Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ben artık oynamıyorum arkadas
yeter ya iş yerınde bos kaldıkca kampanyalara katıldım durdum
elde var sütaş bardak
bunun yerıne bos kaldıkca arastırma yapsam alim olurdum 5 ayda
kazanamıyorum işte herseyı yapıyorum olmuyo olmuyo olmuyoooo

ilk başta bende de öyleydi ama sonra şansım açıldı ve bayağa birşey kazandım
bir ara baktım kazanamıyorum sıkıldım bıraktım şuan 1 aydır tekrar başladım ve elimde hiçbir şey yok sabrediyorum illakim hayırlı zamanda hayırlı şeyler kazanacağız şans işi bu canım

öylemı dersın,ne bılıyım kazananları gorunce onların adına sevınıyorum ama neden bende kazanamıyorum dıye dusunmuyorum heralde bı ugursuzluk var dedım artık veya oynasamda hırs yapmadan sakınce oluruna bırakarak yapıyım demı

hırs ne olaki sakince güzelce zevk alarak oyna
bak mesela ben her sabah maggiyi bekliyorum soru gelsede cvplasam diye ama sonra birşey oluyor unutuyorum
şimdi sabah beri beklemedeyim
oyunlu olanları oyna çekiliş kazan kendine bekle bu şans işi canım oldu oldu olmadı yapcak birşey yok

bence de hirs yapip sikma kendini gunde 1 kere gir oyna cikacagi varsa zatn cikiyo:)

bu arada bu maggi haftasonu yapilmiyo mu yoksa bosuna beklemiyim

Hic kazanamıyorum diye dert yanarken bı baktım kı bebegımın mıs kokusu sayfasında kazanmısım ne kazandıgımı bılmesemde olsun kazandım ya

benim annemde bulaşık makinası kazandım deyince görmeden inanmam demişti

kızlar banvit açıklanmış aramızdan kazananlar var galiba .,kazanan arkadaşlara tebrikle r.bende kazanmak istiyorum artık saat kaçta yapıyorsunuz banviti söyleyebilirmisiniz

canım bunun saatle bir ilgisi yok..tamamen şans..uygulamaya giren her 50. kişiye çıkıyor...gün içinde 50-100-150-200 v.s. denk gelenlere veriyorlar

O kadar soruya nasıl 13 sn de cevap verdnz ya? ben cok hızlı okurum ama zaten 5 6 soru vardı 13 sn sasırdm.

bir hesaptan soruları çözersin...diğer hesaptanda sadece cevapları işaretlersin. bu kadar basit..ben kendimden önce soruları okudum..eşiminkindende hiç okumadan direk cevapları işaretledim..ama sn ye bakmadım hiç.

öyle düşünme hiç..kimse kimsenin kısmetine mani olamaz..senin kısmetinde varsa çıkacaktır elbet..ama işte burda siraz sabır faktörü gerek...eninde sonunda kazanırsın..hatta okudum kazanmışsın bile

detan cevabı ÇITAKS...

canım bişey sorucam sana helen harper dan DVD setin geldimi? bana gelmedi ve cevapta vermiyorlar

bu arada banvitten eşim de kazanmış adam boğaza çalışıyor zaten

birde kazansak bir dert gelmesi ayrı bir dert..

hala eşimin calvesi gelmedi,avon parfüm yok ve helen harper DVD seti ,bi tanede kitabım var 2 aydır gelecek..

üstüne birde tenezzül edip cevap verseler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…