Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar bnde katıldım aranıza bi kampanyada benden emsan mutfak gereçleri yazın facede uygulamasına gidilecek. güzel hediyeller var hadiöptüm

iyi geceler kızlar
paylaşımlar için tşk
markofoni banada yükledi 10 tl hediye çeki kargo beleş olmasını bekliyorum
geçen çeklerle limangodan aldığım ürünün biri yola çıkmış diğer 2 si daha dükkan kapancak diye bekletiyolar sanırım
bugn mng den mesj geldi telime bşy geliyormuş ne bilmiyorum ama keşke şapka gelse banada :)

elidor u kazananlar aramızdan birilerimi acaba?
elidorun sayfasında hız konusunda hile söylentileri var..:93:

money clup carda 1 ay önce cif yüklendi denildı gıttım sordum yokkkkkkkkkkkk
2 hafta önce kola yüklendi denildı bu gün gıttım sordum yokkkkkkkkkkkk
inşş tavuklara da yokkk demezler annmadımki face mi yalancıııı migrostakilermiiiiiiiiii:84::84::84::84:

direk migros müşteri hattını ara oradayken,sorun çözülür inşallah,
ben geçen ay falandı cappy portakal mı ne almıştım sorun çıkmamıştı..
bi de dondurma vardı ama geçti galiba tarih onu almadım gidip..
5 eylülden sonra da sarelle alıcam sözümona..:93:

Son düzenleme:

buldum, buldum... kurcalaya kurcalaya sonunda..
gizlilik ayarları--->facebookta bağlantı kurma---->ayarları gör---->Beğendiklerini, aktivitelerini ve diğer bağlantılarını görme.......bu kadaaaar..
:87::87:

oy istemek yasak lütfen dikkat edin kac kere uyarıldık

27 Ağustos'ta sorduğumuz soruyu doğru cevaplayan 20 kişiden biri olarak Fashion's Night Out 2010 tişörtü kazanan takipçilerimiz belli oldu:

1. Dilek Demirci

2. İbrahim Erdem

3. Hüseyin Gürcan

4. Sibel Uçar

5. Bihter Eraslan

6. Selda Arslan

7. Belinay Yılmaz

8. Ayşe Ergin

9. Açelya Yılmaz

10. Aliye Güngör

11. Fulya Araplı

12. Ismahan Gürcan

13. Gülsüm Donduran

14. Nazife Ertekin

15. Deniz Şenkal

16. Evrim Incesu

17. Hasan Basri Çifci

18. Mesude Aybar

19. Tuğba Bayraktar

20. Nur Korur

Not: Talihlilerimizin, ödüllerin gelmesini istedikleri adresleri enmoda.com'da güncellemeleri gerekmektedir.

sonunda bende bişey kazandım

[h=6]Vision Türkiye
Bugün bir üyemize D4X My UnitDose hediye ediyoruz. Vision'ın bu mucize ürünü iletiyi beğenenler arasında çekilişle bir üyemize hediye, çekiliş bugün 22:00'de[/h]

27 Ağustos'ta sorduğumuz soruyu doğru cevaplayan 20 kişiden biri olarak Fashion's Night Out 2010 tişörtü kazanan takipçilerimiz belli oldu:

1. Dilek Demirci

2. İbrahim Erdem

3. Hüseyin Gürcan

4. Sibel Uçar

5. Bihter Eraslan

6. Selda Arslan

7. Belinay Yılmaz

8. Ayşe Ergin

9. Açelya Yılmaz

10. Aliye Güngör

11. Fulya Araplı

12. Ismahan Gürcan

13. Gülsüm Donduran

14. Nazife Ertekin

15. Deniz Şenkal

16. Evrim Incesu

17. Hasan Basri Çifci

18. Mesude Aybar

19. Tuğba Bayraktar

20. Nur Korur

Not: Talihlilerimizin, ödüllerin gelmesini istedikleri adresleri enmoda.com'da güncellemeleri gerekmektedir.
Kızlar günaydın,tshirt kazanmışım.güne keyifli başladım

canım peki adres belirtmişmiydik soruyu cevaplarken,ne yapmamız gerekiyor tshirtü göndermeleri için,ben de kazanmışım da

maggi den sepet kazanan arkadaşlar

adres bilgilerini yolladıktan sonra adres bilgileriniz alınmıştır en kısa sürede göndericez gibisinden teyit maili geliyor mu?

ak akçe kara gün içindir
teşekkürler cevap için
bir de bişey sorucam,şimdi bunu ben ilk günden beri ypamıyorum bazen de takılıyo son harften sonra bi türlü ilerlemiyo katılabildiğim günler çekilişe dahil ediliyo mu acaba,illa ilk günden beri yapmak gerekiyosa boşuna uğraşmıyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…