Güle güle kullan canım ben de dün kazandım hangi kargoyla geliyor biscolata?
MoneyKartı kredi kartı özelliği taşıyan FikriMühimlerimiz bu alanı resimde görüldüğü gibi kart numarasının soldan ilk 6 hanesini kartın sol alt kısmında yer alan 10 haneli MIN numarası ile birleştirerek doldurmalıdırlar.bu ne dıyo anlayan warmıııııııı
bı de bı mıgrostan aldıgımız 1 tl lik kartlar da olurmuuuuuuuuu:26::26::26:
MoneyKartı kredi kartı özelliği taşıyan FikriMühimlerimiz bu alanı resimde görüldüğü gibi kart numarasının soldan ilk 6 hanesini kartın sol alt kısmında yer alan 10 haneli MIN numarası ile birleştirerek doldurmalıdırlar.bu ne dıyo anlayan warmıııııııı
bı de bı mıgrostan aldıgımız 1 tl lik kartlar da olurmuuuuuuuuu:26::26::26:
yurtiçi kargoyla geliyor canım..
Ayrıca, wavybaby arkadaşımın şapkasıyla takas ettiğim, maggi sepeti geldi az önce.:81:.
bu ne hız maşallah, 2 gün oldu kazanalı hemen geldi..
yurtiçi kargoyla geliyor canım..
Ayrıca, wavybaby arkadaşımın şapkasıyla takas ettiğim, maggi sepeti geldi az önce.:81:.
bu ne hız maşallah, 2 gün oldu kazanalı hemen geldi..
kızlar bu arada markafoniye bakayım dedim.10tl hediye çeki yüklemişler.hemen değerlendirdimkocacığıma 2tane boxer aldım 10.70tlye geldi. benden söylemesi üyeliği olan varsa bi baksın belki size de göndermişlerdir
kızlar face ile ilgili bişey sorucam..
diyelim ben birkaç sayfa beğendim ve yarışmaya katıldım..
bunların listemdeki bazı kişilerin görmemesi için
engelleme dışında ne yapmak gerek,ya da bişey yapılabiliniyor mu?
hangi kampanyadan aldın canım
kendi duvarına girip beğendiğin şeyin karşısındaki çarpıya basıp gönderiyi kaldır dersen görünmez kimseye sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?