Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

chocalator ların fazlalığından şikayet eden arkadaşlar ben kazanmamışım bana 2 tane yollayabilirsiniz ptt ile ödemeli kargo olarak kokulu şeyler çok hoşuma gidiyor hım,, ne dersiniz?? ciddiyimm ben

bana da çıkmış ,az önce öğrendim..adresini yollarsan özelden ,gelince sana gönderirim canım..

bende yollim mi adresimi banada şu evinde 2 dene olan üçüncüsüde yolda olan sepetlerinden yolla :82:
3 değil 5 olcaklar tatlıım..
ama sepetlerin yeri var canııım..3 tanesini kullanıyorum..
banyoda,oğluşumun odasında,mutfakta..
diğer ikisini de oğluşumun sünneti için süsliiiceeem..:93:

3 değil 5 olcaklar tatlıım..
ama sepetlerin yeri var canııım..3 tanesini kullanıyorum..
banyoda,oğluşumun odasında,mutfakta..
diğer ikisini de oğluşumun sünneti için süsliiiceeem..:93:

bak sen yollasaydın bende sana oğluna sünnetinde altın yastığı gönderirdim en mavisinden en süslüsünden

bak kısmeti teptin görüyonnu

bak sen yollasaydın bende sana oğluna sünnetinde altın yastığı gönderirdim en mavisinden en süslüsünden

bak kısmeti teptin görüyonnu

sünnet için altuuun yastığı mıııı?

ay benim klavyem sürçmüüüş..:86:
ne yazmışım öyle farketmeden

ah ben ben..

27 Temmuz'da başlayıp 22 Ağustos'a kadar sürecek yarışmamıza katılın hediyeleri kazanın.

Üye girişi yaptıktan sonra soruları doğru cevaplayan 1., 10., 20., 30., 40., 50., ..., 470., 480. 490. şanslı kişiden biri olun, NGC'den frizbi, bandana, hayvanlar için ilk yardım çantası ve Cesar Millan'ın "Ailenin Bir Üyesi" kitabının bulunduğu hediye paketini kazanın.

Bir köpeğin koku alma duyusu bir insanınkinden kaç kat güçlüdür?

10

1000

25 <- cevap bu

Köpeklere Fısıldayan Adam Yarışması : Köpeklere Fısıldayan Adam Yarışması - National Geographic Channel - Türkiye

mrb kızlar bende artık bu topiği takip etmek istiyorum eğer isterseniz
maggiye bende katılmak istiyorum nasipse inşallah yarın kazanırım
:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…