slm kızlar ben burayı yeni keşfettim. ne kadar güzel hediyeler kazanmışsınız.ayrıca herkes birbirine yardım ediyor çok güzel birşey bende sizin gibi biraz takip etmek istiyorum bakalım bende hediyeler kazanabilecekmiyim.
hoşgeldinn aramıza
bol şanslar diliyorum
bu arada banvitten eşim de kazanmışadam boğaza çalışıyor zaten
birde kazansak bir dert gelmesi ayrı bir dert..
hala eşimin calvesi gelmedi,avon parfüm yok ve helen harper DVD seti ,bi tanede kitabım var 2 aydır gelecek..
üstüne birde tenezzül edip cevap verseler
aynen canım kazandıktan sonra beklemeside ayrı derteşim adına johnsons babynin en son yarışmasından kazandım gelmedi,eşimin nescafe maggilerimiz eşim haric gelmedi,erkek kardeşimin glliss şampuanı benim ozon kremi gelmedi,daha hatırlayamadıgım da vardır :52
Johnsons baby sayfasina mesaj attin mi bizimde gelmemisti mesaj atinca adresi tekrar istedi haftasina geldi
sayfaya yorum yapmışım bi kac kere, şimdi de mesaj attım geri dönüş olur inşallah:44:
ben sabah beri bekliyordum inş doğrudur
hemen yolladım ama kısmet
http://........................../2013/07/bu-blogda-cekilis-var.html
BLOGUMDA ÇEKİLİŞ VAR...
Tüm annelerimizi çekilişimize bekliyorum.Çekiliş koşullarını yerine getiren herkes çekilişe katılma hakkı kazanacaktır.Herkese bol şans diliyorum.
kızlar buranın nasıl kullanıldığını bilmiyorum,yardımcı olursanızda sevinirim.bu topik çekiliş,kampanya v.s duyurusu için açılmış topik değil mi?
.......................... dan çekiliş yapıyorum ya hani bunu nasıl duyurmam gerekiyor peki?
kızlar buranın nasıl kullanıldığını bilmiyorum,yardımcı olursanızda sevinirim.bu topik çekiliş,kampanya v.s duyurusu için açılmış topik değil mi?
.......................... dan çekiliş yapıyorum ya hani bunu nasıl duyurmam gerekiyor peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?