hamile arkadaşlarımız bir baksın..
yelik lemleri | ParentzWorld - Hamile, Anne ve Aile olmak...
kargo ücretli mi bilmiyorum.
bu arada form da doktor adı soruyormuş,birisi ben başka isim attım,sistem kabul etti demiş..bilmem ne kadar doğru.
Ben de işte belki birisi verir diye öyle diyorum telde. Eğer bir sazan bulursam hemen alıcam ben de. Belki rast gelir biri verir isteyenin bir yüzü kara.
Ben de işte belki birisi verir diye öyle diyorum telde. Eğer bir sazan bulursam hemen alıcam ben de. Belki rast gelir biri verir isteyenin bir yüzü kara.
Bunu anlamadım. Adres bilgisi istemiyorum doktorun adını soyadını soruyor. Doktorla iletişime geçip hediyeyi ona gönderecek bizde doktordan mı alacağız.
şimdi tekrar oynadım da 7. şıkta olanı yanlış yazmışım pilates minderi değil yoga minderi olacak
büyük öne doğru çıkan cnm foto makinesi, cep telefonunun da üzerinde yazıyor 11.33 diye
Kızlar çok üzgünüm kredi kartımız kopyalanmış netten 3000 tl para cekilmiş 900 er küsurlu 3 defada çekilmiş banka onay vermiş dilekçe verdik kartı iptal ettirdik ama iade edilmeyebilirmiş çok üzgünüm ya tam da sıkışık zamanımızda ;(
biraz önce bebek görmeye giderken ayağım kaydı düştüm.. dizlerim,ayağım soyuldu..kolum da sıyrıklar var.. yarın da arkadaşımın düğünü vardı, topuklu ayakkabı falan giyemem yara tam ayakkabının acıtacağı yerde.. kolum dizim neyse de ayağım baya kötü.. zamanlama süper yani
kızlar kırmızı kasanın stokları güncellencek mi:44:
Kızlar ariş pırlantadan bir e-mail geldi hesabınıza 100 tl yükledik diye neden geldi anlamadım ben ariş pırlantaya üye bile değilim?
Kızlar selam, şu kırmızı kasadan ilk defa kulaklık almak için üye oldum. Açma halkasındaki şifreyi de girdim, ama önceden kulaklık vardı hediyeler arasında. Şu anda ben göremiyorum. Bir de saat kaçta güncelleniyor genelde, biliyor musunuz?
canım genelde pazartesileri güncelleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?