Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

tşkr
bana da çıkmış ,az önce öğrendim..adresini yollarsan özelden ,gelince sana gönderirim canım..
yollarım canım ne demek çok tşkler şimdiden
SiremimS ben de yollayabilirim canım. 17 tane olcak bende:18:
sğl cnm
3 değil 5 olcaklar tatlıım..
ama sepetlerin yeri var canııım..3 tanesini kullanıyorum..
banyoda,oğluşumun odasında,mutfakta..
diğer ikisini de oğluşumun sünneti için süsliiiceeem..:93:
tatlıgacı mutfakta neyde kullanıyorsun sepeti fikir açısından merak ettim valla

ya arkadaşlar efesin t-shırti ve maggi hangi kargo ile geldi?
bi söyleseniz kargosu gelenler yarın izne ayrılcaz galiba tatil için
kargoyla görüşürdüm en azından

tatlıgacı özelden mesaj attım

ya arkadaşlar efesin t-shırti ve maggi hangi kargo ile geldi?
bi söyleseniz kargosu gelenler yarın izne ayrılcaz galiba tatil için
kargoyla görüşürdüm en azından

tatlıgacı özelden mesaj attım

msjını aldım canım..gelsin göndericem:13:
sepeti mutfakta patates soğan için kullanıyorum..
doğumgünümde babişkom hedaye aldı da.şöyle kılıflı falan,şık duruyor..

maggi nin hangi kargo olduğunu bende merak ettim arkadaşlar ,yazarsanız iyi olur..:13:

bu selva reklamı nedir ya zırt pırt çıkıo... sayfanın her tarafı reklam zaten bari o tarz reklam almayın... allam ya...

gayet şık fikir tatlı gacım

bir de gelen hediyelerimizi nasıl nerde kullanıyoruz diye fotograflasakmı ki :)))

bu kampanya çılgınlığının sonu yok sabahtan beri bir o kampanya bir bu kampanya uğraşıp durdum deyse bari kazansak bişeyler:18:

var mı kampanyalardan işe yarar şeyler yakalayanlar mesela benim arkadaşım marketten kazı kazan tarzı bi şeyle cep telefonu kazandı aynı markette ben 10 misli alış veriş yaptım hiç sakız ,meyve suyu ıvır zıvır

chocalator ların fazlalığından şikayet eden arkadaşlar ben kazanmamışım bana 2 tane yollayabilirsiniz ptt ile ödemeli kargo olarak kokulu şeyler çok hoşuma gidiyor hım,, ne dersiniz?? ciddiyimm ben

zaten 2 çikolata alana veriyomuş bi arkadaş söyledi burda.kargo parası vericene marketten al çikolataları yersin:92::92:

aynen... geçen burda mopaş diye bi market var orda gördüm bende uğraşmayın marketlerde satıolar...

Son düzenleme:
chocalator ların fazlalığından şikayet eden arkadaşlar ben kazanmamışım bana 2 tane yollayabilirsiniz ptt ile ödemeli kargo olarak kokulu şeyler çok hoşuma gidiyor hım,, ne dersiniz?? ciddiyimm ben

zaten 2 çikolata alana veriyomuş bi arkadaş söyledi burda.kargo parası vericene marketten al çikolataları yersin:92::92:

aynen... geçen burda mopaş diye bi market var orda gördüm bende uğraşmayın marketlerde satıolar...

ya öyle mi,o zman ben bakayım bi tatlıgacı canım ben haber verene kadar gönderme o zmn,bulursam marketten alayım ok cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…