Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlarrr
civil yarışmaya katıldım resmi beğenirmisiniz face'de paylaştım.destek lütfen
eklemek istiyenler ceren yıldızer

bu yasak değğildir umarım burda paylaşmadım dmi?

Whooper menü aldığında king chicken bedava yazıyor yani sadece hamburger ok.
Peki bu ilk elli ne zaman belli olacak o yazmıyor.

canım bende öyle zannetmiştim ama değil,whoper menu aldığında king chicken menu veriyo,sadece hamburger olarak whoper alırsan ,sadece hamburger king chicken i veriyo..
ben yedim 2 gün önce çok güzeldi:))

Son düzenleme:
Kızlar maggide 1. ve 2. sorulara doğru yanıt verdim 3. soruda da 4. sıradayım ama kazanamadım. Benimle birebir aynı cevabı verenler kazanmış büyük ihtimal sebebi face adımın kampanya sever olması. Ama katılım koşullarında buna dair bir bilgi yoktu. Bu çok büyük bir haksızlık.

3. sorunun yanıtı el çekmek,kendini tutmak sen ne dedin?

İmsak``` Ramazan ayında oruç tutacak müslümanların sahur sonrasında sabah ezanı ile birlikte başlayan yeme-içmeyi bıraktıkları an. Kelime manası, ``kendini tutmak, bir şeyden el çekmek``dir.Bazı takvimlerde, imsakın günlere ve illere göre başlama saatleri belirtilir

yazdım benim gibi uzun uzun yazanları kabul etmiş hatta aynısını yazan benden sonra gelen birinide kabul etmiş

Bu Ramazan çorbalarınız MAGGI'den
‎8.Gün Soru ve Cevapları

1- Tan yerinin ağarmasıyla başlayan orucun başladığı vakite ne isim verilir? İmsak (Vakti)
2- Ramazanda imsak vaktini yerel saate göre gösteren çizelgeye ne denir? İmsakiye
3- İmsak kelime olarak ne anlama gelir? Kelime anlamı nedir? Kendini tutmak, el çekmek

8. Gün Kazananları

1-Duygu Bodur
2-Serpil Grn
3-Hülya Yurt
4-Handan Çetinkaya
5-Nuray Aydan
6-Emine Dmr
7-Ümit Kan
8-Tahsin Güler
9-Çiler Ince
10-Seher Onart
11-Firuzan Karakaş
12-Esmahan Erdem
13-Neşe Parlar
14-Songül Doğan
15-Esra Hosgor
16-Pınar Vural
17-Onur Budak
18-Alican Gökçe Beköz
19-Technician Demirci
20-Nurcan Ari
21-Filiz Canbaz Tuna
22-Özlem Dilar
23-Ahmet Güler
24-Yeliz Yılmaz
25-Sevda Baysal Kökten
26-Seyhan Yerlikaya Akıllı
27-Emine Yıldız ateş
28-Kerim Gideroğlu
29-Gülfidan Kasal Solak
30-Ramazan Oprukcu

Sözlükte "kendini tutmak, engellemek, el çekme, geri durma" anlamlarına gelen imsâk, dinî bir kavram olarak, imsak vaktinden, iftar vaktine kadar yemeden, içmeden, cinsî münasebetten ve diğer orucu bozan şeylerden uzak durmak, el çekmek demektir. İmsakın zıttı iftardır yazan arkadaşı kabul ettiğine göre benimkinide kabul etmesi gerekir

· Yarışma Nestle Gıda Sanayi A.Ş tarafından Türkiye’de yaşayan 18 yaş üstü, promosyon ve kampanya ajansları hariç herkese açıktır.

katılım koşullarında bu yazıyor... sanırım kampanya olduğundan ajans gibi düşünülmüş olabilir.. kendi adına olan face adresinle katıl ben öyle yapıyorum...destek amaçlı açtım diğer face adresimi

Fresh&Soft Hediye Paketi kazanan talihlilerimiz:
Dilek Demirci
Mukrime Kasap
Derya Yasemin
Gülşen Ger
İpek Karakaya
Banu Şen
Armağan Diş
Melike Demirtaş
Sevim Başaran

Nivea Atta Çantası kazanan talihlimiz:
Murat Aktaş

yokum

bende baktım gördüm yazını ama neden kabul etmediler bilmiyorum açıkçası anlamadım.. sanırım kampanya ajansları giremez yazmış kampanya ismiyle katıldığından olabilir diye düşündüm ben:26:

bende baktım tarih sırasında görünmüyda ondan yazdım allah allahbi terslik var ama

Sağol canım ilgin için anlamadım ki nasıl iş ama 29 ve 30. kazanan arasında Hediye ....... isminde biri doğru cevap vermiş o da listede yok. Kadının adı Hediye olamaz mı ? Çok şaşkınım, çayında çorbasında değilim de maggi beni promosyon şirketi yaptı sevineyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…