Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar selammm,
banvit ile sorum var..kazananlar açıklandı..şimdi yeni videolar mı yüklenecek yoksa yine bu videolar hergün seyredilip,paylaşılacak?

evet canım yine orda gördüğüm videolara tıklıyosun..zaten ara ara yeni ekliyorlar..farketmiyor yanii

bu arada lancome dan kendim +7 ile +0
komşuma +7 ile +5 çıkardım

ekici manilerini ne yaptınız? ben 405 yaptım bir kere ama nasıl oldu anlamadım..
içim i n oyununu sevmedim bende bir gün oynadım 3 çekiliş yaptım o kadar..boş bir vakitte oynarım belki ama bu ara yarışmalar çok,karman çorman oldu hepsi

ekiciden 450 yaptım bende en yüksek.. ama senin gibi nasıl olduğunu anlamadım :)

Canım 5 sn de yapılması imkansız ben pek inanmadım açıkçası. Her soru için tıklarken 1 sn geçse en fazla 10 sn de yapılır ki bu bu bile bence imkansız.

Bende az önce +7 +6 yaptım facebook kalmadı yahu

ülker ducros yarışmasında sadece ses kaydedilecek zannediyodum ama degilmiş videolu gö grüntüymüş vazgeçtim,ne güzel karaoke yapcaktım:18::18::18:

ekiciden 450 yaptım bende en yüksek.. ama senin gibi nasıl olduğunu anlamadım :)

Wuuuuu! 450 mi.Ben 400 göremedim daha kız! Hep kısa maniler geliyor bana. Ne kadar uzun gelirse o kadar puan alıyorsun. Bana çıkan kelimeler: ayı,dizi,yeni Manide bile şansım yok ayol! Kaç kere oynadım hep bidik kelimeler geldi bana!

Canım 5 sn de yapılması imkansız ben pek inanmadım açıkçası. Her soru için tıklarken 1 sn geçse en fazla 10 sn de yapılır ki bu bu bile bence imkansız.

Maalesef böyle süreye karşı yarışılanlarda benim pc yavaş kalıyor.Ben de sayfa açılmıyor ama süre devam ediyor.Nasıl oluyorsa. Bu arada bunu 3 sn ye kadar indirirler merak etmeyin.Süreli yarışmalarda mutlaka bir şeyler yapıyorlar.

Bende az önce +7 +6 yaptım facebook kalmadı yahu

Bana da 0 çıktı bundan. Hiç şaşırmadım nedense.

Detanın cevabı B

Ya tatlım ya! Ben seni çok seviyorum aslında! Gerçekten nevi şahsına münhasır bir insansın sen!

Arkadaşın özel güçleri var hayranlıkla izliyorum

Ayrıca paylaşımların için sana da özel olarak teşekkür ediyorum bir sürü kampanya buluyorsun bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…