melis37 canım özel mesaj yazamıyorum 10 k içinde. o yüzden burdan cevap vereyim dedim. az önceki sataşmayı gördün için rahat edecekse ver canım bilgilerini. kimsenin hakkına hukukuna girmem. BEn kazandım, elim alıştı yapabiliyorken size de kazandırmak istedim. bunda ar niyet aramak niye anlamıyorumki....
İçin rahat etmicekse verme canım. Zorla değil hiçbişey.........
akilel seninkisi gözümden kaçmış. son kez seninkini yapı bırakcam artık. İnşallah kazanırsınız kızlar.
tatlım boş konuşanları kulak asma biz verdik istemeyen vermezde laf da etmez herşey için teşekürler
çok ayıp yaptığınız.LENA26... İnancınız yoksa sataşmayın da lütfen.. Kimsenin güvenini boşa çıkarmam. Hem sizin şifrenizi almadım. inaan güvenen veriyor..
hatta bir önceki mesajımda şifrelerini değiştirmelerini istedim. adresler de verdikleri gibi. Adreslerinize geldiğinde görceksiniz kızlar.
güvenip payşalanlara teşekkür ediyorum.. Banagöndermiş olduğunuz bilgileri kopyala yapıştır şeklinde yaptım hiçbir değişiklik yapmadan. Umarım kazanırsınız bende çok mutlu olurum.
Akimel canım senin için de oynadım. skorlarınızı yarın kazananlar listesinde görmek dieğiyle..
allatan kötü içerik butonu var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?