Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz.İlk kampanyamız dı hatalarımız oldu üzdüklerimiz oldu ama sonunda sanırım herkesi mutlu edebildik.Edemediklerimiz hiç üzülmesin.Biz sizler için burdayız.Çok kısa zamanda çok eğlenceli ve müthiş bir kampanyamız başlıcak.Arkadaşlarınıza bizi önermeyi ve bizi beğenmeye devam edin.Pişman olmayacaksınız.

https://www.facebook.com/www.ceycey.net

Selam kızlar

buaralar pek kampanya paylaşamıyorum ve kendimde katılamıyorum bebeğimin üst dişleri çıkıyor ve çok zorlanıyoruz ateşini düşüremiyorum iştah hepten gitti
hediye kazananları tebrik ediyorum güle güle kullanın
kalbim sizinlee

Garanti Emeklilik Hobi Kulüpleri Kazananlar

Hasan Çömlekçi
Bedriye Özsöylemez
Zahide Erili
Sinan Çuhadar
Derviş Öksüz

Hüseyin Çuhadar
Funda Hakan
İpek Erili
İsmail Demir
Funda Karaca

mikrom kazanmışsın tebrikler

Selam canım

Çok geçmiş olsun bebişe boşver kampanyayı bebiş iyi olsun da kampanya eksik kalsın

kızlarrrr kadınlar ne ister paketim geldi bir valla uzuuuunca bir süre deterjan almıcam bu gidişle hehehehe birde limangodan aldığım kek kalıplarımdan biri geldi diğeri yok dah pofff :)

AlxFa ve LENA26,
birbirinizle polemiğe girmeye devam ederseniz, hanginiz haklı hanginiz haksız bakılmaksızın uyarı alacaksınız...

Bu topikte çekiliş kampanya duyuran, çekilişlere katılan üyeler, kişisel bilgileriniz, şifrelerinizi başkalarıyla paylaşmanız sizin bileceğiniz iş, sitemiz kişisel tercihlerinize karşı sorumlu tutulamaz, ayrıca illaki birileriyle kullanıcı adı, şifre, mail adresi, açık adres, telefon vb. paylaşımlarda bulunacaksanız lütfen bunu özellerden yapınız.
Sonra bize gelip falanca topikte bilgilerimi paylaşmıştım, birileri bilgilerimi ele geçirdi demeyiniz, sorumluluk kabul etmiyoruz.

Kadınlar Kulübü

artık özelden bilgilerinizi gndermeyin arkadaşlar. canım çok sıkıldı.
gönderenler de şifrelerini değiştirsinler lütfen. PAYLAŞIM veYARDIMLAŞMA için burdayız..
Hepinize kolay gelsin kızlar..

benim için de oynar mısın :S

artık özelden bilgilerinizi gndermeyin arkadaşlar. canım çok sıkıldı.
gönderenler de şifrelerini değiştirsinler lütfen. PAYLAŞIM veYARDIMLAŞMA için burdayız..
Hepinize kolay gelsin kızlar..

melis özel mesaj yazamadım canım. şimdi bakıyorum..

çok teşekkürler şimdi skoruma bakcam peki nasl oluyor kazananlar

Lancôme cilt bakım rutininin ilk adımı olan ve gençlik genlerinizi aktive eden, 7 günde gözle görülür gençlik sağlayan ürün aşağıdakilerden hagisidir?
GénifiqueGénifique
RénergieRénergie
AbsolueAbsolue

Hangisi canlar..:44:

cevabı bu

GÉNIFIQUE SÔLEIL
Lancôme güneşin zararlı ışınlarına karşı gençlik genlerini korumak için ilk ileri düzey güneş bakımını keşfetti. Génifique Soleil’in pürüzsüz ve ince ürün dokusu ciltte daha yumuşak ve kadife...msi bir his yaratırken, ideal şekilde bronzlaşmış ve gençliği korunmuş bir cilt sonucu elde edeceksiniz.

Son düzenleme:

tamam canım sen bak ben kapattım.haber ver çıkınca tatlım.canını da sıkma bosverbiz sana güveniyoruz:92:

Aranızda yeniyim arkadaşlar valla başlıkda hemen dikkatimi çekti :))güncel devam eden çekilişler yarışmalar neler acaba bikaç sayfa baktım ama göremedim

kızlarrrr kadınlar ne ister paketim geldi bir valla uzuuuunca bir süre deterjan almıcam bu gidişle hehehehe birde limangodan aldığım kek kalıplarımdan biri geldi diğeri yok dah pofff :)

ayy bana da gelmiş ama geri gitmiş evde yoktum dün.eşim getirecek akşama gelirkenlimangodan 25tllik çekim yüklendi sonunda
güle güle kullan kek yap bize de gönder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…