Facebook'ta Enmoda Hediye Kampanyası | Facebook
kızlar bunda şifre diyo ya o şifre nedir ki facebook şifremiz mi?
keraste den şapkası gelmeyen var mı ya,herkesin gelmiş galiba kargocular gelip gittiler mi hep evdeyiz aslında ama bi ara zil bozulmuş,hangi kargoyla geliyo :44:
aaa melike biscolatadan kardeşim de kazanmış sana mail attılar mı ona henüz birşey gelmemiş mailde ne diyor canım
4M Hand Print (El İzi) ve Huggies Yeni Doğan 28’li bebek bezi kazanan talihlilerimiz:
Manolya Gülay
Esma Karaosmanoğlu
Selda Gündüz
Köksal Eryiğit
Hadiye Tepedelen
Duygu Bodur
Ebru Sağlam
Canan İşçi
Duygu Karaca
Mehmet Yurtoğlu
Bütün haftadır uğraşıyorum son gün oldu çok şükür :92::92:
GOGOGO cevabı Bebekte Üç Beş Tur Atarım
Facebook'ta Ödüllü Sorular | Facebook palettenin yeni sorusu
[h=6]Vision Türkiye
Bugün bir üyemize EnjoyNT Masaj jeli / Harpago Gel hediye ediyoruz. Vision'ın bu mucize ürünü iletiyi beğenenler arasında çekilişle bir üyemize hediye, çekiliş bugün 22:00'de[/h]
[h=6]Elidor Turkiye
Yarışmamız bugün saat 14:00'te! Hazır mısınız?[/h]
[h=6]Bizim Mutfak
Bizim Mutfak'ta müjde var! Yarın ve yarından sonra uygulamaya katılan 350 değil tam 700 Turkcell'li Doya Doya Muhabbet'ten 50 dk / 20 TL bedava konuşma fırsatı kazanıyor! Gözünüz bizde olsun! :)[/h]
Aynı anda enmoda sitesine de kayıt yapıyorlar , şifre o siteye girerken kullanılacak onun için istiyorlar.:)
Aras Kargp ile geliyor canım,gelmeden önce adres için arıyorlar zaten,gelmemişlerdir daha
Biscolatadan eşim adına önlük kazanmışımDenileni yaptan kazandığım oyunum da geldi dün ne kadar hızlılar ayyyyy Elidoru bekleyeceğim bakalım....Az önce de Denedim biliyorumdan kazandığım Ariel 500 ml geldi... Zaten gidiyorum 7-9 gün kadar yokum Gogogoyu takip edemeyeceğim buraya bakamayacağım :84: Cep telefonundan anca facebooku takip edebilirim.... O da aklıma gelirse :26: Ama bugün buradayım yarın gidiyorum sabah erkenden Özleyin beni tamam mı ben özleyeceğim siziiiii
tebrikler canım..şimdiden güle güle git gel inşş hayırlı yolculuklar
nihans .!.:herkes elidoru bekliyo heralde ama çok zor ya sadece 1 kişiye bi de en hızlı olana,ne oldu elidora böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?