Selam kızlar
buaralar pek kampanya paylaşamıyorum ve kendimde katılamıyorum bebeğimin üst dişleri çıkıyor ve çok zorlanıyoruz ateşini düşüremiyorum iştah hepten gitti
hediye kazananları tebrik ediyorum güle güle kullanın
kalbim sizinlee
ben lipton sevmem ki yaa doğadanın facebook sayfası niye yok :))
benim için de oynar mısın :Sgüvenip payşalanlara teşekkür ediyorum.. Banagöndermiş olduğunuz bilgileri kopyala yapıştır şeklinde yaptım hiçbir değişiklik yapmadan. Umarım kazanırsınız bende çok mutlu olurum.
Akimel canım senin için de oynadım. skorlarınızı yarın kazananlar listesinde görmek dieğiyle..
kızlar isterseniz şifrelerinizi değiştirin artık. kesinlikle girmem face hesabınıza ama biri bişey yapar zan altında kalmak istemem. Şifrelerinizi bile geçici klasör oluşturup yazdım çıkış apınca silinecek.. O konuda içinzde şüphe kalmasın. Benim de içimin rahat olması için şifrelerinizi değiştirin olurmuuuuu
artık özelden bilgilerinizi gndermeyin arkadaşlar. canım çok sıkıldı.
gönderenler de şifrelerini değiştirsinler lütfen. PAYLAŞIM veYARDIMLAŞMA için burdayız..
Hepinize kolay gelsin kızlar..
melis özel mesaj yazamadım canım. şimdi bakıyorum..
kızlarrrr kadınlar ne ister paketim geldi bir valla uzuuuunca bir süre deterjan almıcam bu gidişle hehehehe birde limangodan aldığım kek kalıplarımdan biri geldi diğeri yok dah pofff :)
canım güle güle kullankızlarrrr kadınlar ne ister paketim geldi bir valla uzuuuunca bir süre deterjan almıcam bu gidişle hehehehe birde limangodan aldığım kek kalıplarımdan biri geldi diğeri yok dah pofff :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?