Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

aylar önce gelen koleston köpük boyasını yeni denedim 9-1 küllü sarı ayyyyyyyy bı harika açıyo kestane sacımı sarı yaptı hem de harikaaaaaaaaaaaaa

ne biçim soru soru sormuşlar
ilk okulda zaten tek bir öğretmenim vardı...:26:

şu ödüllü sorulardan kazanan warmı:26::26::26: bence yokkkkkkk boşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ben vaseline kazandımgelirse tabi.................

daha nivea setim bile gelmedi

sustilo 100tl lik vip kartım da gelmedi arayıp küfredicem

Son düzenleme:

ayarlar bölümünde gönderilerini kimler görsün kısmına bak canım
orda seçenekler var
'sadece ben' seçeneğini seçersen
kimse görmez

ya da özelleştirip şu şu şu kişiler hariç herkes görsün* gibi şeyler yapabiliyorsun

teşekkür ederim canım, şimdi o ayarları kurcalıyordum..

KAMPANYAMIZ SONA ERDI!
Bayram kurabiyeleri sahiplerini buldu!
Sansli numaralarin sahipleri NIHAN AYDIN KOC, GIZEM GUL ALMUHAN VE CIGDEM SEKEROGLU :)
iletisim bilgilerinizi paylasirsaniz bugun kurabiyeleriniz yola cikacak!
Katilan herkese cook cook tesekkurler, ilginiz beni cok mutlu etti :)
izi's cookies'i izlemeye devam :) sevgiler
bizden var mı ismi olan arkadaşlar.bilmiyorum katıldınız mı bu kampanyaya

:82::82::82::82::82: sadece ben yap bi allahın kulu göremiyo sayfa dışardan kimseye acılmıyo

umarım 2 3 yıkamadan sonrada aynı sevinci yaşarsın canım benim sacımı mahvetti de
niyeeeeee :26::26::26::26::26::26:
saçı biraz sertleştiryor mu ne? ama kaptmasından memnun kaldım koyu kumral dı benimkisi..
fakat kokusu kötüydü yaaa..
ay boyarken midem bulandııııı camları actım ama sonra güzel kokktu

Merhabalar, yarışmacılarımız Muradiye Demirezen Kalkan ve Didem Anşin aynı sürede soruları doğru olarak cevaplamışlardır. Sistem tek isim açıkladığından Didem Anşin'i duvardan duyurduk. Elidor hediye sepetimizi her iki yarışmacımız da kazanmıştır. Tebrik ederiz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…