Peki saat olarak tahmini bişey var mı? :) Okuduğum kadarıyla 5 dk içinde kulaklıklar bitiyomuş sanırım. Gerçi şu an kulaklık göremedim hediyeler arasında, hep böyle mi oluyodu ki?
nasıl güldüm anlatamamm..alemsin alem :)))) ben de çok ciddiye aldım..resmen sazanlık yaptım :)))) diyorum ne güzel bankaymış bu böyle..
https://www.facebook.com/YetkiliServistrtfm?hc_location=streamn arkdaşlar burayı hergün takip edin resim koyup ne olduğunu tahmin edin diyorlar. Bilen kişi radyo kazanıyor.
ben burayı beğenmiştim bi kaç gün koyduğu resmin parçalarına baktım,tahmin yürütmeye çalıştım ama her seferinde çıkan sonuca yuh dedim yani.. :) çok zor soruyo, en iyisi mi görmeyeyim de sinir de olmayım die beğenmekten vazgeçtim :)
niye günah olsun ben de önem veririm böyle şeylere ama kumar değil ki bu para yatırmıyoruz bişey yapmıyoruz sonuçta firmalar hediye verecek kırılan üzülen bişey kaybeden yok.. içime kurt düşürmeyingünaydın kızlar :) güzel bi gün olsun inşallah cumanız mübarek olsun...ipad iphone kazananlara çok özeniyorum vallahi..inşallah bizede nasip olur :) gerçi annem eve numune ürün geldiğinde bile istemiyorum bir daha gelmicek kargo günah olur biz alırız marketlerden diyen bi insan ipad falan gelse geri gönderir
nurhayat oyununda 10. öge ney kızlar arkadaş 9. tanesini söylemiş yaptım 99 da kaldım
niye günah olsun ben de önem veririm böyle şeylere ama kumar değil ki bu para yatırmıyoruz bişey yapmıyoruz sonuçta firmalar hediye verecek kırılan üzülen bişey kaybeden yok.. içime kurt düşürmeyin
kızlar kliksa hediyem geldi bekleyen varsa duyrulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?