hamile arkadaşlarımız bir baksın..
yelik lemleri | ParentzWorld - Hamile, Anne ve Aile olmak...
kargo ücretli mi bilmiyorum.
bu arada form da doktor adı soruyormuş,birisi ben başka isim attım,sistem kabul etti demiş..bilmem ne kadar doğru.
ben burda gelenleri okuyunca bi bana gelmedi diye düşünmüştümkısım kısım yolluyorlardır belki bizim ki de gelir inş
Ay kıyamam ben! Onun işine yarar olduğu için çok sevindim. Ben zaten bakıyorum verdii ödül işime yaramayacak bir şeyse hiç katılmıyorum. İşine yarayacak birilerine çıksın. Çok sevindim mutlu olduğuna oğlunun. Yerim ben onu. Hadi bakalım güle güle kullansın. Hava atar o şimdi diğer arkadaşlarına da.
link çıkmamış tekrar yazarmısın
http://www..................../
sayfa açılınca ana sayfada,hemen solda ı pod shuffle hediye kampanyamız başladı yazıyor,onu tıkla canım.
İnşallah kuveyt türk telefondan kredi kartı vermeye kalkmaz bide onlarla vuğraşmayalım?
beni de garanti aradı öyle.. yarışmaları düşününce nereden aldınız numaramı da diyemedim.. ben kibar konuştukça üstüme geldi istemiyorum dedikçe avantajlarını anlattı neden istemiyorsunuz vs dedi en son kapatmam lazım istemiyorum iyi çalışmalar dedim işleri zor anlıyorum ama eziyet yahu..
hanımlar yale den seyahat kasası geldi biraz önce çok hızlılar şaşırdım. Sizde görün istedim.Eki Görüntüle 739804
https://www.facebook.com/akeresarplari
https://www.facebook.com/pages/ilknurundünyası/128500737231189
Beni öyle aradılar mı ben diyorum ki ben başka bir bankanın kartını kullanıyorum her ay bir adet uçak bileti bedava veriyor bir de her alışverişimin %20 sini bedavaya karşılıyorlar alışverişlerimden %5 bonus kazanıyorum, istediğimde faizsiz istediğim vadeyle nakit avans çekebiliyorum ayrıca kart aidatı da yok. Siz de verirseniz hemen alayım diyorum. Dumur olup kapatıyorlar.
biraz önce bebek görmeye giderken ayağım kaydı düştüm.. dizlerim,ayağım soyuldu..kolum da sıyrıklar var.. yarın da arkadaşımın düğünü vardı, topuklu ayakkabı falan giyemem yara tam ayakkabının acıtacağı yerde.. kolum dizim neyse de ayağım baya kötü.. zamanlama süper yani
biraz önce bebek görmeye giderken ayağım kaydı düştüm.. dizlerim,ayağım soyuldu..kolum da sıyrıklar var.. yarın da arkadaşımın düğünü vardı, topuklu ayakkabı falan giyemem yara tam ayakkabının acıtacağı yerde.. kolum dizim neyse de ayağım baya kötü.. zamanlama süper yani
güle güle kullanın..çok şık ve pratik gözüküyor resimden,şifreli sanırım...şifre notu yolladılar mı peki?
ay bu kart hangi bankanın??? face ya da özelden yazarmısın,çok merak ettim,ona geçmeli:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?