Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

günaydın kızlar gerçek hesabımdaki virüs gitmedi ama yarışma için açtıgım virüs gitti:26::26::26:

of kızlar yarışma hesabımda bir sürü beğenmediğim site oldugu halde beğenmiş gibi gözüküyorum dolu virüs girmiş kafayı yicem her şeyi yaptım olmadı en iyisi yeni bir hesap açmak

of kızlar yarışma hesabımda bir sürü beğenmediğim site oldugu halde beğenmiş gibi gözüküyorum dolu virüs girmiş kafayı yicem her şeyi yaptım olmadı en iyisi yeni bir hesap açmak

Benim ve eşimin facende de oldu aynısı baya bi temizledim ama ara sıra yine çıkıyolar olur olmaz bişeyler,eşime de 1 ay boyunca beğenme yasağı geldi ama farkında değil

Benim ve eşimin facende de oldu aynısı baya bi temizledim ama ara sıra yine çıkıyolar olur olmaz bişeyler,eşime de 1 ay boyunca beğenme yasağı geldi ama farkında değil

banada yasak geldimi acaba nerden öğrenicem canım bende baya temizledim faceyi ama:26:

vichy gelmedi sütaş bu hafta kazandım gelen vamı acaba

sütaş yarışma bittikten sonra dağıtıma başlayacak henüz başlamadı dağıtım.bende vichy kazandım izmirdeyim benim gelmedi aras kargoyla bazı arkadaşlarınki gitmiş bende bekliyorum ayrıca bir arkadaş sormuş ekol araştırmadan maggi ikili paket çeşni geliyor..

arkadaşlar virüs bana bulaşmıştı hesap ayarlarına girin ve sol tarafta reklamlar yazan bölümü tıklayın facebook reklamları yazan yerde düzenle kısmına tıklayın orayı hiç kimse olarak değiştirin iki yer var orayıda yapın sonra beğenilerinizi tek tek temizleyin

kizlar bugune not almisim kolye yarismasi ve parfum yarismasi diye ama kazananlari bulamadim bilgisi olan varmi?

cnm benimde aynı seninki gibiydi tüm beyenileri sildim ve uygulamalardan kaldırdım gitti hepsi dene bi telaş yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…