kızlar magide sıramızı nasıl görüyoruz
sıramı buldum
doğru cevap gün doğumumu hatunlar öyleyse ilk 30 a girdim yok değilse geçmiş olsun bana :)
bende soruyorum nasıl?
evet hiç umudum yoktu oysaki :))))) gelsinde görelim bakalım :)))
Sharin ürünlerini kullanan takipçilerimizin memnuniyetini tüm sağlığa,şıklığa ve kaliteye önem veren fakat henüz markamızla tanışmamış bayanların da görmesi ve denemesi için müthiş bir kampanya hazırladık. Sadece facebook ta bizi takip eden takipçilerimize özel "1 Sharin ürünü alana 2. Hediye". Sadece stoklarla sınırlı bu kampanyayı sakın kaçırmayın. Ayrıntılar için Kampanya sekmesini tıklayabilirsiniz.
sharin böyle bir açıklama yapmış ürünlerinden almayı düşünen varsa kaçırmasın derim ben çeyizim için almıştım bişrde kampanyasından kazandım şimdide alabilirim bu kampanyadan :)
aaa bir de 8x4lerim geldi bu ne yahuuu cep boy minnacık bu kadar ufak beklemiyordum doğrusu
3. sorunun hemen altındaki yorum sayısını gösteren yerdeki ok işaretine tıklayp tarih sırasını seç canım.. sonra bulunduğun sıradan başla saymaya..
kelime anlamı el çekme kendini tutma (maggi)
Maggi hemen irtibata geçiyormu nasıl oluyor sonuçlar mı açıklanacak kazanan arkadaşlar siz nasıl öğrendiniz kazandığınızı?
forumda büyük harflerle yazmak yasak canım
Siparişimi verdim çok da uyguna geldi bir tanesi 13 tl ye gelmiş olduinşallah mallarıda kaliteldir daha önce bir sefer almıştım ama uzun zaman oldu
özür arkadaşlar büyük yazdığımı fark edemedim uyarı için sağolun
canım hangi sikeden yaptın alışverişi canım birde nerden bildiler senin onların sayfasını beğendiğini canım
ne salağım kapıda ödeme diye yazıyomuş zaten
özür arkadaşlar büyük yazdığımı fark edemedim uyarı için sağolun
canım hangi sikeden yaptın alışverişi canım birde nerden bildiler senin onların sayfasını beğendiğini canım
Sizi 10 Ağustos Çarşamba akşamı 18:00-20:00 saatleri arasında Mutfak Sanatları Akademisi'nde Tefal'in düzenlediği workshop'a bekliyoruz.
Bu workshopta ActiFry ile lezzetli bir menü hazırlayacaksınız. Ayrıca siz sağlığına düşkün FikriMühimlerimizin ilgisini çekeceğini düşündüğümüz yepyeni başka bir Tefal ürününü de ilk kez deneyenlerden biri olma şansını yakalayacaksınız.
Sınırlı sayıda FikriMühimimizi ağırlayabileceğimiz bu davete katılmak için lütfen riella@fikrimuhim.com adresine isim, soyisim ve telefon numaranızı içeren bir e-posta göndererek katılım onayı vermek için acele edin.
MSA (Mutfak Sanatları Akademisi) ile ilgili detaylı bilgi için MUTFAK SANATLARI AKADEMİSİ
Fm böyle bi mail atmış ama malesef katılamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?