Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

hayırlı sabhlar.. dün kendimle inatlaştım katırladım hiç bi yarışmaya.. hani cidden şaka gibi geliyor.. hiçmi çıkmaz..
kesnlkle şans işi.. hiç şanlı olmadım.. bundanda olamam herhalde.. bugune kadar..sosyal hayatım dahil bi yerden bişi kazanmışlığım yoktur.. şükür ne diyelim:)

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım..Kabul görürseniz :) bu maggiye nasıl katılıyoruz ayrıntılı anlatabilirmisiniz

herkese günaydın.
şu maggiyi kaç gündür kaçırıyorum ya. bi türlü saatini denk getiremiyorum. bu gün inş katılcam. bi arkadaş eklemişti resmini süper bişeymiş. inş. bugün kazanamayanlar kazanır.
:129:

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım..Kabul görürseniz :) bu maggiye nasıl katılıyoruz ayrıntılı anlatabilirmisiniz

facede maggi sayfasını begen seni yönlendiriyor zaten acıklamalar var orda 3 soru soruluyo önemli olan son soruda cok hızlı olman ve ilk 30 a girmen

Dün itibariyle yakaladığım fırsatlar Maggi,bizim mutfak 20 dk konuşma,Sharin 1 alana 1 bedava,Bonnyfood 20 tl indirim kuponu,Burger king den whooper alana king chicken bedava sizlerede bol şans kızlar

maggi yine kazanamadım. inat ettim katılıyorum ama kazanamıyorum.
bir kere kazananlar birdaha katılmasalar bizim şansımıza engel olmasalar ne güzel olur.:97:
herkes kazansaaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…