Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Peki saat olarak tahmini bişey var mı? :) Okuduğum kadarıyla 5 dk içinde kulaklıklar bitiyomuş sanırım. Gerçi şu an kulaklık göremedim hediyeler arasında, hep böyle mi oluyodu ki?

pazartesi sabah 10 gibi yükleniyor genelde iki haftadır cumaları stok yenilenmiyor ama..yinede takipte olun..

merhaba kızlar
burada okuyan çok olur diye yazmak istiyorum. gerçi daha önce de yazmıştım ama. şu hoby home collection un babalar günü yarışması vardı ya.. hani mesaj yazmıştık babamızın rahatı çok önemli çünkü diye.. ben onda kendimize oy verebildiğimizi farkedip kendime çokça tıkladım hatta baya çok 1000 leri geçtim hatta beğendiğim mesajlara da çokça tıkladım sayfalarında benim oyum bi tıklamayla 40- 50 tane arttı diyen oldu sanırım ben tıkladım öyle oldu herneyse.. başkaları da farketti oylar çoğaldı vs. sonra hata olduğunu farkedip oyunu durdurdular sayfaya da yazdım buraya da yazdım sayfaya özel mesaj da yolladım iyi oldu oylamalı olmasın farkedilmesine vesile olduğum için de mutluyum diye hatta mesajımı da buraya kopyalayayım

merhaba
yarışmanızı bozan kişi benim sanırım. bikaç kez üst üste beğenebildiğimi farkedince fırsat buldukça beğendim. durdurmanıza da sevindim hatta farketmenize neden olduysam buna da sevindim beğenili olmasındansa sizin seçmenizi tercih ederim. (ki çok güzel mesaj yollayanları gördüm benimki çok da düşünülmüş bişey değildi) hak eden kazansın ben onun yerine de mutlu olurum iyi çalışmalar dilerim
cevap yazmadılar oyun düzeltildi düzeltilmesine de sevindim daha da bakmadım az önce kazananlara baktım da sayfalarına yorum yapanlar olmuş oylar birden arttı haksızlık falan diye sayfaya yazsam çoğu kişi görmez diye buraya yazmayı tercih ettim o birden artan oylar iptal edildi aklınızda soru işareti kalmasın istedim. bir de sayfa o yorumlara cevaben sahte oy kullananlar belirlendi yazmış sahte oy falan kullanmadım ben yahu açıklarını farketmelerini sağladım bence.. uygulama da sorun vardı çünkü ben farketmesem başkası fark eder zamana yaya yaya bi güzel artırırdı oylarını neyse yazmasam içimde kalırdı buradan kazanan varsa da tebrik ederim :)

mesaja ekleme yapmaya çalışıyorum ama bilg kapanıyor sürekli inş tamamlayabilirim
kendime oy vermeye başladığımda ben bunu normal bişey olarak düşündüm uygulamanın bozuk olduğu aklıma gelmedi başta tıklayarak oylarımı yükselticez sandım bilgisayarı kapatmadan oylarımı artırayım da bi daha ki açtığımda mesajımı bulması kolay olsun diye düşündüm hatta gerçi sonradan aklıma gelmedi de değil.. mesajların altında isimler yazmasa da sahtekar olarak düşünülmek istemem burdan yazıp rahatlamak istedim iyi geceler :)

Son düzenleme:
Herkese günaydın Hayırlı cumalar. Allah işinizi rast getirsin, gönlünüzden geçenleri versin inşallah.

nasıl güldüm anlatamamm..alemsin alem :)))) ben de çok ciddiye aldım..resmen sazanlık yaptım :)))) diyorum ne güzel bankaymış bu böyle..

Aslında bir kere bankadan arayan callcenter görevlisi de sormuştu bu hangi banka diye ben de eşimin adını vermiştim ..... bank diye. O da öyle bir banka yok demişti. :)))) İşte benim var öyle bir bankam demiştim. :)))

Herkese günaydın

Efesten hazırladığımız defterler geldi bugün bekleyenlere duyrulur

https://www.facebook.com/Bvrjuva?hc_location=timeline

Apple MacBook Air çekilişi belli olmuş...iyi de bu sayfa gezi olayları başladığında şunu yazmıştı:

Düzenlemiş olduğumuz çekiliş yaşanmakta olan olaylar nedeniyle diğer paylaşımlarımızla birlikte askıya alınmıştı. Önümüzdeki hafta içinde MacBook sahibini bulacaktır. Sabrınız için tekrar teşekkürler.

şimdi de direk sonucu açıkladıkları gibi kazanan gelip teslim almıştır resmini de koymuşlar...nasıl iştir bu böyle??

aynen canım aynen
çok zor geldi..ben de beğenmekten vazgeçmiştim..ama bugün kolay sormuş...evrak çantasına benzettim ben.

günaydınnnn:))

Hayırlı Cuma'lar olsun inşallah..

Biraz önce kapı çaldı,kargodur diye uçtum..postacıymış(( İstanbul'da çantamı çaldırmıştım,mahkemeden kağıt gelmiş meğersem...haydi bugün gel artık kargocu:)))

günaydın kızlar :) güzel bi gün olsun inşallah cumanız mübarek olsun...ipad iphone kazananlara çok özeniyorum vallahi..inşallah bizede nasip olur :) gerçi annem eve numune ürün geldiğinde bile istemiyorum bir daha gelmicek kargo günah olur biz alırız marketlerden diyen bi insan ipad falan gelse geri gönderir

niye günah olsun ben de önem veririm böyle şeylere ama kumar değil ki bu para yatırmıyoruz bişey yapmıyoruz sonuçta firmalar hediye verecek kırılan üzülen bişey kaybeden yok.. içime kurt düşürmeyin

nurhayat oyununda 10. öge ney kızlar arkadaş 9. tanesini söylemiş yaptım 99 da kaldım

10. öğe diye bişey yok cnm.. 9 tane yazmış arkadaş, onları seçtiğinde oluo zaten..bişeyleri yanlış yapıyo olmayasın.. :26:

bende öyle düşünüyorum anne tanıtım amaçlı falan filan diyorum ama annem anlamıyor ama hediye sonuçta zorla almıyoruz ki ellerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…