Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

aynen canım kendime,oğluşuma,eşime ve anneme yarayacak ise katılıyorum..başkalarının hakkını yemeyi sevmiyorum,işine yarayacak birisine çıksın istiyorum...ama bulduğum,yakaladığım tüm duyuruları keyifle paylaşıyorum..beğen,paylaşlar şahsa ait ise kesinlikle katılmıyorum..firma ise katılıyorum..bana firmaların yarışmaları kesinlikle güven veriyor..kazanmasam bile,kazananların hakkıyla kazandıklarına inanıyorum.

bu arada sorma,hemen babasını aradı..bellek kazandım diye:))babamız da hepimize birşey kazandın,sevdim ben bu işi diye hava atıyor:)))

İnşallah kuveyt türk telefondan kredi kartı vermeye kalkmaz bide onlarla vuğraşmayalım?

beni de garanti aradı öyle.. yarışmaları düşününce nereden aldınız numaramı da diyemedim.. ben kibar konuştukça üstüme geldi istemiyorum dedikçe avantajlarını anlattı neden istemiyorsunuz vs dedi en son kapatmam lazım istemiyorum iyi çalışmalar dedim işleri zor anlıyorum ama eziyet yahu..

https://www.facebook.com/akeresarplari
https://www.facebook.com/pages/ilknurundünyası/128500737231189

Beni öyle aradılar mı ben diyorum ki ben başka bir bankanın kartını kullanıyorum her ay bir adet uçak bileti bedava veriyor bir de her alışverişimin %20 sini bedavaya karşılıyorlar alışverişlerimden %5 bonus kazanıyorum, istediğimde faizsiz istediğim vadeyle nakit avans çekebiliyorum ayrıca kart aidatı da yok. Siz de verirseniz hemen alayım diyorum. Dumur olup kapatıyorlar.

biraz önce bebek görmeye giderken ayağım kaydı düştüm.. dizlerim,ayağım soyuldu..kolum da sıyrıklar var.. yarın da arkadaşımın düğünü vardı, topuklu ayakkabı falan giyemem yara tam ayakkabının acıtacağı yerde.. kolum dizim neyse de ayağım baya kötü.. zamanlama süper yani

ay bu kart hangi bankanın??? face ya da özelden yazarmısın,çok merak ettim,ona geçmeli:)))

Ayyyy çok geçmiş olsun Ahucum

Geçmiş olsun canım ya. Ama kopardın beni yani. Bir yerine bir şey oldu mu diye okurken topuklu ayakkabı giyemem diye üzülüyorsun. Bir yerine bir şey olmamış ya napıcan topukluyu. Zaten yaz hava sıcak şık bir terlik giy nolcak?Çok yaşa e mi!

hay allah..çok geçmiş olsun..aman kırık vb yok ya çok şükür..hemen baticonla temizleseydin,üzerine de merhem..inşallah yarına toparlarsın..nazar mı değdi ne oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…