Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

doktor sensin kazananları

Fresh'n Soft Yenidoğan Bakım Seti Kazanan Üyelerimiz

1.Gülfem Birinci
2.Mehmet Öztürk
3.Yusuf Atakan Baltrak
4.Rezzan Söğüt
5.Elif Karkucak
6.Asiye Orhan
7.Semra Baykara
8.Handan Bulut
9.Aynur Akdemir
10.Begüm Serap Akdemir
11.Seval Çimen
12.Esra Bakan
13.Sevinç Baykara
14.Nermin Pekin
15.Arzu Korkmaz
16.Serdar Aydın
17.Emel Çakmak
18.Miray Aydın
19.Gamze Dinsel
20.Gülcan Zengin
21.Fatih Yarluğ
22.Şeref Pekin
23.Şengül Guz
24.Serap Yolci
25.Ayşe Pamuk
26.Gülşah Taşkın
27.Meryem Orhan
28.Nihal Küçükpazarlı
29.Nevin Koç
30.Işıl Demirbozan
31.Aslı Özaktan
32.Elif Akın
33.Emel Tiftik
34.Fatma Maaşoğlu
35.Safiye Kılınç
36.Tülin Kutkan
37.Şirin Batmaz
38.Aysun Aydemir
39.Hüma Helvacı
40.Fisun Gürbüz
41.Elif Büşra Kasımoğlu
42.A.Sinan Körüm
43.Bertan Yavuzer
44.Emel Hür Akbaş
45.Emel Erkek
46.Şeyma Cankut
47.Gülümser Demirtaş
48.Nihal Kuru
49.Şule Dodurgalı
50.Gülfer Arslan

kızlar verildimi bilmiyorum ama bilmeyenler için

facebook veet türkiyede çekiliş var

Son düzenleme:
melis37 canım özel mesaj yazamıyorum 10 k içinde. o yüzden burdan cevap vereyim dedim. az önceki sataşmayı gördün için rahat edecekse ver canım bilgilerini. kimsenin hakkına hukukuna girmem. BEn kazandım, elim alıştı yapabiliyorken size de kazandırmak istedim. bunda ar niyet aramak niye anlamıyorumki....
İçin rahat etmicekse verme canım. Zorla değil hiçbişey.........

yok canım burda üye olanlara güveniyorum.sizlerin sayesinde çok ürün kazandımözelden gönderiyorum bilgilerimi

akilel seninkisi gözümden kaçmış. son kez seninkini yapı bırakcam artık. İnşallah kazanırsınız kızlar.

tatlım boş konuşanları kulak asma biz verdik istemeyen vermezde laf da etmez herşey için teşekürler

güvenip payşalanlara teşekkür ediyorum.. Banagöndermiş olduğunuz bilgileri kopyala yapıştır şeklinde yaptım hiçbir değişiklik yapmadan. Umarım kazanırsınız bende çok mutlu olurum.
Akimel canım senin için de oynadım. skorlarınızı yarın kazananlar listesinde görmek dieğiyle..

ayıp asıl senin yaptığın beni polimiğe çekme bi düşün bakalım ne yaptığını o kadar insanın hakkını çalıyorsun bir de bununla övünüyorsun yardımcı oluyormuş bir de bravo. benim şifremi alamazsın zaten ben vermem ben vermişimde sen almamışsın gibi kelime oyunları yapma... ayrıca güvenenlerin de kendi seçimi... bi de değiştirin diye de benim msjımdan sonra yazdın... bişiy demiyorum hepinize afiyet olsun diyorum...

bilgilerim ulaştımı canım,

lena26 bu herkesin kendi tercihi sen neden buna bu kadar kızıyosun anlamış değilim
burası paylaşım yeri ve insanlar bir şeyler kazanmak istiyor sen istemiyorsan başkalarına engel teşgil etme

niyeti kötü olanların aramızda yeri yok.Burda kötü niyetli kişiler olsaydı;o kadar kampanya,çekiliş paylaşılmazdı.Herkes kendi kazanmak isterdi.

Lena ;

Ne demek baskalarinin haklarini almak?? Farzet ki ayni evde gün yapan arkadaslar otururken böyle bir fikirle facebook dan yanimizdaki arkadasimiz bizim adimiza oynuyor.
Baskalari yapmiyor mu sanki bu sekilde? sifreyi de isteyen veriyor istemeyen vermiyor. kime ne ?

allatan kötü içerik butonu var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…