Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar bu limangoda gün içerisinde kargo bedava olmayıp akşama doğru mu oluyor? çekimi değerlendircem ama kargo parası eklenince normal geliyor fiyatı alasım gelmiyo

ewet yaa kargo bidaha bedava olsun ben yeni gördüm :44: alışveriş yapmak istiyorummm

Ramazan Kampanyamız sona ermiştir. Kazanan arkadaşları açıklıyorum:

Funda Çilek, Su Gün, Çiler Nalbant Bilgin, Hanife Hanım, Adile Kul, Siddika Yalçinkaya, Aynur Akdemir, Hatice Balıoğlu, Koray Us, Sena Ersoy, Seda Gündoğdu, Dilek Kumas, Nuran Akkaya Çetinkaya, Fatma Akkaya, Okrat Ceceli.

P.D.J PARFÜM UMARIM BİZDEN BİRİ KAZANMIŞTIR.

Ödüllü kampanyamız “Cenk Bebek Evy Baby ile Büyüyor” 27 Ağustos Cumartesi 13:00’da başlayacaktır. Kampanyamıza katılıp ödül kazanmak için tek yapmanız gereken saat 15:00’a kadar günün sorusunu cevaplayarak Cenk Bebeğin annesiyle babasına yardımcı olmak. Günün sorusunu 13:00’dan itibaren sayfamızın sol tarafında yer alan ‘Cenk Bebek Evy Baby ile Büyüyor’ sekmesinden veya Evybaby - Cenk Bebek Evy Baby ile büyüyor | Facebook adresinden görebilirsiniz.

26 Ağustos'ta sorduğumuz soruyu doğru cevaplayan 20 kişiden biri olarak Fashion's Night Out 2010 tişörtü kazanan takipçilerimiz belli oldu:

1. Yasemin D. kılınç

2. Merve İlimli

3. Nejla Dağdelen

4. Zeynep Ünlü

5. Mehmet Gürcan

6. İsmail Malül

7. Nezire Cücen Yanık

8. Nuray Çakmak

9. Işıl Işık

10. Ferhat Tuğra

11. Gülten Şen

12. Ömer Akın

13. Emine Yılmaz

14. Özlem Güzeller Taşbozan

15. Süheyla Baloğlu

16. Nalan Gülay

17. Melek Ufuk Soydal

18. Özlem Lüleci

19. Naz Mutlu

20. Burcu Genç

[h=6]Vision Türkiye
Bugün bir üyemize EnjoyNT Masaj jeli / Harpago Gel hediye ediyoruz. Vision'ın bu mucize ürünü iletiyi beğenenler arasında çekilişle bir üyemize hediye, çekiliş bugün 22:00'de[/h]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…