ben artık oynamıyorum arkadas
yeter ya iş yerınde bos kaldıkca kampanyalara katıldım durdum
elde var sütaş bardak
bunun yerıne bos kaldıkca arastırma yapsam alim olurdum 5 ayda
kazanamıyorum işte herseyı yapıyorum olmuyo olmuyo olmuyoooo
ilk başta bende de öyleydi ama sonra şansım açıldı ve bayağa birşey kazandım
bir ara baktım kazanamıyorum sıkıldım bıraktım şuan 1 aydır tekrar başladım ve elimde hiçbir şey yok sabrediyorum illakim hayırlı zamanda hayırlı şeyler kazanacağız şans işi bu canım
öylemı dersın,ne bılıyım kazananları gorunce onların adına sevınıyorum ama neden bende kazanamıyorum dıye dusunmuyorum heralde bı ugursuzluk var dedım artıkveya oynasamda hırs yapmadan sakınce oluruna bırakarak yapıyım demı
bence de hirs yapip sikma kendini gunde 1 kere gir oyna cikacagi varsa zatn cikiyo:)
bu arada bu maggi haftasonu yapilmiyo mu yoksa bosuna beklemiyim
Hic kazanamıyorum diye dert yanarken bı baktım kı bebegımın mıs kokusu sayfasında kazanmısım ne kazandıgımı bılmesemde olsun kazandım ya
maggi cvp ne. bulamadım zor
kayseri deyince aklıma tek gelen mantı oldubende onu yazdım yanlıştır büyük ihtimal
ne güzel hadi hayırlısı olsun devamı gelsin inş...[/
teşekkur ederım işlh hepımız kazanırız
bizim anneler benziyo biraz :) gerçi benimki başımıza bi iş geleceğini düşünüyo ama (Allah korusun) bi gönlümce sevinemedim "ne belli onlar olduğu ya başkası onların adına mektup yolladıysa kimlik bilgileri yollama" diyip duruyogerçi bugün biraz yumuşadı gibi ben direk çok sevinir sanıyodum ama görmeden tam sevinemem diyo buna da şükür
kızlar banvit açıklanmış aramızdan kazananlar var galiba .,kazanan arkadaşlara tebrikle r.bende kazanmak istiyorum artık saat kaçta yapıyorsunuz banviti söyleyebilirmisiniz
O kadar soruya nasıl 13 sn de cevap verdnz ya? ben cok hızlı okurum ama zaten 5 6 soru vardı 13 sn sasırdm.
öylemı dersın,ne bılıyım kazananları gorunce onların adına sevınıyorum ama neden bende kazanamıyorum dıye dusunmuyorum heralde bı ugursuzluk var dedım artıkveya oynasamda hırs yapmadan sakınce oluruna bırakarak yapıyım demı
detan cevabı ÇITAKS...
mantıdır büyük ihtimal hiç aklıma gelmedi yine geciktim 35inci begenen oldum ve kaybettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?