Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bende katıldım elidoraa hadi hakkımızda hayırlısı olsun sanırım bi çok kişide hata vermiş ve acılmamışşş

ya ben de kardeşimi üye yapayım dedim yeni üyelikte veriyomuş 25tl çek.ama ne gelen var ne giden.neyse bugün şansımız yok limangodan yana:2:

Biscolata önlüğüm geldi,o yakışıklının :98:imzalı önlüğü,
imza baskı değil gerçek..

elidorun yarışması nedir o ...1 kişiye sadece,
2000 kişiye dağıtım yaptığını unuttu galiba elidor..
3.soruda takıldı kaldı..

ya ben de kardeşimi üye yapayım dedim yeni üyelikte veriyomuş 25tl çek.ama ne gelen var ne giden.neyse bugün şansımız yok limangodan yana:2:

bende yeni bir üyelik yaptım bana da yüklenmedi çek. limangoya mail attım. çek yüklenmedi diye bakalım ne cvp gelcek?

Biscolata önlüğüm geldi,o yakışıklının :98:imzalı önlüğü,
imza baskı değil gerçek..

elidorun yarışması nedir o ...1 kişiye sadece,
2000 kişiye dağıtım yaptığını unuttu galiba elidor..
3.soruda takıldı kaldı..

Marmara Forum Alışveriş Merkezi
Ödüllü soru zamanı!
İki kişiye Arabalar 2 filmine bilet;
- İlkokulda en çok hangi öğretmeninizi, neden severdiniz?
Bu soruya yapılacak yorumlardan, 30 dakika içinde en çok beğeni alan iki yorumun sahibi Arabalar 2 filmine bilet kazanacak.

Güle güle kullan canım ben de dün kazandım hangi kargoyla geliyor biscolata?

Merhaba 1351 Maximui-sever! Hediyeli sorumuzu dün cevaplayanlar arasından talihlimizi belirledik. BURBERRY Parfüm kazanan Sevgili Melis Yeğenler Servi ve yeni doğacak miniğini tebrik ediyoruz. Melis Hanım, hediyenizi almak için bizimle bilgi@maximuidestek.com 'dan bağlantıya geçebilirsiniz. Sevgilerimizle...

Bu parfümü kazanamasamda dün limangodan aldım.Eşime brüt aldım madalyon serisini 15tl ye.Kendime sex and the city set halinde 20 tl yee..Orginal süper..

limango kargo bedava akşamüstü veriyo galiba 2 gündür öyle oldu çükü çeklerimizi hazırlayıp bekleyelim

Gigaset Türkiye - Ödüllü Anket | Facebook

Günaydın kızlar, herkese iyi haftasonlarıııı :)

şu ödüllü sorulardan kazanan warmı:26::26::26: bence yokkkkkkk boşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…