem bana hem eşime aynı virus musallat oldu bi bakıyorum daha önce hiç görmediğim sayfalar beğenmişiz ikimizde

kızlar konu dışı fakat size bişi sormak istiyorum ben bugün bir serçe buldum sokakta önce sakız yapışmış sandım kanadına fakat elime aldım her yeri yapış yapış elimde uzuyor ama çözemedim yapıştırıcı kimyasal da olabilir bebe yağıyla sildim çıkmadı şampuanla yıkadım çıkmadı yarında kolonyayla denim diyorum alkol çıkarır belki fikri olan var mı başka yardım ederseniz sevinirim

Ay canım ya, ne ki acaba?ılık sabunlu suyla yıkamayı denedin mi acaba? Kolonyadan önce eğer varsa bebe şampuanı ya da sabunu ile bir dene istersen.Genelde kimyasal yapıştırıcıların sabunda çözünme özellikleri olur.Özellikle de ılık su olsun.Eğer bebe şampuanı yoksa kendi şampuanından bir kaba çok az ekleyerek deneyebilirsin.Ama ağzına ya da gözlerine gelmesin çünkü kuşlar bu tarz şeylere oldukça hassas oluyorlar.Canım ne kadar güzel bir gönlün var senin.Serçe sana rastladığı için çok şanslı.

Şimdi tekrar okuyunca şampuanı denemişsin. Alkolde de çözünebilir belki ama eğer sabunla çıkmadıysa biraz zor gibi geldi bana.Aslında bu tarz yapıştırıcılar tinerde çözünür ama o da çok tehlikeli minicik hayvan için.Belki yüzüne bir tülbent sarıp tineri deneyebilirsin.

teşekkürler cnm yıkadım fakat çok az çıktı yarın bir daha deneyeyim bebe şampuanım kazandığım yarışmalardan bebişim için gelmişti. ama serçeciğe kısmetmiş oda benim bebişim oldu inş biran önce geçer de yuvasına döner

cnm ya tiner denemeyeyim çünkü göğüs tüylerini hep yolmuş cildine ii gelmeyebilir zehirlenmesin hayvancık zaten bu gün yıkadım diye üşüdü ne yapacağımı şaşırdım havluya sardım sıcak su torbası hazırladı annem eşim bi yandan fön makinası tuttu uzaktan tabi anca kendine geldi şimdi iyi

Sen yıkamaya devam et. Ama su ılık olsun zaten hemen ilk yıkamada çıkmaz.Ama ılık su çıkartır zamanla.Yazık kendini temizlemeye çalışırken yolmuştur tüylerini, çok canı yanıyordur onun. Bir de eğer bebe aspirini varsa aspirinden çok az kırıp suyuna karıştır. Benim kuşlarım hastalanınca veriyordum ben. Ona da iyi gelebilir.İnşallah iyileşir.O çok da korkuyordur şimdi.

sayfamdaki tüm kare ve yııldız peceteler 6 adet 35 tl dir salon mutfak icin tam takımlarım 130 tlden baslamaktadır takımlarım 6 pecete 1 orta sehpa 1 konsol ve 1 masa örtüsü olarak yapılmaktadır istege göre ekleme veya cıkarma yapılablir ürünlerimiz alttan ve üstten 3 kere tutkallanmaktadır piyasadaki en kaliteli ürünler kullanılmıstır tüm ürünlerimiz ptt kargoyla kapıda ödeme olarak gönderilir fiyatlarım cok uygundur Eki Görüntüle 736437 Eki Görüntüle 736438 Eki Görüntüle 736439 Eki Görüntüle 736440 Eki Görüntüle 736441 Eki Görüntüle 736442 Eki Görüntüle 736443 Eki Görüntüle 736444 Eki Görüntüle 736445 Eki Görüntüle 736446 Eki Görüntüle 736447

nerde buldun kusu bilmiyorum ama belki gaz bombalarina falan denk gelmistir o yuzden yapis yapis olabilir cunku hayvanlarinda etkilendigini duymustum ozellikle kuslarin

https://www.facebook.com/ParfumDukkani beğenmemizi önerdiği sayfa hoşuma gitmedi edepsiz edepsiz şeyler paylaşılmış iptal ettim

bu sayfa sahte bence alakasız şeyler paylaşmış sadece sayfasını beğendirmek için ipad beğen paylaş yarışması yapmış .beğen paylaş yarışmalarında sayfanın web sayfası telefonu adresi yoksa katılmayın .. ben sayfayı beğenmeden önce bunlara dikkat ediyorum.

banada geldı defeter bayıldım cok guzel

Yakınlarında veteriner kliniği varsa oraya götürüp durumu anlat. Yardımcı olacaklarına eminim , kuşa şanslı mı diyeyim şanssız mı bilemedim. Yazık ne hale gelmiş ama iyi ki sana rastlamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…