Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

[h=6]Elidor Turkiye
Yarışmamız bugün saat 14:00'te! Hazır mısınız?[/h]
[h=6]Bizim Mutfak
Bizim Mutfak'ta müjde var! Yarın ve yarından sonra uygulamaya katılan 350 değil tam 700 Turkcell'li Doya Doya Muhabbet'ten 50 dk / 20 TL bedava konuşma fırsatı kazanıyor! Gözünüz bizde olsun! :)[/h]

keraste den şapkası gelmeyen var mı ya,herkesin gelmiş galiba kargocular gelip gittiler mi hep evdeyiz aslında ama bi ara zil bozulmuş,hangi kargoyla geliyo :44:

fikri mühim mailinde illaki kredi kartı özellikli olacak demiyor money kartınız kredi kartı özellikliyse kart numarası olarak belirtilen yerlerdeki numaraları yazın diyor

aaa melike biscolatadan kardeşim de kazanmış sana mail attılar mı ona henüz birşey gelmemiş mailde ne diyor canım

evet canım oraya hangi email yazdıysanız ona geliyoo benim kardeşimindi eşimin emailni yazmıştım ama aksam eşim acmış okudum adres bilgilenizi yazın dedi bizde bizim evin adresiniz yazdık yolladık canımm

Günaydın kızlaaarr

İlk ve son kez denemiştim, kazanamamışım :26:

GOGOGO cevabı Bebekte Üç Beş Tur Atarım

Katıldım, saol canım..

Ödüllü soruya katıldım. Saol canım..

[h=6]Vision Türkiye
Bugün bir üyemize EnjoyNT Masaj jeli / Harpago Gel hediye ediyoruz. Vision'ın bu mucize ürünü iletiyi beğenenler arasında çekilişle bir üyemize hediye, çekiliş bugün 22:00'de[/h]

Hergün katılıyorum ama bişey cıkmıyo. Yinede katıldım.

Elidor'u bekliyorum bakalım..

Son düzenleme:
Tekin Acar Cosmetics

19 Ağustos’ta başlayan “EN BAŞARILI MAKYAJ ARANIYOR!” konseptli yarışmanın katılım koşullarında yer alan “Kişilerin, gerçek profilleri ile yarışmaya katılması gerekmektedir. Tekin Acar Cosmetics, hile yapan katılımcıları diskalifiye etme hakkını saklı tutar. Bu tip durumların tespiti halinde ödüller, sıralamada yer alan bir sonraki kullanıcıya geçer” maddesi doğrultusunda “katılımcıları korumak ve adil bir sonuca ulaşmak” amacıyla oylama sonuçları incelendiğinde en çok beğeni alan ilk 3 katılımcı aşağıdaki gibi belirlenmiştir.

Merve Özgünlü

Fatma Yakın

Ayşegül Karabulut

Kazananları tebrik ederiz.

Yeni sürprizlerimiz çok yakında, bizi takip edin…

Kutlu Pazar sitesi ile ortak düzenlediğimiz yeni kampanyamız başlıyor.

Ramazan sonuna kadar Kutlu Pazar sitesine üye olduktan sonra http://www.kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/Kutlu-Pazar/156533967728021 adresindeki facebook sayfasını beğenip, üye adını ve facebook profil linkini kutlupazar@kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk adresine gönderen her 75. kişiye Lale gül çerçeve ( Lale- Gl Ahap ereve (18x20cm)) hediye

~~

SAYFA SAYIMIZ 1000 SAYISINA ULAŞANA KADAR BU RESMİN ALTINA "KAZANMAK İSTİYORUM" YAZIN.YAZINIZI 1000 SAYISINA ULAŞANA KADAR EN ÇOK BEĞENİ TOPLAYAN KİŞİYE BU GECELİĞİN SM BEDEN BEYAZI HEDİYE EDİLECEKTİR. 2. CİYE AVONDAN KREM GÖNDERİLECEKTİR.TAMAMLAYAN SAAT KAÇ OLURSA OLSUN 0 543 883 39 64 E ÇAĞRI BIRAKSIN.

http://www.facebook.com/photo.php?f...11034521.85119.256473544368421&type=1&theater

Son düzenleme:
kızlar burda bişe buldum bi bakın

FnoLimangoBlogger

Fashion’s Night Out Türkiye’nin resmi blogger’ı olmaya var mısın? Aşağıdaki bilgileri doldur, şanslı altı kişiden biri ol.
15 Eylül akşamı Fashion’s Night Out Türkiye’yi sen takip et. Türkiye’nin öncü private shopping platformu limango’dan 250 TL değerinde hediye çeki senin olsun.

birde yine bu sayfada sana özel limangoya üye ol 25 tl alışveriş çeki kazan diyo.
ben yaptım ama hesabıma çek falan gelmedi. :26:
bide siz bakın isterseniz.

Biscolatadan eşim adına önlük kazanmışım Denileni yaptan kazandığım oyunum da geldi dün ne kadar hızlılar ayyyyy Elidoru bekleyeceğim bakalım....Az önce de Denedim biliyorumdan kazandığım Ariel 500 ml geldi... Zaten gidiyorum 7-9 gün kadar yokum Gogogoyu takip edemeyeceğim buraya bakamayacağım :84: Cep telefonundan anca facebooku takip edebilirim.... O da aklıma gelirse:26: Ama bugün buradayım yarın gidiyorum sabah erkenden Özleyin beni tamam mı ben özleyeceğim siziiiii

Son düzenleme:

tebrikler canım..şimdiden güle güle git gel inşş hayırlı yolculuklar

eşim ve kızım adına da 8x4 katılmıştım geldi biraz önce.
erkek olanın bi tanesini getiren adama verdim tanıdı adam artık :)
vaseline sepetim gelmedi daha... gelen varmı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…