canım buna üye olunca vermedi 25tl çek sana verdi mi
kızlar bnde katıldım aranıza bi kampanyada bendenemsan mutfak gereçleri yazın facede uygulamasına gidilecek. güzel hediyeller var hadiöptüm
Facebook'ta Ödüllü Sorular | Facebook palettenin yeni sorusu
kızlar burda bişe buldum bi bakın
FnoLimangoBlogger
Fashion’s Night Out Türkiye’nin resmi blogger’ı olmaya var mısın? Aşağıdaki bilgileri doldur, şanslı altı kişiden biri ol.
15 Eylül akşamı Fashion’s Night Out Türkiye’yi sen takip et. Türkiye’nin öncü private shopping platformu limango’dan 250 TL değerinde hediye çeki senin olsun.
birde yine bu sayfada sana özel limangoya üye ol 25 tl alışveriş çeki kazan diyo.
ben yaptım ama hesabıma çek falan gelmedi. :26:
bide siz bakın isterseniz.
Dido
Ülker ürünleri ile dolu bayram kutusu kazanmak için bayramın en mutlu anının fotoğrafını yakala bizimle paylaş! Katılma ve kazanma şansı için sen de tıkla!
Ülker - Ülker'le Mutlu Bayramlar | Facebook
enmoda.com | Facebook
tshirt kampanyası var
şapka aras ile geliyormuş başka birşeydir gelen canım
aaa 1 aydır gelmeyen harıbo olabilr o zmn cnm
Merhabalar, yarışmacılarımız Muradiye Demirezen Kalkan ve Didem Anşin aynı sürede soruları doğru olarak cevaplamışlardır. Sistem tek isim açıkladığından Didem Anşin'i duvardan duyurduk. Elidor hediye sepetimizi her iki yarışmacımız da kazanmıştır. Tebrik ederiz!
money clup carda 1 ay önce cif yüklendi denildı gıttım sordum yokkkkkkkkkkkk
2 hafta önce kola yüklendi denildı bu gün gıttım sordum yokkkkkkkkkkkk
inşş tavuklara da yokkk demezlerannmadımki face mi yalancıııı migrostakilermiiiiiiiiii:84::84::84::84:
kızlar face ile ilgili bişey sorucam..
diyelim ben birkaç sayfa beğendim ve yarışmaya katıldım..
bunların listemdeki bazı kişilerin görmemesi için
engelleme dışında ne yapmak gerek,ya da bişey yapılabiliniyor mu?
Kızlar çok güzel paylaşımlarınız var gerçi ben hiç bir şey kazanamadım ama şimdi sizin katkılarınızla kızım kazanabilir belki
Facebook'tan Çıkılıyor... | Facebook bu linki tıklayıp beğenebilirmisiniz
Beğenenlere de beğenmeyenlere de teşekkür ederim. Bol hediyeli günler dilerim sizlere.....
[h=6]abilerin abisi
merhaba gençler, bugünün yeni sorusu yayınlandı. Iyi eğlenceler:) şu linkten ulaşabilirsiniz. gogogo tutkunları - cardfinans go ve abilerin abisi ile tahmin et | facebook[/h]5 dakika önce ·
27 Ağustos'ta sorduğumuz soruyu doğru cevaplayan 20 kişiden biri olarak Fashion's Night Out 2010 tişörtü kazanan takipçilerimiz belli oldu:
1. Dilek Demirci
2. İbrahim Erdem
3. Hüseyin Gürcan
4. Sibel Uçar
5. Bihter Eraslan
6. Selda Arslan
7. Belinay Yılmaz
8. Ayşe Ergin
9. Açelya Yılmaz
10. Aliye Güngör
11. Fulya Araplı
12. Ismahan Gürcan
13. Gülsüm Donduran
14. Nazife Ertekin
15. Deniz Şenkal
16. Evrim Incesu
17. Hasan Basri Çifci
18. Mesude Aybar
19. Tuğba Bayraktar
20. Nur Korur
Not: Talihlilerimizin, ödüllerin gelmesini istedikleri adresleri enmoda.com'da güncellemeleri gerekmektedir.
sonunda bende bişey kazandım
maggi den sepet kazanan arkadaşlar
adres bilgilerini yolladıktan sonra adres bilgileriniz alınmıştır en kısa sürede göndericez gibisinden teyit maili geliyor mu?
teşekkürler cevap içinak akçe kara gün içindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?