Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

hangi kargo ile geldi bende bekliyorum gelmesini

Facebook'ta Pastavilla Medar-ı İftar | Facebook
pastavillada yarışma varrr 1 ağustosta başlamış 29'unda son gün

sğl cnm koştum

chocalator ların fazlalığından şikayet eden arkadaşlar ben kazanmamışım bana 2 tane yollayabilirsiniz ptt ile ödemeli kargo olarak kokulu şeyler çok hoşuma gidiyor hım,, ne dersiniz?? ciddiyimm ben

‎100. Yıl Kampanyası’nda Rihanna Kutusu kazananlardan biriysen ödülüne kavuşman için seni biraz daha bekletmek zorundayız. Elimizde olmayan nedenlerden kaynaklanan bu gecikmeyi telafi edebilmek adına paketini gönderirken içine sürpriz bir ürün daha ekleyeceğiz. :) Gönderimler başladığı anda buradan duyuracağız. Anlayışın için teşekkürler.

maggi sepeti gelen kızlaaar, güle güle kullanın..
hangi gün kazanlarısınız,çabuk gelmiş yinde de,
1 hafta içinde elimizde olacak demek..

evde 3 tane sepet var, 2 de gelecek etti 5..

Son düzenleme:
kızlar ben az önce migrosa yazdım, bu benim temizlik dünyamla ilgili donus yapılmadı forumda da insanlar sikayetci diye. umarim donus yaparlar da bari ben gibi anca bi bulasik deterjanı kazananlar hediyelerini alır :)

kapı caldı actım kargocu dio size paket var maggiden dedim nerde dedi getirmedim ne zaman getirelim die sormaya geldim ben de güldüm abla gülme büyük paket süslü püslü elimizde gezdiremiyoz dedi yarın sabah getircekkkk

çok hoşmuş yaaaa..:87:
hangi gün kazanmıştın canım..ona göre kendimi evde olayım diye ayarlııcam daaa..:92:

kızlar sittin sene önce avon dan bi sülütion kazanmıştık ne oldu akibeti

bide ıdc vardı adamlar bilgilerimizi aldılar alış o alış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…