Günaydın kızlaaarr
Hergün katılıyorum ama bişey cıkmıyo. Yinede katıldım.
Elidor'u bekliyorum bakalım..
Aynen bende katıla katıla şaştım.
kızlar burda bişe buldum bi bakın
FnoLimangoBlogger
Fashion’s Night Out Türkiye’nin resmi blogger’ı olmaya var mısın? Aşağıdaki bilgileri doldur, şanslı altı kişiden biri ol.
15 Eylül akşamı Fashion’s Night Out Türkiye’yi sen takip et. Türkiye’nin öncü private shopping platformu limango’dan 250 TL değerinde hediye çeki senin olsun.
birde yine bu sayfada sana özel limangoya üye ol 25 tl alışveriş çeki kazan diyo.
ben yaptım ama hesabıma çek falan gelmedi. :26:
bide siz bakın isterseniz.
ya ben de kardeşimi üye yapayım dedim yeni üyelikte veriyomuş 25tl çek.ama ne gelen var ne giden.neyse bugün şansımız yok limangodan yana:2:
bende yeni bir üyelik yaptım bana da yüklenmedi çek. limangoya mail attım. çek yüklenmedi diye bakalım ne cvp gelcek?
Biscolata önlüğüm geldi,o yakışıklının :98:imzalı önlüğü,
imza baskı değil gerçek..
elidorun yarışması nedir o...1 kişiye sadece,
2000 kişiye dağıtım yaptığını unuttu galiba elidor..
3.soruda takıldı kaldı..
Facebook'ta Ödüllü Sorular | Facebook palettenin yeni sorusu
Ödüllü kampanyamız “Cenk Bebek Evy Baby ile Büyüyor” 27 Ağustos Cumartesi 13:00’da başlayacaktır. Kampanyamıza katılıp ödül kazanmak için tek yapmanız gereken saat 15:00’a kadar günün sorusunu cevaplayarak Cenk Bebeğin annesiyle babasına yardımcı olmak. Günün sorusunu 13:00’dan itibaren sayfamızın sol tarafında yer alan ‘Cenk Bebek Evy Baby ile Büyüyor’ sekmesinden veya Evybaby - Cenk Bebek Evy Baby ile büyüyor | Facebook adresinden görebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?