Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Siparişimi verdim çok da uyguna geldi bir tanesi 13 tl ye gelmiş oldu inşallah mallarıda kaliteldir daha önce bir sefer almıştım ama uzun zaman oldu

ben maggiye cevap olarak Ramazan ayında oruç tutacak Müslümanların sahur sonrasında sabah ezanı ile birlikte başlayan yeme ve içmeyi bırakma anlarıdır. Kelime manası, kendini tutmak, bir şeyden el çekmekdir yazdım kızlar

Maggi hemen irtibata geçiyormu nasıl oluyor sonuçlar mı açıklanacak kazanan arkadaşlar siz nasıl öğrendiniz kazandığınızı?

forumda büyük harflerle yazmak yasak canım

özür arkadaşlar büyük yazdığımı fark edemedim uyarı için sağolun

Siparişimi verdim çok da uyguna geldi bir tanesi 13 tl ye gelmiş oldu inşallah mallarıda kaliteldir daha önce bir sefer almıştım ama uzun zaman oldu

canım hangi sikeden yaptın alışverişi canım birde nerden bildiler senin onların sayfasını beğendiğini canım

ne salağım kapıda ödeme diye yazıyomuş zaten

faceden yapıyorsun kampanya sekmesinde lakin ürünleri beğenmedşim farklı şeyler olaydı iyidi bende zaten orda olan 3 ürün var :)

Sizi 10 Ağustos Çarşamba akşamı 18:00-20:00 saatleri arasında Mutfak Sanatları Akademisi'nde Tefal'in düzenlediği workshop'a bekliyoruz.

Bu workshopta ActiFry ile lezzetli bir menü hazırlayacaksınız. Ayrıca siz sağlığına düşkün FikriMühimlerimizin ilgisini çekeceğini düşündüğümüz yepyeni başka bir Tefal ürününü de ilk kez deneyenlerden biri olma şansını yakalayacaksınız.

Sınırlı sayıda FikriMühimimizi ağırlayabileceğimiz bu davete katılmak için lütfen riella@fikrimuhim.com adresine isim, soyisim ve telefon numaranızı içeren bir e-posta göndererek katılım onayı vermek için acele edin.

MSA (Mutfak Sanatları Akademisi) ile ilgili detaylı bilgi için MUTFAK SANATLARI AKADEMİSİ

Fm böyle bi mail atmış ama malesef katılamıyorum

banada gelmiş bende çalıştığım için katılamıyorum ya siz ne yaptınız mail attınzı mı?

Öle sorumu olur yaa! Bu 3. soruda iyice saçmalıyolar cevaplar hep farklı oluyo bu yüzden! Yine gitti, yarına kaldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…