Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

slm kızlar ben burayı yeni keşfettim. ne kadar güzel hediyeler kazanmışsınız.ayrıca herkes birbirine yardım ediyor çok güzel birşey bende sizin gibi biraz takip etmek istiyorum bakalım bende hediyeler kazanabilecekmiyim.

hoşgeldinn aramıza

bol şanslar diliyorum

aynen canım kazandıktan sonra beklemeside ayrı derteşim adına johnsons babynin en son yarışmasından kazandım gelmedi,eşimin nescafe maggilerimiz eşim haric gelmedi,erkek kardeşimin glliss şampuanı benim ozon kremi gelmedi,daha hatırlayamadıgım da vardır :52

Johnsons baby sayfasina mesaj attin mi bizimde gelmemisti mesaj atinca adresi tekrar istedi haftasina geldi

siz böyle yazınca bende dyodan kravat falan kazanmıştım o gelmedi daha.. unutmuşum onu.. :26:

kızlar maggi sorusu saat kaçta sorulmaya başlıyor ben kaçırdım da :S

Son düzenleme:
Sana’dan hediye kazanmanın yolu bu ay ESSE mağazalarından geçiyor!

Kasada aldığı şifreyi Sana Bir Tarifim Var adresine giren her 100. kişiye, Sana’dan kek kalıbı hediye!

Üstelik ESSE şifresini giren herkes anında 500 puan kazanıyor!

kızlar buranın nasıl kullanıldığını bilmiyorum,yardımcı olursanızda sevinirim.bu topik çekiliş,kampanya v.s duyurusu için açılmış topik değil mi?
.......................... dan çekiliş yapıyorum ya hani bunu nasıl duyurmam gerekiyor peki?

blogunuzun facebook adresi varsa onun linkini paylaşabilirsiniz
ama direk blog linki paylaşmak yasak

Blog çekilişi duyurmak yasak face ve internet sitesi kampanyaları duyurulabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…