Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Gunaydinlar. Ayni durum benim twitter hesabimda var. Takip etmedigim halde hergun takip ettigim kisi sayisi artiyor.ayni sekilde tweet te atmis gorunyrm.ustelik su taksimdeki olaylarla ilgili hemde.hic de alakam yoktur. Sizinde oylemi tweeter?

Gunaydinlar. Ayni durum benim twitter hesabimda var. Takip etmedigim halde hergun takip ettigim kisi sayisi artiyor.ayni sekilde tweet te atmis gorunyrm.ustelik su taksimdeki olaylarla ilgili hemde.hic de alakam yoktur. Sizinde oylemi tweeter?
Uygulamalar kısmında tanımadığın tüm uygulamaları kaldır.Bazı uygulamalar hesabını kullanıyor olabilir.

Kizlar hanimellerden kazanan varmiydi bana geldi haber veriim dedim 18adet findikli biskuvi kazandim:)

kızlar aras kargodan hanımellerim geldi iş yerindeyim dah akutuyu açamadım ama ben çokodamlalı kutu kazanmışım

kızlar dayanamadım kutuyu açtım tam 24 paket çokodamla hanımeller göndermişler çok bonkör müş hanımeller valaha

evet kızlar, topluca şansımız kapandı galiba... ama bunun fırtınadan önce sessizlik olduğunu düşünüorum ben nankörlük yapmıyım, buraya takıldığım günden beri çok şey kazandım, hediyelerin büyüğü de vardı, küçüğü de.. hiç takılmadım ona.. eğlendirio beni bu topic..

Solo kazananları açıklanmış katılan varsa bakabilir. İsim benzerliği değilse sudenazzz kazanmış Benim calveler hala ortada yok ya Maggide gelmedi bana:44: Cafe crown bile göndermiş ya şu calveye acayip sinir oldum

İnşallah öyledir Ahucum. Benim en büyük kazandığım şey 1 yıllık deterjan o da 300 tl den fazla tutuyormuş sanırım. Ama ne zaman birşeye ihtiyacım olsa onu kazandım hemen ya. Deterjanım bitti o gün alacakken kapı çaldı kargocu omoları getirdi. Şampuanım bitti gliss geldi. Emir'in pişik kremi bitti basiscremebabyden pişik kremi geldi. Geçende şöyle bi düşündümde 30 firmadan fazla hediye kazanmışım.

Son düzenleme:
bugun mercedesden babalar gunu kartımız geldi kızımın eline tutturdum babasına göturdu yuruteciyle :))))) bide fikrimuhimden huggiesim geldi çok guzel defetere bayıldım bende merak ettiğim şu 3 tl lik indirim kuponları ayrı ayrımı geçerli yoksa bir bezde 3 ünü 4 ünü bir kullana biliyormuyuz acaba bide resim için buz dolabına yapışdırılan çerçeve gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…