Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar selammm,
banvit ile sorum var..kazananlar açıklandı..şimdi yeni videolar mı yüklenecek yoksa yine bu videolar hergün seyredilip,paylaşılacak?

çok teşekkür ederim o zaman face sayfamızdan bakabilirsiniz çekilişimizi.bilmiyordum yasak olduğunu umarım ceza almam.çünkü yeni üye olduğum için sizlerle de tanışmak isterim.bu arada arkadaşlar nasıl ekleniyor,nasıl sizlerle arkadaş olabiliyorum inanın hiç bir fikrim yok.biraz karışık çözene kadar epey uğraşacağım anlaşılan :)
https://www.facebook.com/KaaninGuncesi

hobby kaynanamdan 13 saniyede yaptım,yarışma sonunda kazananları arıyolarmı yoksa faceten emailmi atıyolar?inşallah kaynanamdan kazanırsam kaynamamı aramazlar eger ararsalar haberi olursa nevresmi ona vermek gerekli ki hiçte veresim yok:26::26:

cnm çok hoşsun yaa :) hele bi kazan da bakalım, o zaman düşünürsün.. şimdiden kendini strese sokma :)

Arıyorlarmış canım. Bende dün 13 sn yaptım kendimden bakalım nasip:) İnş bize çıkar ya

pamukannesi dogru diyosun canım ne bilim en erken kaynanamdan 13 snyede yapınca birden içime bişi oldu sanki cıkmcakmış gibi:)cıkarsa artık bişi uydurup o nevresimi kaynanama kaptırmamam gerek

duyguturay umarım kazananlardan oluruz da artık bi yolunu bulur nevresimi kaptırmam:26::26ndan cok benim ihtiyacım var nevresime bi forumda baktım birisi 5 snyede yapmış maşallahı var,benim pc küçük notebook bi oyuna yarışmaya katılabilmek için akla karayı seciyorum ah bir pc kazanabilseydim ne iyi olurdu

kendi telf.numaranı yazsaydın ya :)

şöyle yaparsın..adres bilgisi isteyecekler nasılsa..kendi adresini ver...kargocuya gelince de geliniyim ben alıyım dersin,inşallah çıksın..tel bilgisi isterlerse onu da kendi telini yaz.

şöyle yaparsın..adres bilgisi isteyecekler nasılsa..kendi adresini ver...kargocuya gelince de geliniyim ben alıyım dersin,inşallah çıksın..tel bilgisi isterlerse onu da kendi telini yaz.

inşalalh cıksın artık bi yolunu bulurum .aksilik kaynanamın noyu yazdımhayırlısı artık 5 snyede yapan varken bana sıra bile gelmez belkide boşuna strese girdim

bende kazanmıştım hobby homeden aradılar.adres bilgilerini almak için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…