isteyen herkes takibedebilir topiği..sen de takibedebilirsin ,hoşgeldin..
bana da çıkmış ,az önce öğrendim..adresini yollarsan özelden ,gelince sana gönderirim canım..
mrb kızlar bende artık bu topiği takip etmek istiyorum eğer isterseniz
maggiye bende katılmak istiyorum nasipse inşallah yarın kazanırım :79:
tşkr27 Temmuz'da başlayıp 22 Ağustos'a kadar sürecek yarışmamıza katılın hediyeleri kazanın.
Üye girişi yaptıktan sonra soruları doğru cevaplayan 1., 10., 20., 30., 40., 50., ..., 470., 480. 490. şanslı kişiden biri olun, NGC'den frizbi, bandana, hayvanlar için ilk yardım çantası ve Cesar Millan'ın "Ailenin Bir Üyesi" kitabının bulunduğu hediye paketini kazanın.
Bir köpeğin koku alma duyusu bir insanınkinden kaç kat güçlüdür?
10
1000
25 <- cevap bu
Köpeklere Fısıldayan Adam Yarışması : Köpeklere Fısıldayan Adam Yarışması - National Geographic Channel - Türkiye
yollarım canım ne demek çok tşkler şimdidenbana da çıkmış ,az önce öğrendim..adresini yollarsan özelden ,gelince sana gönderirim canım..
sğl cnmSiremimS ben de yollayabilirim canım. 17 tane olcak bende:18:
tatlıgacı mutfakta neyde kullanıyorsun sepeti fikir açısından merak ettim valla3 değil 5 olcaklar tatlıım..
ama sepetlerin yeri var canııım..3 tanesini kullanıyorum..
banyoda,oğluşumun odasında,mutfakta..
diğer ikisini de oğluşumun sünneti için süsliiiceeem..:93:
ya arkadaşlar efesin t-shırti ve maggi hangi kargo ile geldi?
bi söyleseniz kargosu gelenler yarın izne ayrılcaz galiba tatil için
kargoyla görüşürdüm en azından
tatlıgacı özelden mesaj attım
hay sağol bunu öğrendiğim bile iyi oldu :)Hiç Maggi kargom olmadı ,bilmiyorum onun için. Ama Efes t-shirt MNG kargo ile geldi :)
chocalator ların fazlalığından şikayet eden arkadaşlar ben kazanmamışım bana 2 tane yollayabilirsiniz ptt ile ödemeli kargo olarak kokulu şeyler çok hoşuma gidiyor hım,, ne dersiniz?? ciddiyimm ben
chocalator ların fazlalığından şikayet eden arkadaşlar ben kazanmamışım bana 2 tane yollayabilirsiniz ptt ile ödemeli kargo olarak kokulu şeyler çok hoşuma gidiyor hım,, ne dersiniz?? ciddiyimm ben
zaten 2 çikolata alana veriyomuş bi arkadaş söyledi burda.kargo parası vericene marketten al çikolataları yersin:92::92:
aynen... geçen burda mopaş diye bi market var orda gördüm bende uğraşmayın marketlerde satıolar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?