Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar rufflesdan mail gelmiş videoyu izle cicişler dakika veriyor diye numaranı yaz dedi güvenemedim bi nane çıkar diye

Son düzenleme:
canım bakmanı tavsiye ederim davet ettiklerimden sadece 1 kişi kabul etmişti davetimi ama kazandım

Evet 1 kişi ile kazanmışım ben de :)))) çok mutluyum :)))))) çikolata kokulu hesap makinası işyerine koyarım birini çikolata krizim geldikçe koklarım heheh :)

ben de de adres bilgimi istememişler tam mı acep bizim adresimizzz

Ya ben neden kazanamadm yaa :26: 2-3 kişi davet edenler kazanmış ben 27 kişi davt ettim kazanamadm, mail falan gelmedi :84:

Ülker'in Ünlüsü kampanyasından 8 adet Çikolata kokulu Chocolator ve 1 adet de Ülker Çikolata Napoliten kazandınız. Ödülünüzü size ulaştırabilmemiz için adres ve telefon bilgilerinizi bu e-mail'i cevaplayarak göndermeniz gerekmektedir KIZLAR BEN BİLGİLERİMİ GÖNDERDİM NE KAZANDIM ÇİKOLATAMI

kızlar chocolator çikolata degilmiş çikolata görünümlü kokulu hesap makinesiymiş..8 hesap makinem 1 tane nopolten çikoltam oldu çok saçma

bence de çok saçma
2çiko alana veriliyordu zaten o makinadan
bende de vardı
9 tane olcak ne yapcaksam onları:88:

Ülker bana da yok ((
Veet bir hesaptan katılınıyor heralde.. önceden 2 kere kazanmıştım inşallah yine kazanırımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…