Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

saolun kızlar..çok şükür bi kırık falan yok ama ayakkabım elbisem herşeyim hazır..şişti falan ayağım.. annem hep bişeyi çok istersen olmaz der.. önü açık bi ayakkabı almam lazım.. neyse buna şükür tabi.. ama üzüldüm..

Bunu anlamadım. Adres bilgisi istemiyorum doktorun adını soyadını soruyor. Doktorla iletişime geçip hediyeyi ona gönderecek bizde doktordan mı alacağız.

canım,
orada birisi yorum yazmış..ben komşumun adını doktor olarak yazdım,adresini verdim,oraya geldi diye...yani kandırmadıysa doğrudur..ya da yalandır..bilemiyorum ben de...istersen dene..isim,adres yaz,sonunda yollanacaktır filan derse kabul etmişlerdir..

büyük öne doğru çıkan cnm foto makinesi, cep telefonunun da üzerinde yazıyor 11.33 diye

sağol cnm hallettim sonunda %100

geçmiş olsun iptal edilir inşallah gönlünü ferah tut

geçmiş olsun

Kızlar ariş pırlantadan bir e-mail geldi hesabınıza 100 tl yükledik diye neden geldi anlamadım ben ariş pırlantaya üye bile değilim?

şu nurhayat oyununu bir türlü yapamadım arkadaş cvapları yazmış ama onun yazdıgı cevaplar açıkayıcı değik ki 2 tane camera var önü büyük hangisini seçicem ohooo

bu arada kasam geldi kızlar hemen göndermişler ben çok beğendim

Kızlar selam, şu kırmızı kasadan ilk defa kulaklık almak için üye oldum. Açma halkasındaki şifreyi de girdim, ama önceden kulaklık vardı hediyeler arasında. Şu anda ben göremiyorum. Bir de saat kaçta güncelleniyor genelde, biliyor musunuz?

canım genelde pazartesileri güncelleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…