Banada cıkmamışşş:84:
​kızlar bu maggi de üçünde de mi ilk 30 a girmek gerekiyor ki?
İlk iki soruya doğru cevap versen yeter canım, sırası önemli değil. Önemli olan üçüncü soruyada doğru cevap verip ilk 30'a girmek..
Evet 1 kişi ile kazanmışım ben de :)))) çok mutluyum :)))))) çikolata kokulu hesap makinası işyerine koyarım birini çikolata krizim geldikçe koklarım heheh :)
ben de de adres bilgimi istememişler tam mı acep bizim adresimizzz
İlk iki soruya doğru cevap versen yeter canım, sırası önemli değil. Önemli olan üçüncü soruyada doğru cevap verip ilk 30'a girmek..
hee 3.soru zor mu oluyo?
tebrikler canım :))) afiyet olsun.... iyi ki baktın bak
Arpa Şehriyeli Pirinç Pilavı / Yemek / Pilavlar - Hürriyet Aile ramazanda
Ramazanın İkinci Haftası Ne Pişirsem? / Ramazan / Ramazanda Beslenme - Hürriyet Aile kilo
Hamileler Oruç Tutmalı mı? / Ramazan / Merak Ettikleriniz - Hürriyet Aile almamanın
Ekşili Pırasa Çorbası / Yemek / Çorbalar - Hürriyet Aile en
Ramazanda Spor Yaparken Dikkat! / Ramazan / Ramazanda Sağlık - Hürriyet Aile temel
Ramazanda Hareketsizliğe Hayır! / Ramazan / Ramazanda Sağlık - Hürriyet Aile koşulu
Ramazanda Zayıflamanın 10 Kuralı / Ramazan / Ramazanda Beslenme - Hürriyet Aile iftarda
Ramazanda Nelere Dikkat Edeceğiz? / Ramazan / Ramazanda Beslenme - Hürriyet Aile bol su
Ramazanda Cinsellik Yaşanmalı mı? / Ramazan / Merak Ettikleriniz - Hürriyet Aile içmektir
ben yanlış kurmuşum cümleyi "ramazanda kilo almamanın en temel koşulu iftarda bol su içmektir" olacakmış.
evet hiç umudum yoktu oysaki :))))) gelsinde görelim bakalım :)))
Sharin ürünlerini kullanan takipçilerimizin memnuniyetini tüm sağlığa,şıklığa ve kaliteye önem veren fakat henüz markamızla tanışmamış bayanların da görmesi ve denemesi için müthiş bir kampanya hazırladık. Sadece facebook ta bizi takip eden takipçilerimize özel "1 Sharin ürünü alana 2. Hediye". Sadece stoklarla sınırlı bu kampanyayı sakın kaçırmayın. Ayrıntılar için Kampanya sekmesini tıklayabilirsiniz.
sharin böyle bir açıklama yapmış ürünlerinden almayı düşünen varsa kaçırmasın derim ben çeyizim için almıştım bişrde kampanyasından kazandım şimdide alabilirim bu kampanyadan :)
aaa bir de 8x4lerim geldi bu ne yahuuu cep boy minnacık bu kadar ufak beklemiyordum doğrusu
Arpa Şehriyeli Pirinç Pilavı / Yemek / Pilavlar - Hürriyet Aile ramazanda
Ramazanın İkinci Haftası Ne Pişirsem? / Ramazan / Ramazanda Beslenme - Hürriyet Aile kilo
Hamileler Oruç Tutmalı mı? / Ramazan / Merak Ettikleriniz - Hürriyet Aile almamanın
Ekşili Pırasa Çorbası / Yemek / Çorbalar - Hürriyet Aile en
Ramazanda Spor Yaparken Dikkat! / Ramazan / Ramazanda Sağlık - Hürriyet Aile temel
Ramazanda Hareketsizliğe Hayır! / Ramazan / Ramazanda Sağlık - Hürriyet Aile koşulu
Ramazanda Zayıflamanın 10 Kuralı / Ramazan / Ramazanda Beslenme - Hürriyet Aile iftarda
Ramazanda Nelere Dikkat Edeceğiz? / Ramazan / Ramazanda Beslenme - Hürriyet Aile bol su
Ramazanda Cinsellik Yaşanmalı mı? / Ramazan / Merak Ettikleriniz - Hürriyet Aile içmektir
ben yanlış kurmuşum cümleyi "ramazanda kilo almamanın en temel koşulu iftarda bol su içmektir" olacakmış.
tatlım çok güzel hepsini bulup yardım amaçlı buraya yazmışsın..ancak fikrim emeğini bir yerde kendine sakla.. çünkü bende uğraştım buldum cmüleyi ciddi bi emek istio hepsine tek tek bakıosun neticede.. ufak bir tüyoyla yardımcı olunabilir tabiki herkese ( ramazan sayfasına bakın gibi) hiçbir emek harcamayıp direkt kopyala+yapıştır yapanlarda çok neticede
haklısın valla düşünemedim yardımcı olayım dedim ama resmen al yapıştır demişim neyse bundan sonra daha dikkatli olurum bu arada kızlar 5 dakika önce eşim ve benim maggi sepetlerimiz geldi kızlar oynuyorlar şimdi içinden çorba seçiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?